ale kt400 to pry odemyka sama (propojeni primo tech pinu, myslim) uz to nemam cas zkusit, musi jetCitace:
Původně odeslal zap
Printable View
ale kt400 to pry odemyka sama (propojeni primo tech pinu, myslim) uz to nemam cas zkusit, musi jetCitace:
Původně odeslal zap
L1 sou spojeny takze nasobice nejsou blokovane (do 12,5), L3 by meli menit premapovani nasobicu.Citace:
Původně odeslal nox
ale bez jakychkoli uprav by ti to melo jit min na 2200+ az 2600+.
GL :wink:
Bráchovi dnes dorazil. Na 1,55V jede 2300+ 8) Bohužel má jen zdroj 200W a ten se chudák vypíná. :evil: Takže teď jede na 8x166, tedy XP1500+ :lol:
Podtaktovaný TBred XP1700+@1500+ B0 tady na fóru nikdo nemá. ;D
tak mam taky AXDA1700DUT3C JIUGB 0251VPGW zatim jsem zkoncil 12*169 pri 1,7V neni to sice jak Drakovo cpucko, ale zas tak spatny to taky neni, uvidime az se trosku zahori
hmm Mironet...oni mi taky nejdriv cpaly po telefonu,ze maj ty s novym jadrem a kdyz jsem se ptal na revizi tak mi to nebyly schopny zdelit a radeji rekly at prijdu a podivam se sam...tak jsem sel vybral a koupil...Citace:
Původně odeslal zap
PS: v monime jsem byl ve stredu a riklaly ze prave v patek maj prijit,ale to bylo na me pozde pac jsem palomino prodal a bejt bez procaku 2 dny??
tak proto jsem shanel dal...a jak je videt v monime nekecaly
tak uz je v kompu 2s se netocil vetrak zapomel jsem ho pripojit ;D ale OK je pravda ze je odemcenej i kdyz zadnej mustek neni spojenej :roll: ted jedu 11x166 ale jede v poho 11x182 2002Mhz real 8) za moment budu dal testit :D
V monime jsou pekny bastardi. Volal sem do Uvalsky presne v 17:22 (8 minut pred zavirackou) jestli maj B0, rikali ze jo, ja ale na to ze to nestiham, a ten typek rikal, ze je maj i ve skolsky, kde maj do 18:15. Zenu se tam pres celou Prahu jako deb.il s myslenkou krasneho Tbredoveho vikendu a co nevidim? Jenom debilni A0 revize. Ja uz tem monimakum jednou reknu, co si o nich myslim :evil:
tak sem sem s dalsima vysledkama! uz se tesim!
jj v Uvalsky jsem ho koupil tam jich fakt meli dost :) tak ho tam koupis v pondeli :wink:Citace:
Původně odeslal BDs
tak to nevim na co ses to koukal, ale me rikal ze sice nevi co je to za serii , ale ze dnes prisli nove a ze je to jedna serie. Kdyz mi jeden donesl na ukazku tak to byla B0.a bylo to ve skolsky, ze by se po tom tak rychle zakourilo?
ted jedu 12x174 2088Mhz 2600+ 1,75v zatim stable parkrat projej 3Dmark2001SE (13090b 8) )
jinak 12x177 2600+ najedou wokna ale kleklo to v marku :) ale ja se tam dostanu 8) 2100mhz asi nebude problem
Kur.va!!!!!!!!!! Ten mentalek jenom sahnul na spatnej kus, checkoval sem to a urcite tam bylo DLT3C ->A0. A to sem se ho este ptal jestli se jim do ty varky co dostali nemohl priplest nejakej z ty novejsi revize. Zejtra tam du a jestli nedostenu B0, tak tam v pristim tejdnu ani nechodte, BUDE TAM TOTIZ KALUZ KRVE A POLICEJNI PECET!!!Citace:
Původně odeslal Pavlis
Tak jsem včera taky koupil Tbreda rev.B0.Je to AXDA1700DUT3C,série JIUCB0251RPMW.Chtěl jsem sérii AIUHB,ale měli jen samé JIUCB.Momentálně jedu na 11x178 (1958 MHz-XP2400+) při Vcore 1.75V.Paměti dostanu i na 184 MHz,ale při zvýšeném napětí pamětí o 0.4-0.5 V a stabilita nic moc.Časem si musím sehnat paměti lepší.S procesorem se na frekvenci 2GHz dostanu,ale stabilně jen při napětí 1.85 V,což se mi zdá na TBreda dost.Snad,když jej zahořím,to bude lepší.Jinak teplota je na CPU 35°C,při zatížení 39°C.Takže spokojenost.
Huraaa! Tak uz sem ho z nich vymlatil. Ted jedu na 166*13=2700+ pri 1,8V. Sem happy.
no jestli dobre pocitam tak 13*166 je 2600 ale to je jedno, i tak je to hezky. 8)
No nevim BIOS i Sandra ukazujou 2700+, ale vysledky ze sandry byly jenom o trochu lepsi nez referencni XP2600+ a o dost horsi nez 2800+ tak je to mozny.Citace:
Původně odeslal Pavlis
Při přechodu na FSB 166MHz jsou výsledné MHz pro výpočet XP ratingu nižší než u FSB 133MHz, takže to je skutečně XP2700+ Nářez, gratulace, nadšení.
:D
Nové zprávy z taktování bratrova TBreda XP1700+ B0 JIUGB. Při Vcore 1,70V na desce MSI745 Ultra jede stabilně na 2187MHz. 8) Lol, 3x lol a vivat AMD.
UPDATE - 12,5x175MHz FSB. Paměti obyčejné V-DATA DDR 333.
Hmmm, tak to je nejakej povedenej kousek. Napis, co je to za tejden a jeste ty zbejvajici cisla ty serie. Ja mam 0251VPGW a taky mi bezi na 2190, ale na 1.8V.......mozna to bude taky tou deskou(chipsetem)
Sérii budu moci zjistit až v pondělí. Je to z té dodávky do Damella. Chladí to obyčejným CoolerMasterem EP5-6I11 a teplota je jen o 4°C vyšší, než u bývalého Durexe 750@996MHz .... Je taky možný, že chytnul kousek z "prostředka" wafferu, říká se, že jsou lepší, než ty z okraje. Mě taky jeden dorazí v pondělí. Uf. 8)Citace:
Původně odeslal Fik
JJ...tak jsem nad tim premyslel. Jsou tu asi dve serie JUIGB0251. Jedna je XPMW, to je asi ta z Damella a pak VPGW. Tu maj v Monime a asi ruzne po Praze. V tomhle pripade to budou asi jiny waffry....ted mi bezi VPGW na 2218 MHz na 1.825V.
Tak poprve Vsetym GRATULUJEM a na ostatne sa da povedat len
:(__________________)
NA 99% ho budem mat aj ja v pondelok jupiiiiiiiiiiiiiiiii !!
Taky gratuluju...krasne vysledky...
Ja mam domluvene v jednom velkoskladu,kam maji ve stredu dojit nova varka procesoru.
Ze mi kdyz neco dojde vybere nejakou ackovou serii...ty jsou pry jeste lepsi...
Juigb.....lepsi
Jiucb.....o neco horsi
A..... .... spicka
Tak uvidime
Zizi
Co sou ruzne seriaky na netu, tak vsechny 2700+ jsou AUIGB. Vetsina 2400+ jsou AUICB...nevim, nejak tak me napada analogie k JUIGB a JUICB......s mojim JUIGB jsem bezel na 2000MHz = 2400+ pri def. voltage 1.6V uplne v poho. 2400+(AUICB) maj def. 1.65.