Citace:
Původně odeslal Hambas
to verim
Printable View
Citace:
Původně odeslal Hambas
to verim
Hlavne ze jsem psal zeji nepovisuju a ty mi napises abych ji nepovisoval!!
Malo kdo ji ma protoze se spatne schani a je draha.Tak se to karme povedlo.Ze mas rad male veci dote?
TEd tak koukam na tvoji sestavu a proc mas na MX300 tak dobrou podlozku?
on zrejme myslel to mekke i ve slove nepovysovat ;DCitace:
Původně odeslal H2SO4
draha je , ale sehnat se da lehceCitace:
Původně odeslal H2SO4
moje podlozka ? no vidis koupil sem si MX + func a jeste furt bych si za to koupil jen pulku razera
kärme se to nepovedlo, to je bezesporu ! kdyby se ji to povedlo tak nekrachla ...
proč sis koupil na MX300 tak doubrou podložku looool :lol: :lol:
chlapče dpi není vše :lol: :lol:
s tou technologii to nebude zase tak nekde jinde ... Razer je OPTO-MECHANICKA mouse ... v podstate pouziva optiku jen povrch necte z podlozky ale z valecku. Tzn vypocet spatne nebyl... v podstate se jedna o tu samo vec pouze jinak resenou nebot v dobe kdy byl na trhu nebyl zadna optika ktera mela bezproblemovy chod na vsech povrchach. Razer RULE YA! ;)
Aha ;D , mno, vis, u te kulickove se jenom testuje sviti - nesviti, u optickych mysi je tech "svetel" trochu vic...Citace:
Původně odeslal LK7R
muzes svou teorii trochu vice Nam "tupounum" rozvest? ...
No predpokladal jsem, ze princip kulickove mysi a tim vice opticke je ti jasny, kdyz tu hazis cisly. Podrobny popis by kapku presahl ramec tohoto fora, zkus si neco najit sam 8-)Citace:
Původně odeslal LK7R
z tve odpovedi koukam ze sam poradne nevis jak to funguje ...
hmmm, tak asi ne no, vymlouvat ti to nebuduCitace:
Původně odeslal LK7R
pro H2SO4 a podobne lamky....uz si neco dokazal stou mysi , nez jen uboze klikat na dalsi prispevek v tomto foru? Mel jsem moznost hrat s razorem o swedskych PG hracu....meli ho vsichni , ale jen proto ze ho chteli , ale ze jim je daroval sponzor...kdyz jsem se snema bavil tak 75% znich by si tu mysku v zivote nekoupili...az poznas co je kvalitni optika , tak prestanes jak pica porad placat dokola 800 je mene nez 2000... 2000 je vice nez 800..
Musim jen opravit, ze Karma nezkrachovala diky prodeji, ale diky tomu, ze se snazila podporovat progaming scenu akcemi, ktere dotovala v te dobe obrovskymi castkami. Bohuzel byl progaming jeste v plnkach (u nas se v te dobe "smrdlal" na serverech Q2 a o Q3 se tvrdilo, ze se nikdy neprosadi - timto zdravim LKTR)Citace:
Původně odeslal DOT
Dalsi vec je, ze Razer je pro hrace, kterym sedne do ruky a i v dnesni dobe, kdy jsou Dualy a MX mysi bezne, nikdo nemysli (snad krome chudeho MX300) na levaky. Proto jsem o razeru premyslel a po vyzkouseni jsem ho i koupil (za 2000,- na prvnim PGchallenge).
O co bych se ale hadal, je to ze ackoliv optika ma super snimace, tak se nevyrovna razerovi u hracu s nizkou sensitivitou. Razer vam proste "neuklouzne" (MX by na tom mely byt z optik nejlepe, ale pry se taky utrhnou)
Jo jeste abych nezapomnel. Razer mi odesel po dvou letech kazdodenniho pouzivani a to tak, ze mi po stisku mysitka klikl dvakrat.
uff..
Mas pravdu v tom, ze na to abys neco dokazal v progamingu ti mys nepomuze. Docela jsem se bavil tim, kdyz na prvni PGchallenge prijeli polaci a v Q2 doslova smetli nasi "nabusenou" spicku a to meli obych com2 mysi.Citace:
Původně odeslal Antiloopa
To same na dalsim turnaji, kde nynejsi hvezda b100.death udelal neco podobneho (to jeste nepocitam vypujcenej 17' monitor a v nem jeste zmensene okno :o :o ).
Proste nekomu vyhovuje tohle, nekomu neco jineho. Ale vnucovat svoje pravdy nikomu nemusime ne?