.... i ty co na funcose maj si muzou koupit Thunder 8, usetri 2 kila a ziskaj par cm plochy navic 8-) .... btw 4Dcko se prej "za chvili" sjede, jak ses na tom?Citace:
Původně odeslal Tanner
Printable View
.... i ty co na funcose maj si muzou koupit Thunder 8, usetri 2 kila a ziskaj par cm plochy navic 8-) .... btw 4Dcko se prej "za chvili" sjede, jak ses na tom?Citace:
Původně odeslal Tanner
tak som si spravil vlastny Icemat.
Z webu som nastudoval rozne tvary podloziek, vylepsil na rozmery vlastneho stola v Coreli vytvoril dokonale obluky na rohoch a vykrojenie zo strany ruky a je to.
320x250mm matne sklo so silikonovymi podlozkami/nozickami á 250,-Sk.
Este to streknem odspodu ciernou farbou (teraz je matny biely) a na mys si kupim mouseskaty...
OT: Si spokojny s tou MX1000?Citace:
Původně odeslal Wuuduu
Lebo ja som sa s nou pokusal hrat u bratranca CS ale asi za 10 sec /+20sec smiechu/ som zapojil naspat nejaku shitnu opt. MS. ... Kurzor plaval a vobec ma neposluchal Nepomohla jej ani poriadna podlozka /skusali sme Steelpad 4D a Steelpad SS/ :roll:
Bratranec ju ma polozenu vedla monitora a fici na MX500vke, ale hovori, ze miny sa s nou hraju dobre :-)
viem, ze som to mohol poslat cez SZ, ale myslim, ze by to mohlo zaujimat viacerych guruov...
ja ji mam asi 2 mesice a nemuzu si stezovat pravda ze v nekterych starsich hrach je to des (BF 1942) kde kurzor strasne plave ale treba CS,CoD absolutne v pohode... ;D ;D
pravda je ze nejsu nejakej profi paran... :?
zatim co ji mam, coz je nejakych 9 mesicu, tak pohoda.. myslim ze toho jeste dost najezdim... taky mozna proto ze na ni nikdy nejezdila mys bez mouseskatů... pouzivam ty originaly od stealpadu..Citace:
Původně odeslal : PRASoR :
@ Tanner: .... hmm, tak to holt na ni nekteri tvrdi hosi jezdi smirglem nebo co :mweheh: .. pac sem slysel par reakci, ze je to s.hit a de brzo do kopru .. se toho taky dost nakeca, ze :-)
JA som velice spokojny - na CSko, na pracu (ver tomu ze zla mys sa v Photoshope pozna do 5 sekund). Nema ju tvoj bratranec niecim rusenu?Citace:
Původně odeslal Snorri
Taky sháním podložku, tak prosím o radu. Myš mám MX518. Asi bych dal přednost skleněné. A asi co nejnižší (X a Y = ani malou ani velkou).
Moc se v nich neorientuju, tak jich moc neznám. Přemýšlím o "Corepad Glass MousePad Black/Orange" nebo o IceMat popř IceMat2.
Něco jako že je to blbost za xxx peněz podložku nebo že hadrová za 50,- je stejně dobrá prosím nepište. Na cenu nekoukám (resp ano, ale až jako poslední parametr). Dost mě zajímá ta CorePad -> sklo, 3mm - OK.
Ještě bych se chtěl zeptat jak je to s těma "skejtama" a "teflonama". To jsou nějaký nálepky na myš aby to líp klouzalo, že? Jakej je mezi nima rozdíl - vyplatí se to kupovat? Rači bych se tomu vyhnul, takže asi i podložku s drsným povrchem bych nechtěl. Na té Icemat mě vadí výška (a esi není zbytečně valká).
Dík za cokoli!
chtel bych se zeptat
je lepsi tato:
RAZER RV-1001 eXactMat
nebo
STEELPAD 3S
cenove jsou na tom dost podobne
je to pro Razera Diamondback
Ja mám Razer Diamondback Plasma – Limited Edition + RAZER RV-1001 eXactMat a som veľmi spokojný :-)Citace:
Původně odeslal MISKOBOSS
Tak jak jste spokojeni se Steelpad 4D ? premyslim o nove podlozce ktera dlouho vydrzi a tahle je muj favorit.
Mys je staricka Microfoft IE 3.0
Já velmi, velmi doporučuju cokoliv od func industries. Sice je cena hodně vysoká, ale podle mě to kvalita vyváží. Já osobně mám func 1030, používám jí asi rok a půl a je opravdu skvělá.
http://www.func.net/products/index.html
Potom z těch levnějších, co jsem mohl vyzkoušet byla třeba tahle:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=31227¨
Ale myslim že cokoliv od steelpadu je použitelný.