uplne vsude pisu ze NEHRAJU. ale samozrejme to testnu jak bude cas (v prubehu 1-2 tydnu). napisu sem pak obsahlejsi postrehy.Citace:
Původně odeslal Recaiver
Printable View
uplne vsude pisu ze NEHRAJU. ale samozrejme to testnu jak bude cas (v prubehu 1-2 tydnu). napisu sem pak obsahlejsi postrehy.Citace:
Původně odeslal Recaiver
Diky :-)
Tak mam taky zajem o tenhle monitor. Poradite jak ho dostat z toho dellu za lepsi cenu? Dik Tomas
Kdyz si tento neuveritelne dlouhy topic prectes od zacatku a cely, tak odpoved najdesCitace:
Původně odeslal Totter
ono jde o to, ze treba tomicek by mohl trochu poradit, kdyz uz je to dealer :) :-)
Vazny zajemce at me kontaktuje...
jestlis myslel me tak ja dealer nejsem ale nekdo jiny :wink:Citace:
Původně odeslal Recaiver
ups tesne vedle:))))
Jsem dalsim spokojenym vlastnikem ;D
Je to luxus na sledovani TV, o tom se tu jeste nemluvilo.
Vychytávky jako Obraz v obraze nebo Obraz vedle obrazu spojené s přepínáním až pěti vstupů jsou prostě neodolatelné!
abych trochu navnadil zakose Prochaineovi:
ten monitor je opravdu temer dokonaly. nemyslim ze muzete sehnat neco s lepsim pomerem cena/vykon.
no a ted par perlickech s mojim Dellem. pote co jsem ho loupil jsem zjistil ze ma krivy stojan (panel naprosto perfektni) => 1. reklmace
na tomto skvelem kousku se me ale objevilo po tydnu cca 920 vadnych subpixelu => 2.reklamace
no kusu co mi byl dodan byl ale oddreny ramecek (kdyz si prectete podminky Dellu zjistite zem uzu davat nahradou pouzite spravene kusy) => 3.reklamace
dalsi dodany kousek se jevil v pohode ale vyskocili na nem 2 vadne subpixely (coz neni duvod k reklamaci) a le take zacal nejak moc hrat a vypinal se => 4.reklamace
kus ktery mam ted je o5 evidnetne uplne novy a hlavne perfektni jako ten prvni pred tim nez vyskocila ta lajna mrtvich subpixelu
to co jsem ale popsal je dosti extrem. cca 90% uzivatelu (na netu) s nim nemelo nejmensi problem. ja mluvil osobne s 5 a vsicni maximalne spokojeni.
no a i kdyz se do zda divne neminim kupovat panely jinde nez od Dellu. z tech 4 reklamaci totiz 3 probehli opravdu do 24 hodin jedna do tydne (vyprazdnil jsem rezevni sklad v CR :wink: ). Nebyl jsem tedy vic nez 10min bez panelu. navic jsem se nesetakl s tak prijemnyma technikama jako jsou ti ze servisni spolecnosti Dellu (o to se stalo ze se ke me vlaceli treba v 8 vecer v patek).
aspon ted vite ze i co se tyce supportu funguje to u Dellu tak jak ma :wink:
no a toho ze sem mdostal 2 ci 3 sunty si nevsimejte vetsinou se to stava jen me a temer se vsim ;D
HOWGH
Kdyby snad Tominek někoho navnadil, tak budu mít příští týden jeden kus k okamžitému odběru. Více informací po ICQ.
Maji pravdu
Iten monitor prisel drive nez rikal - snad devet dni
ja jen doplnim ze jsem to vyjimecne nemyslel ironicky. opravdu jsem maximalne spokojen i pres ty obtize...Citace:
Původně odeslal Prochaine
a taky EDIT prvniho postu. kdyby to nekoho zajimalo
Tak desktop mi fici na moji grafuli v klidecku 1920*1200 pres DVI.
Ale nefici mi uz datadisk k command and conquer ale stary mim jede.
nevim cim to je
a obnovovaci frekvence? je divne ze by bly om*dane jen 6600 ale nezda se me toCitace:
Původně odeslal Lukáš David
Ale ja mam G4Ti4200@4800.
Pro případné zájemce je již k dispozici jeden kus k okamžitému odběru (za lidovou cenu). Více informací po ICQ.Citace:
Zkousel jsi slovensky super prpgramek FFDshow?Citace:
Původně odeslal tominek
Tam si nastvis [resize] cili zvetsis rozliseni DVD na dvojnasobek a potom se daji pridat jeste ruzne post vyhlazovaci algoritmy apod..
Pouziva se to spis u projektoru jak dostat z obyc DVD neco jako "HDDVD" ale u monitoru s patricnym rozlisenim to funguje taky.. Problem je ze to chce rychlej poc ja to zvetsuju asi jen o polovinu, ale i tak bomba..
No ale moc se mi to teda nelibilo..... mzna jsem spatne nastavovalCitace:
Původně odeslal mesuge
zkus to vyhledat v sekci elektronika a bastleni:diy projektor mel by tam byt ode mne post s odkazem jak spravne nastavovat FFdshow na DVD..
ffsdshow samozrejme znam. netvrdim ze to s tim neni lepsi ale rikam jen masochista se kouka na filmy z pul metru. navic je to porad jen nejaka interpolace i kdyz prohnana slusnym filtrem. kdyz to srovnam s HD video 1920x1080 tak je to proste porad brutalne hnusne.Citace:
Původně odeslal mesuge
vcra jsem to zkousel a taky si myslim....
Stejne na to cumim z velke dalky 3-4m
Citace:
Takže všechny kousky jsou zatím pryč. Pro další zájemce mohu opět objednat...
Jak se to vyviji s cenou pada to uz nejak lehce? Uz jsem je videl kolem $800 s postovnym a dani.. Samozrejme kdo si odepisuje dph tak to nema smysl individualne dovazet, ale jinak asi jo..