docela tezke zvlast ten prvniCitace:
Původně odeslal honzanun
Printable View
docela tezke zvlast ten prvniCitace:
Původně odeslal honzanun
to jo, ta 112-stka je ultra tazka :( ale na OC celkom good, samozrejme s nejakym 92mm fanom... alebo dvoma >:}Citace:
Původně odeslal Opty
Rozmýšlam o TT Venus 12 a jedna vec mi vrta v hlave. Ten chladič má 4-pinový konektor a na doske DFI LanParty je konektor 3-pinový. Chladič je na soket 939, teda prečo má 4-piny? ???
4 piny ma asi kvoli podpore pri pouziti pre LGA775. Vtedy sa otacky redukuju cez PWM. To by mal byt prave ten dalsi kablik. Aj Freezer 7 ma 4 pinovy konektor klasicke cerveny, zlty a cierny + modry kablik.
chladic je pre Athlon 64, Fx, Opteron a Sempron 754. Možno niektorí z týchto potrebuje 4 piny. Ale problém by som nemal mať?
s tim tunelem sem to myslel tak ze v chieftecu to mam zatim tak: vetrak ve predu (driv dva) foukaj na dalsi dva na prociku a na grafarne, z grafarny a prociku de teplo do dvou vetraku a do zdroje, cely to dost sumi a ja to chci zredukovat na pouhe tri vetraky: ubastleny "freezer"; tunel: disk, procik, vetrak v zadu; zdroj
freezer se na to hodi jako vsechny chladice ktere vyvydeji teplo pryc od prociku relativne vysoko nad mb
tunel je určite dobrý nápad a zvýši účinnosť - ja na to používam PET flaše (odrežem oba konce) rovný úsek "rúry" z 2L flaše je napr. presne na AC ventilátoryCitace:
Původně odeslal check
ted sem delal ze ctvrtky tunel na freezera a vysavaju ho ted 92mm a 80mm saje to jako svine a je to tichoucky
Ten chladic ma napajanie riesene cez klasicky Molex konektor (4pin). Do dosky za zapaja 3pinovy konektor iba s jednym kablikom na meranie otacok.Citace:
Původně odeslal Matius
mate uz niekto tento coler?
http://www.casemodding.cz/index.php?...&co=1065&kat=2
vypada dost ucinne aj podla testov ne nete
http://www.casemodding.cz/vyrobky/NO.../CPTT-040b.jpg
tusim si zaspal dobu :D
http://www.pcmodding.sk/modules.php?...rder=0&thold=0
Zdravím, budu kupovat CPU "AMD64 3700+". Budu ho taktovat. Chtěl bych na maximum - nevím co z toho vytáhnu.
Sháním pro něj chladič - vzduch - vodu nechcu. Na ceně mě nezáleží. Prostě co nejvýkonnější a přitom co nejtišší.
Vím že se to tady probírá už na pěti stránkách, ale odpověď tady stejně není - mám to celý přečtený.
Taky by mě pomohly nějaký testy jestli máte odkazy - já nemůžu nic najít.
V OC komunitě se v poslední době moc nepohybuju, tak pokud mohu poprosit, tak odpovědi trošku srozumitelně.. žádný:
???Citace:
Když pojedeš přes GDC a budeš mít povolený IDTC tak ti bude stačit TTOT12 nebo irDX. Jinak by to chtělo aspoň UltraDXHeadPipe 1200, však znáš chladiče TT jsou jak UT, ale hlučný...
když ti nezáleží moc na ceně tak Thermalright XP 120 + PAPST 120mm 4412 F/2GLL - Super Silent
test
o teto kombinaci uvazuju,je dobra... lepsi nez zalman?Citace:
Původně odeslal kadas152
zalman je oproti tomuto prd :DCitace:
Původně odeslal Cujooooo
to se mi nezda, konstrukce zalmanu je best, kus medi a ne zadny heatpipesCitace:
Původně odeslal debilita
zalman je vyborny, ale xp-120 ho roztrha v zuboch ;)
Konstrukcia Zalmanu nie je zla..ale ani nie dobra. Hlavne celomedeny model nie je moc vhodny pre velmi hrejuce CPU pretoze sa nahreje a proste pri slabych (ako tak nehlucnych) otackach ventilátora ma co robit aby ako tak to teplo predaval do okolia. Okrem toho Zalman je sice tichy ale loziska mu brucia jedna radost a je pocutelny rozdiel medzi tym co mam v podpise (XP-120 + Nexus 120mm na 700rpm) a medzi tym čo som mal predtym: Zalman ALCU7000.
Super - díky za tip.
Mám jen problém s tou instalací a hlavně s místem na desce. V tom testu píše kořen, že instalace pro 939 je nejtěžší co viděl.
Rozhoduju se mezi těmato deskama:
ASUS A8N-SLI Premium - nForce4 SLI
DFI LanParty NF4SLI-DR - nForce SLI
Ten ASUS je tím "TR XP 120" plně podporovanej, ale ta DFI v podpoře není - teda tento typ. Nejže zase mám info, že ta DFI je na OC lepší než ten ASUS.
A taky asi budu muset dokoupit nějakej ten bracket pro 939 - to se kupuje zvlášť nebo kde to seženu? Dík moc všem!
ok. takty mas pekelny! Jak to mas nejlip vyzkouseny? Je lepsi jet synchrone, nebo cpu tocit vic? Jaky mas teploty s tim XP120 a nexusem a tech 700otacek?Citace:
Původně odeslal GABO
vazl bych určitě tu DFI no a ten XP120 by se tam měl vejít když ho má GABO na Ultra-D která je skoro stejná ne?Citace:
Původně odeslal D.I.Luke
Sel bych spis do Abitu AN8Ultra nebo Fatal1ty, ale DFI je mozna jeste o neco lepsi na ocCitace:
Původně odeslal kadas152
Abit mám rád ale musim přiznat že DFI je lepší :?Citace:
Původně odeslal AlesShi
v cem? bios? oc? layout ma kazdopadne lepsi ABITCitace:
Původně odeslal kadas152
oc, bios a lepší cena ale už jsme trochu otCitace:
Původně odeslal AlesShi