Tu máš článok o flšovaní R8500>R9100Citace:
Původně odeslal andux
http://www.pctuning.cz/Default.aspx?...=2&ArtID=17005
Printable View
Tu máš článok o flšovaní R8500>R9100Citace:
Původně odeslal andux
ANDUX DIK ZA TEN ATIFLASHER UZ SA MI TO PODARILO LENZE VYKON SA NEZVYSIL PRETAKTOVAT TIEZ NESLO A NAVYSE NIELEN S TIM 9100 BIOSOM ALE PRAKTICKY VSETKY BIOSI OKREM BIOSU Z HERCULESU MI ODPISALI TV OUT V DOSE PRAKTICKY CELY NABEH WIN98 JE BIELA OBRAZOVKA S HERCULESUM ASPON CIERNOBIELA PRI NABEHU WINXP NABECH WIN VIDIET ALE UVITACIA OBRAZOVKA AKO AJ WIN LEN CIERNOTA CO MI JE SICE AJ TAK JEDNO LEBO TV OUT NEVYUZIVAM ALE NEVIDIM DOVOD ZOSTAT NA 9100. A NAVYSE CATALISTY 3 MI V WIN98 NEDOVOLIA NASTAVIT V RAGE3D INY REFRESH AKO 60HZ
a135: Nemas za co, ani mne to nepomohlo. Ale rozdiel by mohlo byt vidno na vyssom procaku, ktory uz dufam bude coskoro :lol:
jendo: Dik, uz som na to prisiel. Som to ale idiot.
mě přeflešování Herkula na 9100 přidalo cca 400bodů. Poprvé jsem překonal 9000bodů v 3Dmarku 8)
NO, na PCtuningu jsem si vsiml, ze meli problemy ti, co maji kartu od Jetway, coz je muj pripad, vsechno naflashuju v klidu, ale jakmile se dostanu do XP, nemuzu nainstalovat ovladace, proste se to nechyta. Zrejme je potreba sehnat bios od Jetway 9100, fakt nevim uz co s tim a pekne me to stve. Ma nekdo podobny problem?
Tak mne po fleshnuti z disketky na 9100 zacalo robit take zelene 1/2 cm pruzky pod sebou a vo winoch to bolo total napicu. Setko bolo total rozkrachovane tak som sa vratil spet k staremu biosu !!
Mne sa tiez nedaju nainstalovat ovladace. Skusal som vsak iba posledne omegy - ine nexcem. Alebo ak viete o nejakych lepsich tak povedzte.
dejte si pozor pri flashovani na karty Manli - kamos ji flashnul na 9100 a pak nesla ani spustit ani prefleshovat, takze ji musel reklamovat ... Jinak co od nej vim, tak 9100 ma mj. vyhlazovaci funkce ve videu s malym bitratem...
Hercul 8500le nedelal nikomu problemy ??
Ja mám Tiež ManLi R8500 64M DVI/TV out(čierna) a bez problémomov som ju flashol na R9100 a naspeť na R8500.Citace:
Původně odeslal Zamis
Žiadny nárast :roll: výkonu a taktovatelnosti sa nekonal, tak som ju vrátil naspeť .
prosim nahodte nejakel link, na radedit, kterym jde upravovat bios 9100. pac ja si stahl nejakej 1.102 a tim to take nejde a uz fakt nevim... dik
Tu máš celý článok aj s odkazmi na stiahnutie.Citace:
Původně odeslal mISHA
dik za snahu, ale tam zadnej odkaz na toto neni a ani v diskuzi. ja potrebuju primo odkaz na radedit ktery umoznuje editovat ty soubory ktery tam spominaj. a to tam neni.Citace:
Původně odeslal Jendo
2mISHA
Ja som myslel že dam nemožeš dať bios na 9100.
Keď budem vedieť o o novšom radedite dám vedieť.
2 mISHA
Pozrisa na túto stránku:
http://www.ati-news.de/HTML/Download/bios.shtml
je tu RadEdit v1.1D ktorý by mal vedieť bios 9100.
Vyskúšaj a napíš ako si dopadol :wink:
no uz sem to stahnul a tak doufam, ze to pujde. dik
Jedna otazuecka ne zrovna do temaru rozmejslim se mezi 8500 a 9100 co myporadite 8500 a bios ???? A ta 9100 bjezi prej jenom na 250 ????
Koupil bych 9100. Většinou stojí míň než 8500LE. Doporučil bych ti buď :Citace:
Původně odeslal rehor1
Sapphire ATLANTIS 9100 frekvence 250 core/230 DDR 4ns nebo
YUAN ATI Radeon 9100 (alias ATI Daytona) ktera má 250/250 DDR 3.6ns.
jj, taky mám černou Manli a bez prblémů jsem přeflešnul, ovladače naisntalil, vše v poho. Nárust výkonu neznatelný, ale taky žádný pokles, takže nechávám na 9100.
...tak v sobotu som preflashoval moju ciernu ManLi na 9100 biosom 250/250p, tweakerom Rage3D 3.7a som ho nataktil na 285/250 (tak ako predtym s biosom 7004) lebo som este nemal Radedit 1.1d a konecne som sa dostal v 3DMarku2001SE dostal cez 10.000bodov ;D (narast cca. 300bodov)
...mam dotaz, da sa vam v R3Dtweak2.7 pretaktovavat ? Ja som to vcera nainstalil, a v zalozke overclocking nemam "hejbatka" iba napisanu frekvenciu 0.0Hz :?
mne to islo v pohode pretaktit cez rad3d 2.7 -290/255
musis mit Rage3D Tweak 3.7 - ten už pozná R9100 a muzes vesele taktit....Citace:
Původně odeslal Marcelino
ooops :oops: , samozrejme chcel som napisat 3.7 a nie 2.7 , a mimochodom, stale mam "iba" 8500LE@8500 , s tou 9100 som to este neskusal...
Zdravim
Tak jsem taky flashoval.
Na my 8500LE od 3D-Club vzrostl vykon ve 2001 priblizne o 650 bodu.
Ted jsem vysmatej ;D
Napral jsem tam 9100ku.Nejde ted sice tak vysoko taktovat,ale je videt ze frekvence pameti neni vsechno.
Jinak si ale myslim ,ze nejvetsi narust vykonu je hlavne u "noname"karet.