Ja na ZoneAlarm taky slysel vetsinou slova chvaly, na druhou stranu ten Outpost mi supr vyhovuje a nemenil bych :wink:Citace:
Původně odeslal Pinďoureček
Printable View
Ja na ZoneAlarm taky slysel vetsinou slova chvaly, na druhou stranu ten Outpost mi supr vyhovuje a nemenil bych :wink:Citace:
Původně odeslal Pinďoureček
Tak jiz nepouzivam KPF. Duvod je zde.
Outpost Firewall rulezzz!
Tak to zrovna umi (nastavi heslo na cfg, pripadne i log a zastavovani servisy), zkouseno na verzi 2.5.375.4822 (374).Citace:
Původně odeslal D_a_v_i_d
našel si tam tu funkci Enable the Host Intrusion and Prevention System (HIPS) jako byla v KPF?Citace:
Původně odeslal howard
No vida, tak to jsem nevedel, dik za tip ;) Ja po tom ani moc nepatral, protoze to nepotrebuju :)Citace:
Původně odeslal Harry
Nenasel...ale me to nedela problemy...UT2004 bezi normalne, C++Builder normalne debuguje...Citace:
Původně odeslal sebad
Mimochodem, ten Outpost ma v systray porad modrou kulatou ikonku, na ktere je otaznik, je to normalni, nebo mu neco schazi?
howard: ikona s otazníkem znamená, že je v režimu učení. tzn. máš nad tím plnou kontrolu a vše si definuješ podle sebe.
Pak tam máš funkce "většinou povoleno" a "většinou zablokováno".
no mě furt C++Builder hází <>oviny :evil:Citace:
Původně odeslal howard
ale když dám Firewall mod Normal místo Stealth tak to jede,tak asi budu muset jed na Normal :?
Ten Outpost pouzivate v plne, nebo free verzi ? Momentalne mi konci predplatne NISu a asi ho nebudu prodluzovat, tak by me zajimalo jaka je zkusenost s free verzi Outpostu.
u Free verze se nedá aktualizovat,automaticky se to přepne na FullCitace:
Původně odeslal simhap
Presne tak... Po prvni aktualizaci ti to prejde na Pro, s lhutou asi tricet dni...Citace:
Původně odeslal sebad
mno ....
momentalne pouzivam Sygate Personal Firewall 5.6 build 2808 a su spokojenej..pohoda... ;D
winroute firewall 4 ;D 5 a 6 jsou pomalé
jedině iptables:-)
je to dost geniální věcička
Ja pouzivam ten, co je integrovany ve Windows XP a nestezuju si ;D Obcasne testy Ad-Awarem a NOD32 neukazuji na nic podezreleho, takze nemam duvod se nejak znepokojovat. Navic nevim, co by nekdo tim, ze me hackne ziskal (GPRS je nejlepsi firewall :D ). Zkousel jsem i Kerio, ale ten byl az moc narocny na systemove prostredky.
Sygate Personal Firewall.
Nooo, je fakt, že GPRS je Firewall sám o sobě :wink:Citace:
Původně odeslal motorolarulez
Kdyz je tu par odborniku outpostu nebo jak se to pise :-) Mel sem ho na pocitaci asi 2 mesice a proste bud sem slepej a nebo nevim ale nemohl sem najit kde povolit ping protoze ten mi po siti nesel po vypnuti fw ano.
EDIT nebo za to mohl ten mod z tech co jsou mozne ? Jak se vubec mezi nimi prepina ?
Options---Plug-Ins setup---system---ICMP, melo by to byt tusim Echo Request a Echo Reply...Citace:
Původně odeslal JERROME
Nevim, jaky mody mas na mysli? Jako Block Most, Allow Most, Rules?
Nebo jak se jmenujo... A nebo Normal/Stealth?
ja teda taky jedu na outpostu, ALE ted nedavno mi zacal blbnout.. a je to JEN takova malickost.. po kazdym restartu masiny si nepamatuje ktery aplikace muzou na net.. takze mi vyskoci miranda, skype, firefox, thunderbird... a ja dam dycky povolit.. a priste je to zas to samy..
ted sem tu laboroval s keriem a zone alarmem.. pak sem teda uuplne odinstaloval outpost (uz sem ho totiz i preinstalovaval)(procistil registry, promazal program files) tak uvidime.. uplne se bojim vypnout kompa aby me to zejtra nepotkalo zas..
Já tedy používám Outpost více jak půl roku, stahuju každou novou verzi a zatím jsem nenarazil na žádný problém :-)
Jedna lamacka telegrafni, Outpost je pouze Personal Firewall nebo funguje i jako router?
Na server pouzivam KWF (na iptables si porad netroufam :)), tak premyslim o nejake alternative.
iptables... to je podle me jedine jednoduche a pouzitelne ;D
nebo pf na freebsd, openbsd a snad i netbsd, to by melo byt daleko lepsi nez iptables, co jsem tak cetl a konfigurace je jednoducha a dokumentace hafo.
U sebe nepouzivam zadny, nemam ani antivir. Ted tu mam avast, protoze jsem byl na lance a nic, to same i nod, zase nic. Nenainstaloval jsem ani SP1. A nevim jestli se to nejak neprotezuje ta bezpecnost.
Ale je pravda ze pres modem, to bylo o necem jinem. Ted se pripojuju pres wifi.