hm,ale to ja neudelam,neni drive schopny tohoto testu.
Printable View
hm,ale to ja neudelam,neni drive schopny tohoto testu.
zdar tak jsem narazil na problem dal jsem plextora do me sestavi v popisu,drive jsem ho mel ve starym kompu a vysmazil jsem tak 30 dvd verbatim v pohode ..............po namontovaní jel plex. v pohode cte vse ale dneska jsem chtel smahnout na tomhle kompu 1 dvd a hovno po vypalení je necitelne skousel jsem ruzne verze nera a nic jinak vypalena dvd nejsou citelna ani na jinym kompu ale plextorka palila u kamose v pohode a citelne!!! takze problem je u mne cím to je kua
Mohlo by být najumperováním master/slave - zkus.
zdar nove info preinstaloval jsem sistem tim to asi nebylo ale co jsem udelal ze jsem tam vrazil original kabel mel jsem tam kulatej akasa svíticí a ten stoji asi za hovno podle me sou tam ztraty a proto to kurvilo nevím hlavne ze to slape :lol: :lol: :lol:
Nic novýho.. jen že jsem stále zatraceně spokojenej s touhle vypalovačkou.. :-)
no mám tuto vypalovačku přes půl roku a musím říci jedno. horší jsem snad zatím neměl. chystám se momentálně na druhou reklamaci a uvažuju o tom, že si místo ní vemu rovnou jinou, protože po 6 měsících přestala úplně pálit. tváří se, že zapisuje, ale médium je po zápisu prázdné a na vyhození. no plextor už není to, co býval :(
No já si ji chtěl koupit jako druhou do kompu ke své 712 a jak to tak tady čtu, tak jsem radši vzal NECa a ten mi šlape bez problémů. Ostatně ta 712 je taky v poho.
dobře si udělal. 716A je od Plextoru rána vedle. vyhozené peníze za domnělou kvalitu. opravdu zlaté NECi a LGčka ,)Citace:
Původně odeslal Kocmik
vsadím se že máš kousek vyrobený v číně,Citace:
Původně odeslal vauxhall.uk
kdo vlastní "japan" mechaniku si ji nemůže vynachválit :)
a co se týká předchozího příspěvku od vauxhall.uk, podívej se na testy na cdr.cz, a uvidíš jak vypadají lg uvnitř, samý plast, nějaký kov abys hledal detektorem :), uznávám, že plextory už opravdu nejsou co bývaly, ale pořád je to proti LG apod značkách slušně zpracovaná mechanika...!
jj ... momentálně mi doma leží třetí mechanika a chystám se jí otestovat ... je to opět made in china, jak si již správně odhadl. samozřejmě jsem nemyslel, že je na tom lépe LG po stránce kvality. spíš jde o fakt, že vypalovačky se poslední dobou staly konzumním produktem, tak se do nich už tolik nevyplatí investovat ... proto jsem hájil LG a NEC, protože jsou nejlevnější a odvedou stejnou práci, jako plextor nebo teac ... vzhledem k těžké alchimii s médii, není ve výhodě žádná z dříve silných firem. tento fakt mě dost mrzí, protože jsem toho plextora kupoval, abych měl bezproblémovou DL mechaniku a místo toho jsem pořád závislý na svém starém SL 4-rychlostním teacu :/Citace:
Původně odeslal MegaKremilek