Prisla presne taka ista revizie BP 3000XP YBBLE aku uz mam ..Citace:
Původně odeslal Champion
Po 2hodinach testovania som zistil ze to nieje vhodny kandidat na OC :evil:
Printable View
Prisla presne taka ista revizie BP 3000XP YBBLE aku uz mam ..Citace:
Původně odeslal Champion
Po 2hodinach testovania som zistil ze to nieje vhodny kandidat na OC :evil:
vypada moc pekne. jenze nevim, jestli se me oplati. pokud s ni nedam min. 9x290, tak jsem totalne v haji.
9x290 by mela dat v poho... mne dava s venicem 9x318Citace:
Původně odeslal Sgt.Hicks
Narvu na tuhle desku vůbec Zalmana 7700? grafika by byla ta co mám v podpisu ;D
je tam:Citace:
Původně odeslal Spajdr
http://www.zalman.co.kr/product/cool...MBlist_eng.htm
ovšem bude to fousové, já na ní mám TT BigTyphoona a heatpipe trubice se mi téměř dotýkají toho uchycení Zalmana na grafice:
http://img362.imageshack.us/img362/223/dfi1lm.jpg
mam taky maly problem obcas pri zapnuti PC mi nejde mys cez USB .. Stalo sa uz niekomu nieco take ?
Mam tiez mys zapojenu cez usb ... Logitech 518 a ze by niekedy po zapnuti nesla sa mi nestalo.Citace:
Původně odeslal Champion
už jsem si psal na SZ Championem, ale i tak mě zajímá jaké máte teploty čipsetu s orig. chladičem, já jsem si rovnou zbastlil pasiv a teploty se mi pohybují v klidu okolo 35, v zátěži i 40
San Diego zatím testuji druhý den na 2500 MHz na default voltáž a vypadá to dobře
Já sem měl se san diegem na 2700 MHz teplotu čipsetu 48.Jaký máš teploty toho procesoru?
procesor myslím měl max. 44 stupňů, ale zatím jsem víc jak 2500 MHz nezkoušel, prostě default voltáž na 227 FSBCitace:
Původně odeslal radas
takže vidím, že 40 na čipsetu je úplně v pohodě i s tím pasívem, kdyby jsi ten "chladič" oddělal, tak by jsi si pochopil, proč to tolik topí
Taky to časem vyměním za pasiv.Ale zatím řeším pořád nějaký problémy,padá mi to občas i se vším na default.Musím do pamětí dávat 2,8V pak to jede.Ale pokud přetaktuju procesor tak se mi začnou škubat hry,čím víc, tím víc se to škube.Nevíte čím by to mohlo být? Nevím jestli to tak má být,když zapnu komp tak mám v everestu propustnost při zápisu 2600 MB/s ale když zapnu jakýkoli program a vypnu tak klesne 2000MB/s a už nestoupne.
DFI LPnf3 Ultra-D,AMD Athlon 64 3700+ SD,Termalright X-90c+papst3412NGLE,OCZ 2*512 EL Platinum rev.2,
Sapphire Radeon X800Pro(530/530),SB Audigy2,WD Raptor740GD,WDC WD800JB,DVD-RW Nec 3500A,
CD-RW Teac CD-552E,Cooler master RPower 450w
a máš to Prime95 stable, já bohužel musel u svých pamětí přepnout na 2T a za těch pár dní , co to mám mi to nespadlo, nevytuhlo nikdy
hry , co mám, jedou všechny naprosto bezproblémů
jinak paměti mám v Chanel B
Mam taky dotaz ci aj vam tato doska undervoltuje tak ako mne cca 0.02-0.04 V teraz mam v biose 1.475+110% co by malo dat 1.623 a CPUz mi ukazuje iba 1.58 a bios tiez asi 0.03 menej :?:
mě na default dává podle CPU-Z 1.376 až 1.392V
To padanie moze sposobovat aj nestabilny Zdroj aj ked mas 450W to neznamena ze stiha v pohode .. Skontroluj si 12V/ 3,3V vetvy ci ti nekolisu +-10%.. Popripade este nejaky novsi alebo strarsi BIOS ..Citace:
Původně odeslal radas
ja neviem kde beriete take teploty Chipsetu ale ja viac ako 34°C som este nemal ..Citace:
Původně odeslal sid
chladim len pasivom..
http://forum.nitranet.sk/files/p8050014.jpg
jeden o voze druhy o koze, zapis vs. citanie ;) mas to ok radas
No mě to v cpu-z taky skáče,při přetaktování až o 0,05 a bios ukazuje vždy na cpu o 0,04V více než nastavím,na pamětech o 0,1V více
Ty paměti mám v Bčku,a jedu v duálu.Já myslel propustnost při zápisu! Napětí na 12V 11,78-11,9,jinak nekolísá.Ale může ta propustnost takle klesat?
DFI LPnf3 Ultra-D,AMD Athlon 64 3700+SD,Termalright X-90c+papst3412NGLE,OCZ 2*512 EL Platinum rev.2,
Sapphire Radeon X800Pro(530/530),Creativ SB Audigy2,WD Raptor740GD,WDC WD800JB,DVD-RW Nec 3500A,
no s original chladičem se ani nedivím, že má takové vysoké teploty, já se chystám udělat jiný pasív, hold jsem neměl tehdy po ruce vhodný pasív, takže jsem narychlo něco zbastlil, na minulé Gigabyte šel Zalman, tady bohužel kvůli chladiči na grafice musí nastoupit domácí tvořivostCitace:
ja neviem kde beriete take teploty Chipsetu ale ja viac ako 34°C som este nemal ..
chladim len pasivom..
jinak mi přijde, že čipset má vystouplé okraje a prostředkem to zrovna ideálně nedoléhá, takže to řeší pasta, v klidu i po několikahodinovém provozu je na čipsetu 35 , po 6 hodinách Prime bylo 40
Tak po dvou dnech s taktem na 2,4GHz a default voltáž se zdálo že to dostalo rozum,prime stable 5hodin,ale dnes mě to nastartovalo až na druhý pokus.Zastavilo se to před detekcí disků.Po najetí mi sase trhá Battlefield2,jako by ta grafika najednou nemohla, ale prime jede už 5hodin.Tak už nevím co s tím.Že by ten zdroj stál za ho...?
DFI LPnf3 Ultra-D,AMD Athlon 64 3700+(SanDiego),Termalright X-90c+papst3412NGLE,OCZ 2*512 EL Platinum rev.2,
Sapphire Radeon X800Pro(560/560),Creativ SB Audigy2,WD Raptor740GD,WDC WD800JB,DVD-RW Nec 3500A,
do vyladovani na DFI je normalniCitace:
Původně odeslal radas
nekomu se to povede driv, nekdo to dela treba 3 mesice jako ja
desku mam od brezna a az posledni mesic muzu rict, ze PC bezi tak jak jsem byl zvyklej z NF7-S
stale ladim a hladam optimalne nastavenie ..
Zatial 330x8 pri 1,55V
casovanie ramiek 1:1 s CPU to znamena ze ramky idu na 660Mhz pri 3V, samozrejme pri horsom casovani a 2T
http://forum.nitranet.sk/files/330x8.jpg
nemas v tom CPUMarku nejak malo?
EDIT:
jo v pohode
ja jsem myslel, ze na 8x306, ramky na 204MHz mam 300b.
a pri tom mam 280
sorry
Maximalne som mal pri 2750Mhz 320Citace:
Původně odeslal MISKOBOSS
já momentálně jedu na FSB 230 při default voltáži a CPU Mark 99 jsem schválně nechal projet 2x a jednou 329, podruhé 328Citace:
Původně odeslal Champion