-
Mno tak ked to neni v tej CPU voltage tak je to len kvoli trendu. Kazdy ma epox a kdo nie je out co :wink:
Kvoli rychlosti to urcite nieje, staci pozret par zahranicných stranok, tam Epox tolko nezeru... a v rychlosti je to priemer ako Asus,Abit,MSI...
-
Tak to mě pobavilo-Abiťáci který neznaj jiný boardy stěžující si na trend a módu. :lol: Když nic jinýho neznáš tak aspoň nepiš.Epox není trend-je to prostě nic víc než současná špička pro hardcore o/c.Fígl je v tom že se soustředili na klíčovou věc pro o/c - čistotu a stabilitu napětí pro cpu a ostatní komponenty-o tom rozhodně móda není.Ale je pravda že asi někteří maj možná Epox kvůli trendu a neznaj vo co gou.
Já stavim kompy na různejch značkách-podle typu požadavku.
-
2 Chessman: Pane šachisto, jestli ukazujes na me jako na abitaka , ktery nezna jiny boardy, pak vez , ze ses trosku mimo. Nevim, kolik jsi sestavil pocitacu na jakych deskach , mozna moc, to vsak neznamena, ze drzis licenci na pravdu. O tom , ze šachy ti jdou urcite lip svedci veta, ze "epox je vic nez soucasna spicka". V mojem profilu nenajdes zadne abit rulez, abit forever , dokonce v nem vubec nenajdes ani sluvko abit.
Rukama mi proslo taky pomerne dost desek a dovolim si tvrdit, ze moje informace jsou objektivni.
Psal jsem, za epox patri mezi soucasnou spicku mezi deskami pro amd.
Psal jsem, ze abit KX7-333(R) je co do rychlosti jedna z nejrychlejsich desek pro amd, o cemz vam muzou byt dukazem napr. rekordy v PCmarku2002 ci 3dmarku2001 ve kterem s prehledem zabira asi prvnich 20 mist pro amd. Psal jsem , ze abit ma velkou poruchovost , ale dela nejen rychle, ale i stabilni desky, ktere jsou plne srovnatelne se soucasnou spickou desek pro amd.
-
-
Nechci se s nikým hádat já mám Abita od P100 a sem s ním nadmíru spokojenej, nikdy sem neměl problém s kondíkama a jelikož nejsem HC o/c tak mi všechno jede stabilně. Oproti tomu Epox a ASUS co sem dával dokupy kamošovi mi chodil cca o 1000-1500 bodíků v 3DMarku níž.
Jedinej problém mi nastal s přidáním paměti do AT7, ale řešení bylo prostý, prohodil sem DDR-ky mezi sebou a jede to jak z praku ;) . Když sem koupil AT7 stála hodně a dneska toho nelituju¨. Musel sem sice pořizovat klávesnici a myš, ale stálo to za to. RAID a IEE1394 je pro mou Dig. kameru naprosto ideální.
-
Epox bere většina proto, protože umožňuje nejvyšší O/C a zvládá nejvyšší FSB. Kdysi jsem byl taky příznivce ABitu (tehdy byl abit nejlepší na OC ostatně nový Abit na nforce2 vypadá taky kvalitně)
-
Tie najnovsie ABITY su dost dobre...co som pozeral.
-
Abity su cool,ale na dokaz toho ze nie som zavysli na znacke pojdem do Asusu A7V333 Ruf :lol:
To len aby bolo jsne :lol: (teda pojdem ked budu konecne love)
-
Moja skusenost s Abitom
Abit KD7-E - prva odisla po 3 hodinach, potom nabiehala, ale iba na cca 20 sekund a ked som sahol na southbridge( napisal som to spravne ? ), tak som si spalil prst. Druha vydrzala 1 den - potom to iste. Dalsia zatial bezi 4 dni, ale ukazuje systemovu teplotu (teplotu dosky? ) 39 st. a pri 166 FSB po dobehnuti 3D marku - 47 st. - je to normalne ? V case mam jeden vetrak vpredu dolu - fuka dnu a druhy pod zdrojom fuka von. Ked som mal ECS K7S6A bolo to 24-25 st.. Pritom procak ma max 43 st. - je to Tbred. Tak neviem, hadam daco vydrzi, ked nie tak budem nasr...
-
este ABIT KD7-E
Tak som trosku prisolil doske aj procaku. Po chvili trapenia ma procak teplotu 51 st. ( 10,5*170 ), ale doska tiez 51 st. !!! ??? Je to bezne, alebo to ukazuje pi.co.vi.ny ??? Dve taketo MB mi uz odisli a to som ich ani nesthol potrapit a tak tejto uz mam strach dat viac ... Nejaka rada, alebo podona skusenost ?