NE,ne je to 128MB.Citace:
Původně odeslal Comby
Printable View
NE,ne je to 128MB.Citace:
Původně odeslal Comby
Vysledok moddingu
http://www.hw4um.gamezforum.net/viewtopic.php?t=234
fungovalo by to aj na ASUS 9550 GE, mam skoro taku istú PCB ????Citace:
Původně odeslal Spirit
a ten rezistor možem použit napr. 6,8 kohm s toleranciov +-10 percent ?
Jasne ze by to fungovalo, kondenzatory nie je problem dat, len musis zistit ake napetie prechadza cez jednotlive kondiky na grafike a na nozky povodnych kondikov pricinujes dalsie s vacsou kapacitou. Rezistor je jedno aky das, tam sa to bude lisit iba velmi minimalne. Odporucam vsak zacat s 10K alebo s 8K a pripadne vymienat za rezistory s mensim odporom. Inak skusal som uz aj 4.2K a pohoda, len som nestacil chladit, takze takty vyssie neboli, dokonca este nizsie...Citace:
Původně odeslal CyberSPY
CyberSpy: Hod link na detailnu fotku PCB tvojej grafiky, poviem ti co by sa dalo poriesit...
no foták nemám ale nedavno som mal požičaný tak tu najdes určite nejaké
http://fotky.azet.sk/album.phtml?i9=...e294&al=375815
http://fotky.azet.sk/album.phtml?i9=...e294&al=355180
@CyberSpy - předpokládám, že spirita zajímala spíš zadní strana grafule (oml. jestli tam někde byla)
@Spirit - tady je myslim líp vidět a karta by to měla bejt stejná
R9550 1600x1200
též bych byl vděčnej, kdyby si se na to kouknul
tak nejaka detailna fotka tam nie je bohu žial ale predsa niečo !Citace:
Původně odeslal Valhalla
ale ano dakujem toto je ono >>>>>
http://www.ocphoto.czechian.net/gr01.jpg
Takze Vcore mod na 99 percent pojde jednoducho. Pre istotu mi ale opiste niekto co je na tom svabovi co ma 7 noziek na oboch stranach (na fotke vertikalne, rovno pod tym malym stvorcovym).
ISL6522CBCitace:
Původně odeslal Spirit
P43683N
odmeral som aj napäťie na GPU 1,26 V
Takze je to spravny "svab". Na pravej strane smerom zdola nahor je to 5. a 7. nozka kde treba dat rezistor <10K. Opisujem podla fotky...
Na GPUko mi je jasný, to je shodný i s R9600 spíš memory sou rozdílný než safír
podla mna je to to isté len je iným smerom otočený ten kondenzátor v rohuCitace:
Původně odeslal Valhalla
Ak myslite ten postup ze sa pricinuje jedna nozka rezistora k mini rezistoru a druha do groundu na nozku kondika, tak to NEFUNGUJE. Skusal som to a napetie kleslo. Po zmene rezistorov ziadna zmena, stale napetie 2.43 ! Preto zhanam spravny postup, sak si vsimnite ze vsetky ostatne 9550ky/9600ky (nie sapphire) sa robi Vmem mod cez druheho svaba, takze aj tu to bude zrejme cez svaba...lenze ktory? ktore nozky?
az to nekdo uskutecnite, tak bych ocenil fotky popis merene hodnoty popripade rozdil teplot po modu, rozdil frekvenci+ vase chlazeni
no dal som odpor 6k8 a mam 1,30 V na GPU
len jeden problemik mam artefakty aj vo win a je to uplne hnusné, nevi niekto čím to asi bude ?
Jakto, že máte default u paměti 400?! Má karta má jen necelých 200! Že by SE verze karty? :? Sice jsem je zvednul na 230, ale dál nejdou, teda alespoň v 3dMarku a Doom3 mi lítaj textůry! Jinak jádro jde na 350, ale nevím, zda na pasivním chlazení můžu jít vějš??? Co?
na Ati kartách sa pre pamete pise hodnota napr. def. je 200x2Citace:
Původně odeslal Missues
no dal som odpor 6k8 a mam 1,30 V na GPU
len jeden problemik mam artefakty aj vo win a je to uplne hnusné, nevi niekto čím to asi bude ?
Tak jsem jentak zkusil trochu přetaktit grafiku, protože sem před tím měl jen 370Mhz jádro a hle sem na 400Mhz a pohoda, akorát v AutoCADu 2005 mi to hází artefakty-tam, kde chvílu zůstanu kurzorem to udělá tečku, ale když pak zazoomuju tak to zmizí, ale to mi dělá i když mam jádro na 350Mhz a paměť na 500Mhz... :((
Já si myslím, že CAD tečkuje pořád. Je to možná v nastavení.Citace:
Původně odeslal Perfect_
Musim sa aj ja pridat, tiez som spozoroval artefakty vo windowse na ploche rozne ciarky a stvorceky a robilo to pri 510/550. Vyriesil som to tak, ze v oknach bezi na default grafika a pred hrou si prepnem profile...
:lol: to sem zvědavej, jak dlouho to ta karta přežije ;DCitace:
Původně odeslal Spirit
Inak pomerne zaujimave ze v 2d robi chyby a v 3d (doom3, HL2, FarCry,...) ani jedna chybicka + Atitool uplne stabilne....nerozumiem... Inak na testovanie grafiky nie je vhodny HalfLife2 ani FarCry ani underground2, nie to este 3dmarky....co fakt vymacka z grafiky vsetko je doom3.
no mě to děla prostě, když jen chvilku nic nedělám (2s) a nehýbu obrazem myslím v tom CADu, a když něco hraju tak se prostě hýbe obraz, čili to ani nezaregistruješ...
Citace:
Původně odeslal Spirit
Zdravim vsechny,jak tak ctu tak mi to proste nedalo nenapsat.
Poslouchej Spirit,s tema hodnotama co mas udane viz popis,tak to se mi vubec nelibi.
1. 500/560 ??
s timhle nastavenim bys musel mit v 3DMarku o mnohem vice !!
Mam taky Asus 9550 a mam 400/540 a v 3DMarku:
01 - 11 880
03 - 3360
05 - 1340
Tak to mi teda vysvetli,obvzlast s tim tvojim procakem ha ha . . . .