-
oblak: poslední dobou tomu tak je a zdaleka ne jen tady ;D
swarm: Na P233MHz to nebyl na SW žádnej zázrak. Na K6-200 s Banshee to běhalo naprosto plynule s efektama a pěknou grafikou. Docela rád bych viděl na P166 v SW několikanásobným firewall/hydra/inferno atp :-)
Ale dost, začínáme se odklánět od tématu a ještě by nám to tu někdo mohl zamknout :roll: :lol:
-
Glide vyzera lepsie jasna vec. Kamos to teraz cez nejake wrapery rozbehol v Glide a bol dost prekvapeny ;D
Co ma nastvalo je fakt, ze na Woodoo1 s 4MB to neslo, minimum je 8MB, inac ziaden Glide ...
Mno na tych P2kach atd ... neverim ze to bolo rychle. Dobra grafa mohla pomoct, ale ajtak ... Este dnes my LOD obcas potrhne.
-
Jak jsem slíbil, tak jsem učinil :-)
HalfLife2 na G400 MAX...
Použil jsem poslední drivery pod XP (6.12.1.1930-593_009) a výsledek: Hra naběhne, ale nelze měnit nastavení grafiky; při změně dojde k erroru a skončim ve woknech :? Taže je nutné zůstat u 640*480 / medium / medium / bilinear (což ale sotva zkousnou grafiky o generaci novější než je G400). Zkusil jsem se projet buginkou po pláži; framerate je 10-20FPS, ale pokud se rozevře nějaká rozsáhlejší oblast, spadne framerate na nějakých 5FPS (přikládám to velkému množství textur o příliš vysokém rozlišení, které se nevejdou do 32MB RAM - řešení by bylo snížit jejich rozlišení, ale to jaksi kvůli bugu nejde).
Problém č.2: problikávají textury na některých objektech (voda + nějaké skály) na obrázku vlevo:
http://www.3dfx.cz/temp/screenshots/hl2_g400max.jpg
Je vidět, že karta by na to po HW stránce měla, ale limitujou to chyby v driverech a lepší už asi nebudou, škoda :-(