2FlashedBrain: me to taky nedela
Printable View
2FlashedBrain: me to taky nedela
Ctrl/Insert × Shift/Insert mi fungujou korektne, a pokud jde o ty smileys, tak se mrkni do zdrojaku a budes mit jasno.. (pokud trochu rozumis javascriptu) Pokud nerozumis, tak opera neovlada nejakou funkci, kterou se tam zjistuje pozice kurzoru v textu. Otazka je, jestli je to tim, ze tu funkci (byt uzitecnou) si vymyslel M$, takz neni standardni a funguje jen v IE, nebo je to opravdu nedostatek opery. -nevim, zjistovat nechci..Citace:
Původně odeslal FlashedBrain
4FlashedBrain: ja mam zaple kodovani na windows-1250 a nemam zadne problemy se zobrazovanim cestiny
To mám nastavené taky :-( .Citace:
Původně odeslal Lopan
Ještě by mě zajímalo, proč Opera ignoruje v .css tohle:
body {
margin-bottom : 0px;
margin-left : 0px;
margin-right : 0px;
margin-top : 0px;
}
a vyžaduje zgurvené mrkvosoftí <body leftmargin="0" topmargin="0" marginwidth="0" marginheight="0">, za což mě nadává W3C Validator :wink: .
opravuje verze 7.01 to ze si nevi rady s diskuzi na idnes? hlavne me to svet u mobil.cz :(((
maji tam nejakej zk... javascript, i kdyz ho vypnu tak se na to editacni okno zpravy nedostanu, psal sem jim tam, zeprej tomu priradi odpovidajici prioritu podle poctu uzivatelu opery.
opera 7 se mi libi az na to ze par stranek vubec nezobrazi!!! zkuste tohle:
http://listings.ebay.com/pool2/plist....html?from=R11
me to furt reloaduje
V pohodě mi to načte :wink: (3-4s)Citace:
Původně odeslal Paja
pak dalsi vec, nejde pouzivat odkaz na pridani do ICQ, chce to savnout nejakou dll knihovnu misto pridani
Opera je pro me novinka. Jak docilit vice stranek v jednom okne a jak mezi nimi prepinat? Proc se nezobrazuji popisky obrazku (ALT=..)? Kazdopadne maji nektere stranky pozmenene formatovani (asi MSIE only).
Pouzivam 6.05, ale snad by to melo byt stejne.Citace:
Původně odeslal Paaja
vice oken v jednom: v nastaveni ve 'windows' nastav 'open windows inside opera', prepinani treba tak, ze drzis prave mysitko a tocis koleckem.
ALTy mi 6.05 taky neukazuje :(
Jsem si dneska stahnul Operu 7.01 do prace na Win98 a docela pohoda, vsechny stranky co tady kdo pise ze se mu nenactou, tak me se nacetly.
Je to maly, ve srovnani s IE nebo Netscapem sviznejsi, a kdyz se vypnou ty hnusny barevny skiny, tak se na to da i koukat.
SSL zabezpeceni by udajne melo fungovat, jsem cet. Ale nemel jsem jeste moznost to vyzkouset.
Vic jsem si s tim zatim nehral. Predtim jsem zkousel Mozillu, ta je taky dobra, Netscape uz nechci ani videt, ten je na bliti.
alt se v 6.05 nezobrazuje, ted mam 7.01 a tam uz je to OK
Já to teda moc OK nemam, místo popisku se mi tam zobrazuje cíl odkazu :eek:Citace:
Původně odeslal Paja