No teď s nima jedu naprosto stabilně na 172 při Turbo 1T CL2 prostě všechno nejlepší. Při 2,9V, ale řeším jak to snížit. Nemám ale vůbec čas!!! :( :evil:
Printable View
No teď s nima jedu naprosto stabilně na 172 při Turbo 1T CL2 prostě všechno nejlepší. Při 2,9V, ale řeším jak to snížit. Nemám ale vůbec čas!!! :( :evil:
Citace:
Původně odeslal Marty
mno me prave jedou max 175MHz, nejlepsi casovani+CAS2.5 pri 2.8V a vic z nich nedostanu ani nahodou....to je naposledy co jsem koupil KingMaxy :( :( :(
Tak jsem měl konečně trochu času a potaktil jsem komp.
Výsledky:
Procák XP1600+ ne 1827MHz, idle&vcool 29°, full load (CPUBurn) 46° chlazeno vodou, Cu blok AQUACOOL Master, 8mm hadice, voda se savem, nádrž 5l, thin fin radiator z fabie, 1x92mm fan, 1x80mm fan na výměníku. 1827MHz=174x10,5, víc se nelíbí grafice... :(
Paměti Kingmax DDR 333 CL 2,5 - 2,9V, 174MHz, Turbo, 1T, CL2, 4way interleave.
sádra propustnost nevím, zkusím to.
co říkáte? ;)
buuu ja mam akorat duron 1200@1332 :( asi si ho dam zas na 1356 :)
no tak to jsem cekal vic....i ja jsem se dostal hned prvni den na 1837MHz naprosto stabilne(pres 24h Prime) akorat me ted brzdi ty Kingmaxy....u tebe to bude asi podobny ikdyz ja mam fakt cool kousek CPU :) ;)Citace:
Původně odeslal Marty
Ne ne, brzdí to grafika. V nebušicích odemknu (nebo mi bude odemknuto) a půjdu vejš :)
aha, no v Nebusicich snad budu taky tak shlednu na kolik to hodis...mas hlavne vyhodu ve vodnikovi...ja muzu jit s voltazi tak maximalne na 1.95 mozna 2V a vic ani nahodou pac bych to vzduchem neuchladil ... ale mam dobrou startovni pozici :) 1840MHz pri 1.8V ;)Citace:
Původně odeslal Marty
Mne funguje 1600+ na vzduchu stabilne na 2000+ (FBS = 158, teplota 52°). :-D P.S.: Som tu prvý raz.
Jarda: na prvý raz je to dobrý, ale musíš se víc snažit.
Tom: nevím nevím jak to dopadne v Nebu, teď co jsem to chlaztení zadělal do kejsu, tak sem to nedostal stabilně víc než na 1750... AQLe to ticho :) akorát disk do toho drtí jaxvině :roll:
Ale uvidíme co to v Nebu dá. Jestli mi Voky přiveze to velký akvárko tak snad nebude problém :)
Přemýšlím o tom chlazení od ALL-Electronics... Jako náplň doporučovali olej, nebo líh. Já tam vodu vůbec dávat nebudu - ani s dezinfekcí. Viz prožraná izolace od Sava... To bych tak potřeboval, zkratovat socket, poté co jsem za poslední měsíc odpálil 2 desky a 2 procy 8)
Jako medium do vodniho chlazeni vrele doporucuji LIH (nicim to nezarusta,nezamrzne,neni jedovaty,...) 8-) Jinak pozor na vypary a ohen!!!! :lol: ;D
cool, po roce vyhrabat tenhle dred ;DCitace:
Původně odeslal Cred
jj taky to ctu mazec :)Citace:
Původně odeslal Tom
Som to najprv nechapal....az potom som sa pozrel na datum :D
Cemu se divite???? ??? Ja to pouzivam uz od nepameti(cca 3roky zpatky)! :!: A nemuzu si to vynachvalit.... ;D
Hehe zdal se mi ten nazev nakej povedomej :)