Jen tak do počtu - taky mi odešel Radeon 9800 Pro se Silencerem rev.3.Jeden den to šlo a druhý den, když jsem zapnul PC, už se to nerozjelo.A taky si nemyslím, že bych měl ten chladič přidělanej špatně.
Printable View
Jen tak do počtu - taky mi odešel Radeon 9800 Pro se Silencerem rev.3.Jeden den to šlo a druhý den, když jsem zapnul PC, už se to nerozjelo.A taky si nemyslím, že bych měl ten chladič přidělanej špatně.
Neviem prečo to nepripajate na tu redukciu...uz sa o tom pisalo XXX mesiacov dozadu.
Protože je to lehčí hodit rovnou na grafiku. :oops:
Jinak kdybyste někdo chtěli tento silencer, tak ho mám na prodej. Chci si koupit zalmana.
Prosím Tě dá se vůbec koupit? Nikde v e-shopech sem ji nevidel.Citace:
Původně odeslal GABO
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=24521Citace:
Původně odeslal Mothernorth
EDIT: Teď mi došlo na 9800 je ten malej konektor. Tak to jedině koupit samce molexu (běžně v GMe, Ges a jiný) a připájet na silencer
Kdyz si v novinach prectu, ze na prechodu prejelo auto cloveka, tak taky neprestanu chodit pres prechod. Asi proto. navic tezko cekam, ze mi odejde karta, kdyz uz rok a 3/4 bezi naprosto bez problemu. Skoro bych spis veril tomu, ze je to tim, ze odtekla pasta. Ale GPU na sobe po nejakym spaleni nemelo zadny stopy. Proste se to stava, no.Citace:
Původně odeslal GABO
Hmm zaujimave to je fakt perfektne prirovnanie :roll: . Ide o to ze tu riesite nieco co uz sa preberalo v dvoch threadoch tusim a kde sa stale dookola pisalo ze ak uz to napajate napajajte cez regulator / káblik. Treba ho vyrobiť samozrejme ako sa pisalo vyssie....
Co sa tyka tej viny neviem ako je mozne ze dosial som nevidel ziaden iny thread s problemami napr. NV Silencer 6 rev 2 pripadne NV Silencer 1 alebo 1 rev. 2. Tieto chladice su identicke ako po stranke dizajnovej, tak po stranke napajacej s ATI Silencer 1 (1 rev2) a naozaj som nevidel zeby niekomu odisla karta ako v pripade R9800.
Bud to bude odtecenou pastou, alebo prehriatymi pametami alebo aj nejaka nekompatibilita napajania (graficka vs. chladic/vetrak). R9800/PRO su sami o sebe tak vriace karty ze az hroza.
Uvazuji o koupi redukce z 3 pinu na molex a ta redukce ma jak na 12V ta i na 5V, na jaky mam prosim zapojit vga silencer - na 5 nebo na 12V ? A pujde to na ty piny narvat bez problemu kdyz ten z vga silencera je jen 2 pin?
takže i moje karta to skoro po roce odnesla :roll:
Nevim jakou presne redukci mas na mysli, ale a jsem si koupil obycejnej molex konektor, ze silenceru odstrihnul puvodni konektor a draty priletovak k pinum molex konektoru. Zapojil jsem to na 12V.Citace:
Původně odeslal Kositch
Tak to slo nasunout - nic sem nemusel strihat ani pajet ten 2 pin ze silenceru sel nasunout na ty 2 piny v tom 3pin kon. ty redukce...Citace:
Původně odeslal Martin
Tak mi odesla uz druha karta. Tentokrat po pul roce, uplne stejne jako ta minula. Bylo to chvili po zapnuti PC, jen jsem brouzdal na netu. Silencer byl zapojen molexem primo na konektor zdroje. Nevim cim to. Na karte opet neni jedina znamka po spaleni, silencer byl urcite nasazen bezchybne.