Nevíte jestli se ještě dají stáhnout ty drivery YouP-PAX-A4v1.02, dělám co můžu, ale nemůžu sehnat fukční stránku, kde by se daly stáhnout.
Dík předem - Už nalezeno - STAŽENO
Printable View
Nevíte jestli se ještě dají stáhnout ty drivery YouP-PAX-A4v1.02, dělám co můžu, ale nemůžu sehnat fukční stránku, kde by se daly stáhnout.
Dík předem - Už nalezeno - STAŽENO
Mas vubec Platinum eX ?Citace:
Původně odeslal MegaKremilek
jj, ano, Sound Blaster Audigy2 Platinum Ex, je to napsane i na krabici.Citace:
Původně odeslal NazQul
koupil sem dnes Aud 2 plt ex a chci to zapojit na repra pres optiku mel sem to na zkousku predtim a fungovalo to automaticky to rozpoznavalo co to prave hraje za zvuk proc me nehraji u 5.1 centr a zadni na logitechu mam effect stereo coz to zapricinuje ale jak se ho zbavit predtim to fungovlo a kdyz dam power dvd use spdif tak to takovy nefunguje... neslysim centr a zadni jen stereo...a kdyz si prepnu na repro na DDPL II movie tak to hraje zas vse divne pres centr..
pokud by ale vedel nekod kde je zakopanej pes tak at poradi vim ze kamos nasel neco v driverech od te audigy minule a bylo tam neco s externim dekoderem ja to ted za boha nemuzu najit :|
kudla zlata zvukna na nforce 2 ...soundstorm byl skvelej :!:
EDIT: tak sem nasel prepnuti decoderu v audioHq a uz jede DVD jak ma jeste mi ale vrta hlavou proc kdyz dam test repro tak mi jede jen front left a front right nic dalsiho nejede... sem zvedavej jak to bude hrat ve hre ale pekne me to zacina srat ta zvukovka ... :evil:
Nevím jestli tě dobře chápu, ale Audigy neumí to co Soundstorm, tj. vytvořit 5.1 zvuk. Audigy pouze přes digitál posílá to, co dostane..takže DVD s prostorovým zvukem ti hraje, ale třeba ten test už ne, pže to není zvuk v AC3 nebo podobném formátu...
jj diky za potvrzeni toho co sem se docetl bohuzel soundstorm byl v tomto zlatej... :!: ...akorat nechapu proc creative neco takovyho jeste neudelala... :roll:Citace:
Původně odeslal Anduril
jinak jak sem se docetl na hry mit analog na music DVD digital... tak to bylo popsano a jedine tak to spravne funguje :wink: coz je skoda...
existuje vubec nejaka zvukna ktera to zvlada jak soundstorm :?:
Bohužel..je to tak.
Soundstorm je v tomhle vyjímečný.
Existují ještě nějaké C-Media kodeky - CMI 9780+ a CMI 8768, které umí realtimově kódovat do DD, ale ten první to dělá pomocí driverů (čili softwarově) a u toho druhého nevím, ale jak znám CMI, tak to bude asi to samo... čili nic moc... navíc jako samostatné karty se u nás ani neprodávají.
jj me jen prekvapilo proc to ti hnupi nedali na nForce4ku hlavne ze se basnilo o tom ze tam bude Soundstorm 2 ... :roll: takto sem musel koupit nejakou zvuknu a tahle za tu cenu 1800,- s DPH byla jedina k mani :wink: navic ten dock je dobrej v tom ze tam clovek fakt pripoji cokoliv :-)
Tak uz mam taky Audigy 2 P Ex... potreboval bych se zeptat jestli vam taky obcas blikne na ext.panelu ta dioda co patri ovladaci i kdyz na nej nemirite???mam nainstalovany normalni dodavany ovladace..dik
ne ta blika pouze kdyz mackas ovladac...mam na mysli to cerveny svetylko pak sou tam jeste zeleny jako power a pokud mas zaply CMSS tak to muze tez svitit jinak by ti tam nemelo svitit ci blikat nic ... :wink:Citace:
Původně odeslal Styxer
BTW: pokud na nej nemiris a mackas klavesy tak by to melo blikat :lol:
tak uz vim cim to bylo ze to obcas bliklo (to cerveny svetylko)=>zalezi jakou si nastavis sensitivity..kdyz das HIGH tak to sem tam blikne samo,ani nemusis na to mirit... :idea:
caute,da se ovladac rozjed bez mediasource,napr. na winamp???
To Trotter - ty š přeci Z680..neříkej že to nemáš zapojené přes Optický výstup! A to ti tedy nevadí že nejedou hry v 3d? Nechápu co na té zvukovce vidíte....
Koupl jsem si tuhle zvukovku a mam dotaz : kdyz vytahuju jacky z pci katy kousne se mi pc, takze vzdycky musim vypnout pc. dela Vam to nekomu taky? nebo reklamace? dalsi vec je ze speaker setting mi nesedi repra tak jak maji (centr se hlasi jako napr.pravej zadni...) mam podezdreni ze musim zapojit ten kablik co se dava k reprakum Genius (ty co ma kazdej :lol: ) jenomze ho nemuzu najit napsal by mi nekdo co tam jsou za konektory ze bych si ho vyrobil . Diky
ja som Audigy 2 Platinum eX "z tej velkej bielej skatule" instaloval jednemu chlapikovi a stala ho v 2/2006 pekných 1750 s DPH... :)Citace:
Původně odeslal Totter
hm ja ji venoval Zillovi za 1500 nebo tak nejak....ale koukni se na stari threadu pls..