-
no pameti to neni, to by se trhalo (sekalo) uplne jinak!!, po instalaci cat. 5.5 je to horsi v tom ze se to zacne cukat hned, pri 5.4 to vetsinou chtelo nejaky cas
k te pameti, nezalezi jestli je zapnuty AA, AF ani detaily, navic pamet mam 2x512 dual channel CL2.5 a dle sandry memory bandwith 5450MB/s
jeste jsem vyzkousel kartu v jinem PC, jine architektury (AMD, nForce 3, A64 2800+, 1GB) a bezelo to dobre, ale nemel jsem dostatek casu tak je mozne vzhledem k tomu ze me to napr. s catalysty v5.4 bezi taky nejaky cas OK tak se to jeste nemuselo projevit, ale presto myslim ze to bezelo OK
-
Mne robily tento problém softy spustené na pozadí (avg , FW , DU meter ...) 8-)
-
přiznám se, že jsem to tu celé nečetl, ale sám jsem o víkendu zjistil, že mi nepravidelně cukalo RalliSport Challenge (sestava nForce3, A64 3200+, 1GB Ram , X800XT) a když jsem vypnul antivir Avast 4.6 Home, tak bylo po cukání, v jiných hrách jsem to nezaregistroval
-
No pravda je, ze by to mohlo byt nejakym procesem na pozadi. Nevim jestli si to uz zkousel, verim, ze jo, ale kdyztak pozavirej uplne vsechny krome kritickych procesu(a taky vetsinu spustenych sluzeb) a zkus to potom. Mel bys tam mit max. tak 16 procesu. Podle toho jestli mas jeste FW atd, ten bych ted zrusil taky, proste vse.
-
Vy 3 byste si to mohli procist :roll: , psal ze pozaviral uplne vsechny softy na pozadi a zkousel to i na ciste instalaci Winu, nepomohlo
-
NOD32
Mne to trhanie sposoboval nod32 a presnejsie amon..Ak ho mas skus ho odinstalovat malo by to ist ak nie tak ti neviem poradit.. :?