mozno mi to fakt nedocvakava ale mozem to pouzit on-the-fly vo winox? btw staru PCI mam vzdy poruke :wink:
Printable View
mozno mi to fakt nedocvakava ale mozem to pouzit on-the-fly vo winox? btw staru PCI mam vzdy poruke :wink:
2tomase:
K flashnutí ve Winech můžeš použít program ze sekce DOWNLOAD odtud:
http://palic.prodejce.cz/
Pak nemusíš do DOSu jako my staromilci. :D
winflash funguje skvele - diki
skusal som ten bios z Gecube a jadro islo o 2MHZ vyssie :roll: zato pameti som sa nedostal ani o megac z defaultu (250) - hned rozsypany caj, tak som sa vratil k tomu tvojmu modovanemu :wink:
Skoda, asi je to znackou pameti. "Bohuzel" ja mam na pametech origo chladice takze znacku nezjistim.
su tam Samsungy 3.3 - co lepsie chces na takuto kartu? ;)
btw vcera sa mi v NHL2004 rozpadal obraz aj pri aktivnom chladeni a doteraz (kym neprisli tie tepla) som isiel pasivne - po zapnuti chladenia do 2min sa dal obraz dohromady a potom zase v nahodnych intervaloch sa rozsypal tak na 2-3min. wtf? Sa mi zda ze karta odchadza - a pritom teplota do 44stupnov jadro a do 40 pamate.. a to vsetko v defaulte :?
no ja bych s touhle kartou do ciste pasivniho chlazeni nikdy nesel... od te doby co sem vypojil origos vetrak a na pasiv narouboval ac 3 tak sem vic nez spokojen :) jinak ty teploty sou v klidu nebo pri zatezi (tech 44 a 40)?Citace:
Původně odeslal tomase
Jako zaleží jaký pasiv tam dáš, že ... já mám ten NorthPole 1000, co měli za 150Kč v alfě, a pasivně to s přehledem (do 46°C) uchladí i v těhle vedrech...
u me by to urcite neuchladilo... i s dobrym pasivem :)Citace:
Původně odeslal Anduril
doteraz som pol roka slapal fpohode s pasivom ;) ale bolo to tym ze ako sa objavily artefakty tak to trebalo restartnut a nie zacat chladit, pretoze akonahle som na druhy den pustil artefakt scan (uptim ekompu 2dni) tak hadzal artefakty na defaulte :-o no a po restarte ide vsetko ako ma ;)
Silencer a max takty: 527/768
používám / rock stable: 513/740 snad je to už víc než půl rok a všechno v pohodě tak doufám že artefakty nikdy neuvidim.. :| max. teploty: 40 stupňů na low otáčky..(1200)
BTW vubec jsem do tohoto threadu neměl psát protože je jen pro nešťastné majitele, ale já jsem happy :D
40? doufam ze ne pri full load... jinak asi skoncim na psychine :(Citace:
Původně odeslal Bomba
Když píšu max. tak je to max! 8-) a to je ještě díky tomu vedru...jinak běžně 35...silencer je best :-)Citace:
Původně odeslal Opty
35? to uz je spis pohadka ne? ted mam 33 ale jaksi idle ze...Citace:
Původně odeslal Bomba
EDIT: hm 376 s dph neni moc... jeste me tu chvili lakej a asi to nevydrzim :) ty teploty jsou fakt pekne... ale abych se pak treba nedivil :(
35°C v zátěži, to se mi nezdá....40°C je realných, ale 35, nevím no :)
jj mne se to taky nezda... i kdyz driv se mi nezdalo i 46 a nakonec sem to dal :)Citace:
Původně odeslal Anduril
no nevím jak je to čidlo přesné ??? ale ukazuje to co ukazuje...35 jsem měl když bylo tak 15 stupňů nad nulou...v těch vedrech to leze výše...taky určitě záleží taky jak máte odvětranou skříň ale je taky možné že to čidlo kecá.. :idea: no co bych chtěl za 2,5k (dneska už je to sice normál cena za bazarovou 96XT ale v té době supr kauf)
BTW ta karta topí 2Xméně než přetaktovaná GF3 :eek: tam se i silencer "zapotí"
ja som stastno-nestastny, nestastny z toho ze kamos vyfasoval takty 500/300 a ja "biednych" 400/250, stastny z toho ze s kartou za 2500,- dat 4200b v 3d03 nie je kazdodenna zalezistost a hlavne sa mozem schuti zasmiat majitelom FX5700 ;D kazdopadne karta bude tak do dvoch mesiacov vymenena - cakam na X700 do agp :!: aj tak ma u mna firma JetWay jedno velmi velke plus!
btw BOMBA ty si to "vymakol" uplne da best :-( :idea:
kdyz flashnu rychlejsi bios (500/300) upraveny na 400/300 misto toho co tam ted je tj. 400/253 budu na ty pameti potrebovat pasivy? podle datasheetu samsungu je jejich pracovni frekvence 300
co treba to zkusit prvni pretaktovat nez to flashnes a zkusit to ???Citace:
Původně odeslal Opty
s nynejsim biosem nejde skoro vubec taktit (viz janisovy stranky) proto tam chci ten rychlejsi on uz tam jednou byl ale to sem byl jeste trosku silenec :lol: a chlazeni sem nak neresil... spis sem nevedel ze ty pameti muzou pekne topit :)Citace:
Původně odeslal silenec
Já je tam měl - TTaky Cu (teď je má i s gráfou kámoš), ale na 300/600 MHz (paměť) to šlapalo i bez nich. V tom "rychlejším" BIOSu je upravený časování pamětí a tak jedou ochotně i na vyšších frekvencích, kdežto u "pomalejšího" se JWay drží striktně datasheetu SAMSUNGu a jakýkoliv MHz nad 250 znamenal artefakty v obraze.
No ja nevim, ten BIOS s INFINITY co tam mam, ma casovani horsi nebo stejne jako puvodni JW(300/600), ovsem dokonce CAS latency je 5 ..... pritom mam vykon o cca 300b vyssi a taktovani zustalo +- stejneCitace:
Původně odeslal JANIS
Asi je tam jeste neco, co jednoduche editory nezobrazuji.
PhoBe, ale INFINITY má asi jiný paměti, než JWAY - určitě BGA a nejspíš 2,8V a nevím, kolik ns. Já mám na mysli stejný paměti a dva různý BIOSy, ale pro tentýž typ karty. S jedním balada, s druhým děs. Liší se v časování a datumu ;D .Citace:
Původně odeslal PhoB
U odlišných karet na jiných PCB a s jinak konfigurovanýma součástkama je BIOS koncipovanej jinak - jinak může být navrženo i napájení apod. Mně ten BIOS z GeCube (nevím ale, z který verze) šel až do Winů, ale 3D se přepínalo na software, nevím proč. Dvákrát jsem prubnul reinstall driverů a pak jsem vrazil zpátky BIOS z 500/300 JWAY.
Mam ho z revize 2.3, pameti BGA Hynix 2.xns (ted uz nevim). To proc mam s timto biosem vyssi vykon nevim.
Me po nabehu do win taky zustala jen cerna obrazovka, musel jsem do nouzoveho rezimu a puvodni ovladace + nainstaloval jine-rovnou novejsi.
A take jsem u tohoto biosu editoval ID, cili karta se hlasi jako puvodni(string nepocitam)
EDIT: nasel jsem si obrazek kdyz jsem tu kartu fotil a je to revize 2.2 a pristupovou dobu pameti bohuzel nevyctu
mate nekdo zkusenost s obycejnou jetway 9550 (95LXAD 128C). Jak vysoko jde taktovat, jak jste resili chlazeni, atd. Jinak pameti jsou na ni 4ns samsung