S biosem od Palit neni problem(thx Meridius)..ale vic jak 540 nedam...cca 7200v3DMarku 2003 :-)Citace:
Původně odeslal Jirry
Printable View
S biosem od Palit neni problem(thx Meridius)..ale vic jak 540 nedam...cca 7200v3DMarku 2003 :-)Citace:
Původně odeslal Jirry
Komu sa nexce nejak velmi preliezat celu diskusiu tak skuste toto
http://www.svethardware.cz/art_doc-2...8006E89D9.html
a zkouseli ste to s 1,4V??naprehriva se??jake mas teploty???a mas tam puvodni chlazeni???Citace:
Původně odeslal nex
dik
Mam zalmana CU :-) Teploty kolem 44st v 2D...56St v 3D..jeste potestujuCitace:
Původně odeslal Jirry
Ja mam puvodni chlazeni a pri 1,3V jedu na 500/700 a asi po hodine hrani Far Cry mi ukazuje teploto 70stupnu na GPU...je to v pohode?
a kdyz tam dodat vice napeti tak teplota pujde jeste nahoru?
Uz kvuli tichu bych premejslel o lepsim chlazeni...btw s tou posledni vetou si delas srandu vid? :roll:Citace:
Původně odeslal Jirry
tak jinak,kdyz tam dam 1,4V a nataktuju na 540/700 zvladne to ten puvodni chladic uchladit??nebo ne?:)Citace:
Původně odeslal nex
Sorry ze az ted, nemel sem ted tyden cas projektoval sem nakou blbost. Az dneska sem zacal testovat. A vysledek? S tim biosem sem si nepomoh. Rozjedu 3Dmark nebo cokoliv jineho na 480/685 ale v pulce nebo driv mi core zase spadne na puvodnich 300 :-( . Takze jedina stable hodnota z ktere to nepada je 432/685 a to je malo takze ted jdu stahahovat jine biosy a zkouset dal. :evil:Citace:
Původně odeslal Taucher
Joooo :D
Konecne ten bios z PALITU je spica diky hosi hned jak sem ho flashnul hodil sem to rovnou na 500/700 3x3DMark a nake to hrani super stable zadne artefakty zkusim kolik to jeste da a to sem zatim v nibitoru nezved napeti ;D
Tak to zkus ta karta se tak rychle neodvaří. Ale rek bych ze zvysovani taktu jadra nema na vykon zas az takovy vliv. Radeji si este pohrej s taktem pameti. Stejne je to bomba v datasheetu HYNIXu je certifikace pameti na 550 a mi uz fachcime na 700 a vis. Ne ze by mi to vadilo :-) . Jinak merili jste nekdo teplotu pameti. Ja mam jen takovy ten dratek s cidlem a ukazuje to tak 46° ale tim hovno zmerim. Jestli mate nekdo neco lepsiho zmerte mi to please chci vedet jestli raci nemam koupit na pameti pasivy.Citace:
Původně odeslal Jirry
To napeti na 1,4V zas tak na vykonu GPU neprida..akorat v 2D s 1,3V mam 39st a s 1,4V 44st.
U me se pri 550 objevuji lehke artefakty v markach...i 680 na pametech je max...i tak 7387 v 3DMarku 2003 je krasa... :-)
cau..
Tak ja jedu na 500/700 a mam tam zatim ten bios ze Sparkle...(brzi zkusim ten Palit)jenom sem se chtel zeptat,funguje vam s tim biosem sparkle TVout??a s tim biosem od Pallit??
diky
a preco by nemalo????
funguje ti to??s obema biosy??ja sem nekde cetl ze to dela problemy....Citace:
Původně odeslal NOD
edit: nebo tam je problem jenom s DVI...??nekde sem cetl ze po flashi na sparkle mu to nefunguje....a ja ted nemam moznost testnout jestli funguje tvout..tak se ptam!! :roll:
no takže existuje jakýsi bios sparkleultra.rom s upraveným časováním. Jednomu borcovi z toho threadu po Vmodu jede ta karta 600/780 a to už je fakt hukot.
link: http://www.mvktech.net/component/opt.../limitstart,0/
Krasa..zkusel jste uz nekdo?Citace:
Původně odeslal Meridius
dnes vecer to idem odskusat uvidime kam ma to pusti s V modom
takze ten ultrasparkle modifikovany s palitom teda da sa menit V core v nibotore mi nepriniesol ani MHz viac :? neviem cim to je ale jak automat tak manual. pretaktovanie vobec neslo hore takze ostavam pri mojich overenych frekvenciach.akurat mi to menej hreje lebo mam v 2D len 1.1V na VPU a na 3D mam stale 1.6V
takze vcera som konecne urobil hard mod na ramky uvidime kolko daju ak im dam 2.95V dufam ze pojdem aspon na 750MHz a to uz by malo hodit aspon 8000 03marku
hmm, pencil mod pamětí asi zatím nikde neexistuje, co? mně ty moje frekvence jádra stačí, ale chtěl bych popohnat ty paměti.Citace:
Původně odeslal NOD
pencil mod neexistuje preto lebo na karte neni ten odpor takze treba zvarat.inak vcera som trocha potestoval a mam "len" 7800 bodov na tom mojom zazraku.co je celkom nice oproti zakladu ked dava len 4700
Nooo tak me to nedalo a zkusil jsem ten sparkleultra bios a docela pekne sem si pomohl na pametech...to jsem taky cekal zejo :-) ....s Palit jsem mel 540/680...a ted 545/730...cekal jsem vic ale stejne jsem potesenej..cca 7500 v 3DMarku 2003..
muzu ten sparkleultra nebo PALIT bios naflakat i na Pci-E 256MB verzi?Citace:
Původně odeslal nex
s v modom na ramkach das 800MHz a potom nech mi niekto hovori ze to su zle grafiky :wink:Citace:
Původně odeslal nex
tak co? da se to ci ni?Citace:
Původně odeslal -Ja8k1-