A jak poznas, ze by ti procak nesel jeste vic, kdyz ti deska uz neda stable vetsi FSB ?Citace:
Původně odeslal nex
O me nejde, ja mam 3200+. Ja se jen snazim upozornit, ze na tom Abitu z dobreho 3000+ kousku maximum zrejme vytahnout nelze.
Printable View
A jak poznas, ze by ti procak nesel jeste vic, kdyz ti deska uz neda stable vetsi FSB ?Citace:
Původně odeslal nex
O me nejde, ja mam 3200+. Ja se jen snazim upozornit, ze na tom Abitu z dobreho 3000+ kousku maximum zrejme vytahnout nelze.
Jen co namontuju pocitac do Vapochill case tak ti dokazu ze ten Abit strci do kapsy jakoukoliv desku(sunty jako Epox Msi a podobne).To se vsadim.Mimochodem kdo to mysli s OC vazne a chce fakt maximum,a nekupuje pocitace v pochybnych marketech,kupuje samozrejme 3200+ s nasobicem 10x,protoze musi vedet ze nasobic 9 je totalne na prd.
lol epox je sunt? msi je sunt? co v tom pripade abit? ja mam s abitkama jen ty nejhorsi skusenosti....
Ja som cerstvym majitelom AMD Athlon64 3200+ S939 winchester a ABIT AV8 s 3d ockom......mozem len doporucit, kto vaha. :wink: :wink:
Teraz som robil jeden komp s A64 3000+ winchester s939, Abit AV8+3rd, 2x256 twinmos 466, Ti 4200.
Na default setko v pohode ale ked som dal 233x9, prime islo bez problemov asi hodinu (dlhsie som neskusal s casovych dovodov), ale akykolvek test vyuzivajuci VGA mi zamrzol.. napadlo ma ci nieje nejaky problem s tym AGP lock na tejto doske... Skusal som aj nastavit delicku 7:2:1 napevno, ale chovalo sa to tak isto ako s tym lock.
mate niekto podobne skusenosti? ???
Niesom si isty ci je to pri tejto doske ale ten AGP lock by mal fungovat ked nastavis AGP na 67MHz.Citace:
Původně odeslal Mavko
v Biose si tam navolis FIXEDCitace:
Původně odeslal janko_hrasko
http://legitreviews.com/images/reviews/116/ocfsb.jpg
Ano presne to som tam mal navolene, skusal som aj zvysovat setky mozne napatia aj setko, ale stale 3dmark, aquamark a podobne mrzli... Ked som dal FSB na 200 tak setko v pohode... neviem si to vysvetlit, bohuzial ten komp uz isiel prec, ale uvazoval som o tejto kombinacii pre seba, tak by som rad vedel v com bol problem..
Mal si vyskusat inu grafiku ??? a hry fachali ako ??? Tiez mrzli ???Citace:
Původně odeslal Mavko
sa priznam ze to som neskusal :( ale nesiel ani 3Dmark 01se, ani 03 ani aquamark, takze by asi ani hry neisly. grafika isla na default v pohode skoro 13000 v 3Dmarku 01se. Este moze byt problem ze bola iba AGP4x ??? Ale moja Ticka 4600 je tiez iba 4xagp, takze to by ma moc nepotesilo..
Citace:
Původně odeslal Mavko
Podla mna potrebovalo sa s tym pohrat.......a na to uz si cas nemal :-)
jj, pravda ze keby to bol moj komp, tak skusam setko mozne... takto som tomu venoval trosku menej casu... hlavne ked ten komp nebude asi nikdy taktovany... takze to nemuselo fungovat
edit: inak je zaujimave ze som nikde na OCcku nenaisiel kombinaciu AGP4x grafiky a A64... ked to niekto mate, taq mi dajte prosim vediet..
Tak toho solteka mam ja a musim rict ze jsem docela spokojeny..Citace:
Původně odeslal lethal
Puvodne jsem ji bral jen z nouze, prinesl jsem si totiz vsemi doporucovaneho epoxe a ani nenabehl, nastesti jsou v cc vstricni a hned mi dali novou desku(epoxe uz na sklade nemeli) - vybiral jsem mezi gigabyte, msi a timhle soltekem(vsechno nf3).
Vzhledem k cene ma myslim dost slusnou vybavu, hodne dobre vypada :wink: ma slusne pretaktovavaci moznosti(rekl bych ze tak srovnatelne s predchozi abit kv7, viz. podpis)
Jedina navyhoda ktera me(vzhledem k cene) napada je spatna podpora vyrobce, drivery skoro zadne, navic stranky solteku se i na 100MBit lince natahuji pul hodiny :evil:
Ps: kdybys mel nejake dotazy ->SZ
Jak to tak procitam - nemel bych to auditko nejak prejmenovat? Vzhledem k memu podpisu uz je jasny jak jsem se rozhod tak nazev muzu klidne zmenit a mam pocit ze se to tu skoro zmenilo v diskuzi ktera deska je nejlepsi :-) BTW dik za vsechno a stastnej a veselej
;D
Tyve to je jako hlaska na koho... ;D ..heh stah sem ramky na 333 a ejhle 9x290 pri 1,7V samosebou nonprimestable...kolem 280 by to mohlo bejt stabilni cca pri 1,65V...mam zatim otesteno 275 pri 1,6V zatim 4h PS...me 10 nasobic zas tak nepali,ale je fakt ze jinej nez 3200+ nebratCitace:
Původně odeslal OBR
preco 3200+? to ten nasobic 9 pri 3000+ az tak vadi?
Dam pri nasobici 10 fsb aspon 250? na tretom ocku od abitu...
Mavko ja som na to zabudol.....stacilo zmenit v biose Ldt hodnotu(HTT) s 5xFSB na 4xFSB.......a islo by to aj tebe na tom compe :wink: :wink:Citace:
Původně odeslal Mavko
Co se týče rachlosti, hodně záleží, odkud to stahuješ. Někdy to jde líp z Německa, někdy z Thaiwanu.Citace:
Původně odeslal sendik
Aktualizace je vpohodě, jde o to, že některé ovladače si Soltek upravuje, tak ti ty verze mohou připadat staré.
http://www.soltek.de/soltek/download...2FSL-K8AN2E-GR
Diky za info, z Nemecka to vazne jde o dost rychleji :-)Citace:
Původně odeslal Antonín Plhal
Vysvetlis nam hloupym, proc je nasobic 9 " totalne na prd" ? Rad se neco naucim od takovyho profika, jako ses ty :lol:
Citace:
Původně odeslal OBR
mno ja som to pochopil tak ze pri nasobici 10 mi staci mensia FSB :)
Chtěl bych trošku nataktovat synovcovo A64 3000+ Socket 939
je na tom deska Asus A8V Deluxe - VIA K8T800 Pro + 2x Corsair DIMM 256MB DDR 400MHz CL2.5 (vim že to neni nic extra, ale zase uplnej shit to neni) a na CPU je tenhle chladič: Arctic Cooling Freezer 64 (takže taktování by neměl být problém)
chtěl bych se zeptat na kolik byste mi doporučili dát FSB aby to paměti zvládli + nějaký další vychytávky (ještě jsem A64 netaktoval :/ )
díky za odpovědi..
tak ako u vsetkeho .. skusat skusat skusat, lisi sa to kus od kusu a max musis najst sam to ti nikto nepovie kolko to da...
hlavne ramky budu limitujuci faktor