2Matt: Ja ti nevim, proste pri instalaci win tam nejdriv: v BIOSu u K7S5AL zapnu AGP4x, potom ve win nejdriv nainstaluju AGP driver(1.10 nebo 1.11 jsem zkousel) a drivery na Xabre a jeto!
Printable View
2Matt: Ja ti nevim, proste pri instalaci win tam nejdriv: v BIOSu u K7S5AL zapnu AGP4x, potom ve win nejdriv nainstaluju AGP driver(1.10 nebo 1.11 jsem zkousel) a drivery na Xabre a jeto!
PhoB: To je správný, já to tak mám taky. Na SiS grafárnu jedině SiS čipset :-)
Posílám i moje výsledky z 3DMarku, aby bylo srovnání. XP2000+, 256DDR, WinME...
RESULTS
3DMark Score 6958
Game 1 - Car Chase - Low Detail 124.7 fps
Game 1 - Car Chase - High Detail 42.5 fps
Game 2 - Dragothic - Low Detail 113.4 fps
Game 2 - Dragothic - High Detail 65.9 fps
Game 3 - Lobby - Low Detail 102.9 fps
Game 3 - Lobby - High Detail 49.3 fps
Game 4 - Nature 19.6 fps
Fill Rate (Single-Texturing) 442.9 MTexels/s
Fill Kate (Mufti-Texturing) 1617.6 MTexels/s
High Polygon Count (1 Light) 23.9 MTriangles/s
High Polygon Count (8 Lights) 7.6 MTriangles/s
Environment Bump Mapping 33.4 fps
DOT3 Bump Mapping 86.9 fps
Vertex Shader 72.3 fps
Pixel Shader 25.4 fps
Advanced Pixel Shader 15.9 fps
Point Sprites 7.5 MSprites/s
2Matt: sezen si 3Dmark 2001 SE build 330, pak ti pujde Advanced Pixel Shader, a mozna to vyresi tuj relativne nizky vykon ve Vertex Shader oproti Micanoj.
PhoB: No jestli mas SiSacky chipset tak je to jasne ze to jde, ja mam Viu, ktera too pry v modu 4X nepodporuje, ale uz jsem na netu videl vysledky 3dmarku par typku, kteri meli taky Viu a slapalo jim to 4X!
V tedlech vecech nic neni uplne jasny, i kdyz v tohle pripade to hraje velkou roli:)
BTW pochybuju, že by byl mezi 2x a 4x takový rozdíl. Maximálně v jednotkách procent.
V pondeli by mel SiS ohlasit Xabre600 :D Uvidime.
2Mican:ja samozrejme nemyslel rychlost, ale funkcnost(kompatabilitu)
Hm tak Xabre600 s 64MB ram od triplexu ma mit podle vr-zone 8652 bodu v 3D Marku. Jenze buh vi na cem to testovali...
Těch 8600 bodu celkem odpovídá, já mám na 400 asi 7000 bodů. Na naprosto průměrnym počítači, XP2000+.
mam triplex xabre 200 a v manualu píšou aby jsme si rači vypnuli advanced pixel shader...
S tim vykonem v 3Dmarku s Xabre600 jsem nasel toto na P4 2.53GHz:
http://www.digit-life.com/articles2/...s-1024-p4.html
okolo 7800 bodu
celkove je hodne testu (a odkazy na ty srovnavaci zebricky karet) v teto recenzi:
http://www.digit-life.com/articles2/xabre/xabre1.html
Pokud na novejch driverech nastavim high quality tak mi pada 3dmark!!!!!
SiS opět vyplodil nové drivery, jak už je v půlce měsíce zvykem. Jsou to necertifikované (tedy "Performance") drivery v. 3.09.52 a zatím jsou ke stažení pouze na americkém FTP. Už je tahám a jsem zvědavý na ten hukot :-)
Ty nový drivery nedělaj žádnej rozdíl akorát v battlefieldu uz je vpohodě voda.
Tak vidíš, alespoň nějakej pokrok. Stejně by je u SiSu nezabilo, kdyby napsali nějakej changelog. Tohle hádání "copak to asi udělá..." je dost na pytel.
To je pravda..... sle oni třeba taky nevědi co to vylepší :-D :-)
Že by jenom ve zdrojácích přepsali číslo verze a znova zkompilovali, jestli to třeba nezačne fungovat jinak? Všechno je možný...
Ale v té nejnovější verzi zase nefunguje overlay na sekundárním výstupu v "clone" režimu, což v 3.08 fungovalo. SiS-vývojáři mají vždy nějaké překvapení :-). Ale konečně už funguje "CodeCreatures", mě to dělá asi 7FPS.
Bohužel, po instalaci DX9 přestal fungovat 3D výstup na moje dvoubarevné brýle, vůbec to ve wizardu nejde zapnout :-(.
Mě ten wizard s novejma driverama vubec nefacha. Pise to hlasky nenalezl soubor , operace proběhla úspěšně a takt mam na 160/160 :-D
Taky vam delaj ty posledni 9ky problem s mysej v win2000/XP?
Me se nahore mys zasekava.
Já mám "Me", takže nevím. Ale tam to funguje bez problémů.