Mam pár otázeček na majitele tichto desek:
1.)Co ste všecko dostali k desce?
2.)Má integrovanou síťovku???
3.)Má raid?
A neví někdo o nějakej recenzi?????
Printable View
Mam pár otázeček na majitele tichto desek:
1.)Co ste všecko dostali k desce?
2.)Má integrovanou síťovku???
3.)Má raid?
A neví někdo o nějakej recenzi?????
http://www.hardocp.com/article.html?art=NDA2
ma sata raid
a sitovku ma staci si to tu precist a nebejt linej
ma SATA raid i sitovku a je tam ATA kabel, SATA kabel, FDD kabel, SATA ATA redukce, 2 USB zastrcky do PCI slotu, Firewire zastrcky do PCi Slotu, takovej ten kovovej plech na zadni konektory MB do zadu na case CD s ovladacema a disketu s ovladacem SATA a to je asi vsechno (manual a MB nepocitam :) )
Nus pekne poporiadku.Citace:
Původně odeslal fabsa
Ak mas v raide jeden disk , narast vykonu oproti ide radicom -->0
Verim ze s ovl na S-ata raid nebol problem.
Ale tie ovladace tam musis instalovat == o 1 starost naviac.
Nuz ale ten S-ATA kablik je lakavy, pre cloveka kt nema urobene/kupene gulate ide kable(ja to niesom) to môze byt celkom dobre.
Tlacova chyba ma to byt 1,5Gb (bit) takze tych 300 je realych.Citace:
Původně odeslal fabsa
Sorry.
jezisi marja sem tu uz psal ze narust je nulovej ale ma to vyhodu ze mas jednu ide patici volno na dalsi zarizeni tot vseCitace:
Původně odeslal Lukas-SVK
zadna starost na vic stejne tasm musis nahrat ovladace sitovky atd
a je to jedna instalace vseho takze no problema
2fabsa: kolko zariadeni sa da zapojit na ten radic na abitke???
myslis na SATA
tak dve protoze to ma dva vystupi na desce a kazde musi mit vlastni kabel takze na SATA 2 a na ATA 4
ata raid to nema
2mikhaill: ako si to myslel s tou komercnostou nVidie? :)
btw. scsi a firewire je uz tiez dlho na svete a ignorovanyx. firewire-dlhodoby standart apple
nehaj to tak (nvidia) dost bolo flame...Citace:
Původně odeslal s0k0l
A trochu nechapem to stym scsi/firewire...scsi je nasadene na extremne podmienky a stale je na spicke...a firewire pouzivam aj ja na kameru...
2fabsa: a stou elektrikou je to jak??Treba redukcie na sata disky alebo je to napajane priamo z radica???
koukni na stranky www.abit.com.tw
tam mas obrazek te redukce
ona je napajena redukce a jeste disk mas k tomu vse takze muzes mit rovnou ata disk pripojenej pres sata reducci na sata ;)
ufffff..........
proste vse je k desce a rovnou jedes pres sata jako ja
2mikhaill
firewire prislo neskoro na PC nato ze je na svete uz dlho
scsi by mohol byt lacny standard :)))
ziadny flame....:))) len sa mi to zdalo srandovne
No scsi by mohlo byt lacnejsie to je pravda,hlavne v tejto dobe ked je uz dobiehane klasickym ide...
jedna mala otazka - proc kdyz mam v biosu nastaveno Vcore 8.25, tak me ukazuje HW doctor 1.75?? a druha kolik se vubec da poustet "bezpecne" do tbreda b0
8.25V, to je v poho, zkus pridat tak na 10...btw. cim to chladis? ;D ;D ;D
zřejmě mysles 1.825. To dělá i u mně
jo sorry je to 1.8 a ne 1.825 ale koukal sem ze to je normalni. No a chladim to ted vzduchem - do tejdne snad vodou
Myslíte, že se dá k ABITu NF7-S připojit repro Genius SW-5.1 Home Theater, které má analogový (tedy pokud se nepletu 5xjack) vstup???
Jasně že dá :)Citace:
Původně odeslal ghooost
Potřebuju poradit... koupil jsem si Abita NF7 a nevim jak přesně nastavit bios (cpu, paměti) tak abych se vykonostne dostal na uroven KX333 kterou jsem měl předtim... ta mi v 3dmarku ukazovala 11,500-600 ale tady na nForce2 mi to ukazuje jen 10000. Please pošlete link jak co nastavit.. jestli to někde je.. dík
Co máš za paměti a procesor ?Citace:
Původně odeslal RED
A jak se tam ten Genius repro připojuje, když ten Abit má digital-out??? :wink:
Tak hodíš to do džeků ne ? máš to i barevně rozlišené,jak to zapojit,je tam 5x analog + 1 Digital Out,ne ?Citace:
Původně odeslal ghooost
Inak sa mi veľmi lubi že abit ma 5 konektorou (skro všetky maju iba 3 prepinatelne) !!!!
Neviete nahodou či nema ten ABIT nejake piny na doske na pripojenie nejakeho pridavneho panelu s Optickym vstupom ?
optickej vstup ma vedle audio konektoru