zkus se zeptat adminu co na to reknou oni podle IP :!:Citace:
Původně odeslal Halen
Printable View
zkus se zeptat adminu co na to reknou oni podle IP :!:Citace:
Původně odeslal Halen
3,06Ghz - Idle: 33°C 1,525V
Load:53°C
3,5+ - Idle:42°C 1,625V
Load:59°C
je to bezpředmětný,protože každá deska má jinak kalibrovaný čidla...někdy je rozdíl až 10st. :wink:
Cim to chladis?mam totez a k tomu AC SuperSilent TC a je naho..... idle 50 a load 59...Citace:
Původně odeslal Jirka_koffee
Zalman CNPS7000 AlCu.. Docela tichej :wink:Citace:
Původně odeslal Edlin
Koffee ty mas ale stroj. Ja mam idle 48C a load 61C :-o . Neviem ci to ukazuje presne ale podla mne je to blbost ??? ??? . Mam hroznu bednu a zdroj vodorovne :evil: :-(
Dik :-) ale nejsem tu jedinej.. No nevim, pouzivam ten programek od gigabytsky desky, tak jim verim :? Vetsinou to v biosu ale haze o neco vyssi teploty, ale jenom +1 az 2°C..Citace:
Původně odeslal Reno
Jinak v Sandre mam 127°C :arrow: :?:
Joo a v case mam mista dost.. Ale skoro zadnej pruvan (zatim:)
127????? :eek: Ufff. A ja pouzvam Sandru :oops: :? Ale aj tak mi sem tam vetrak leti z povodnych 3000 rpm na 4500!!!!!! :-o Mam obycajny box :? :evil:
idle 42°/load 53° netaktovano...
jednou jsem proc chytnul i na 27 :-) je pravda, ze jsem nic nedelal, ale stejne. Pretaktovanej na 2.4 mel load 59 stupnu a vetrak letel na 4500rpm. vymenil jsem vetrak na chipsetu a ten dela takovej pruvan, ze proc sel o 7 dolu a i pri plnym zatizeny, kdy teplota je na 52 tak vetrak porad na 3000rpm :-)
Idle: 37/42 (otvorena/zatvorena skrinka)
Max: 52
Kym som vsak miesto tej GF4ky mal S3 Savage 3D, idle okolo 32, max cca 43!
Podobne aj chladic! Bez GF4ky so zavretou skrinkou 3090rpm.. a ledva sa vysplhalo na 3500rpm, s GF4kou uz v pokoji 3500-3600rpm, pri maxime aj 4600rpm!!! Btw.. uz 3500rpm je pre mna dost hlucne.. som zvedavy, co sa bude diat v auguste!!! :?
Wau, 4600rpm, to bych nechtěl poslouchat. Mě se porád točí na 3814-3835rpm. U toho se nedá spát. Ale něgdy jede třeba 2 hoďky na 2800rpm. To je vážně zajímavý, že gdyž jsi tam šoupnul tu S3 Savage 3D, že Ti sklesla teplotaCitace:
Původně odeslal siho
A jakou mas teplotu v sandre?Citace:
Původně odeslal Reno
A kdyz tu pisete otacky, tak mam 2480rpm
Idle v pokoji mam asi 47-50C a full load 59-61C :o . To je podla mna dost :? ??? :eek: Mam totiz mini tower a zdroj vodorovne natlaceny na chladic(BOX)
Tak sem si dneska vyměnil chladič z celeronky 2.1GHz a ouha, teplota hned o 2 stupně nižší :) a to ticho, to je nádhera. Ale ten pasiv je mensí, ale vyšší.
Mám P4 2,4 netaktováno a mám teplotu 50 a při zátěži až 66!!!!chladič je boxák!prosím o radu jak zhodit teplotu!Myslím že je to dost!
FSB 533,ATI Radeon 8500 128mb, 512 ddr / 333, SB128,zdroj 300W,36 IBM, 80 Seagate,!!!
zase sedliak otazka >> ked mas idle procak a chytis ho rukou (pasiv) tak je studeny, vlazny, horuci?? mal by byt taky vlazny/studeny :)Citace:
Původně odeslal Kenny
MadCap
No, 66°C VLAZNY ??? Na tom se moc dlouho ruka udrzet neda ;DCitace:
Původně odeslal MadCap
Zkus sundat ten plech zpod toho chladice a dat tam stribrnou pastu. A nebo lepsi (medenej) chladic ...
To sem udělal!Ale nevím kolik tam té pasty mám dat!Dal sem tam strasne malinko!
A jaký chladič bys mně doporučil!!vlezu se do 500kč..?[/quote]
Dej trochu pasty na jadro procaku a rovnomerne to rozetri ziletkou.Citace:
Původně odeslal Kenny
Nema tam byt vrstva,spise vrstvicka, film.
Hehe, dneska jsem natiral jadro GF4 ... trochu jsem to prehnal s mnozstvim, ale "odteklo" to do stran ;DCitace:
Původně odeslal radar242
Jo a lidi, NIKDY opakuju NIKDY NECISTETE jadro GPU ODLAKOVACEM NA NEHTY !!! Potreboval jsem to ocistit, tak si rikam - benzin nezabral, tak co ted ? Odlakovac. No, slo to dolu uplne krasne, akorat si rikam, sakra, to je nejaky divny, proc se to jadro najednou rozpousti a je takovy mekky (rozumej-ten plastovej obal okolo kovovyho jadra) ?!?!?!?
Rychle jsem to radsi osusil, ale stejne je jedna strana takova "rozpustena" ;D
Tak bacha na to ...
PS: Jo, funguje normalne.
IDLE mam 41 C a Load 53 C BOX chladič strieborna pasta ale sai som jej dal veľa lebo som ziaden rozdiel nezbadal Vcore defalt 1,8@2,62 146 FSB ;D
Co to bylo za odlakovac,ktery lepta plasty ??? ??? ???Citace:
Původně odeslal Westler
To mas od manzelky Saddama H :-o ;D :-o
Kolik davas tomu svymu Inteligentovi pokourit Vcore?Citace:
Původně odeslal Mireclock