A co to dela tobe nad tech 560? Menils Vcore a Vmem?
Mozna by pomohl jinej bios.
Printable View
A co to dela tobe nad tech 560? Menils Vcore a Vmem?
Mozna by pomohl jinej bios.
Me to nedela vubec nic-zadna chybka a vcore ani vmem sem nemenilCitace:
Původně odeslal Slusnak
Myslel jsem NAD 560, to ti nic nedela? Tak zatuhne komp nebo co?
nad 560 me nepusti riva tuner ani ovladace ani power strip, musel bych si nainstalovat detonators 42.01-ty uz ma tu moznost overclockingu vyssi, ale treba to de i nak jinak i na mejch 40.72Citace:
Původně odeslal Slusnak
Tak pouzij NvMax 4, tam si muzes nastavit fakt hodne.
Radsi mu to nerikej ... nebo mu to uhori :-)Citace:
Původně odeslal Slusnak
Huvi : vis jak ses na tom ty a tvuj komp ;D ;D ;D ;D ;D ;D
hod sem na to link plsCitace:
Původně odeslal Slusnak
http://www.pretaktovanie.sk/download...+karty&sortby= Trojkova verze
http://www.cdr.cz/a/clanky/clanek/1846 Nvmax 4
Sakra, asi to nefacha. Najdi si to pres Google.
pres google mi to hodi naky picovinky a nechce se mi to hledat, nemoh bys mi to poslat na mail: m.huvar@post.cz diky
tak uz nic, uz to mam
Takze Huvisek bez kompu ... ;D :-DCitace:
Původně odeslal Huvi
Hmm, tak pri instalaci mi to pise tohle: Nvidia detonator 4 drivers version 20.00 or greater are not installed on yor system. Takze mi to radsi posli na ten mail
Davej bacha, at si nenastavis treba 600 MHz :wink:
klikni na system, rozbal menu a vyber clock, nastav soupadla a chvili pockej, blikne monitor a je to. Pokud mas coolbits, muzes nvmax vypnout, ale nastaveni zustane, i kdyz by te drivery na tuhle hodnotu nepustily.
njn, to je sice hezky, ze mi thole rikas, ale nejdriv mi to pls posli na ten mailCitace:
Původně odeslal Slusnak
Ja jsem ted na jinym kompu, takze to tu nemam, leda zitra. Nebo vecer.
Tak sem to stahnul z jinyho linku a porad mi to pise to samy, tak mi to vecer posli-zkusim tu tvoji verzi, dikyCitace:
Původně odeslal Slusnak
Pokusim se, ale mam dojem, ze ti to bude psat furt to samy. Akus treba nejakou starsi verzi nez je ta 4.
Nebo hod thread do sekce Problemy se softem.
Uz bys mi to ale moh poslat: m.huvar@post.czCitace:
Původně odeslal Slusnak
Promin, nebyl cas, stehoval jsem doma nabytek, mam ruce jak opoce :wink: . Snad to na tech 560 jeste chvili vydrzis :-)
lol, stehoval nabytek..... btw. tech 560 necham(dokud si nepridelam pasivy na pameti) chtel se to vcore zvednout, protoze vim, ze to de na tech 280Citace:
Původně odeslal Slusnak
Kua, co to kecam vcore nechci zvedat, frekvenci GPU sem chtel zvednout
Pocitam, ze vic nez 580 pametem nedas. Mozna budes muset snizit frekvenci GPU (tzn. 280/580 nebude chodit spolu stabilne). Ale i takhle je to vic nez slusnej vysledek.
Fsak ja ani nechci davat pameti az na 580, 560 staci, chci jen ten proc dat na 280 aby to bylo synchronni-280/280 ale asi to vykon nepridaCitace:
Původně odeslal Slusnak
Jak vis, ze jadro vydrzi 280 MHz, kdyz nemas ten Nvmax?
Kdyz se mel 42.01 tak sem to mel na 280MHz, ale se 42.01 sem mel naky problemy, tak se vratil zpet k 40.72 ve kterych je mensi moznost taktovani nez u 42.01(max 260)Citace:
Původně odeslal Slusnak