Tak to je parada, protoze jsem si ho prave ted taky koupil 8)Citace:
Původně odeslal Darth Maul
Printable View
Tak to je parada, protoze jsem si ho prave ted taky koupil 8)Citace:
jj. taky už ji mám, teď ještě paměť Samsung rev. C a příští měsíc desku od Epoxu a jde se trhat dlažba.... ;D 8)
Budeš prodávat to svoje prkno?Citace:
Původně odeslal Chocen
Už máš představu za kolik?
myslis desku a pamet ? uz je to predprodane, prihodil jsem k tomu sitovku a nejake kabely a strelil to za 2800,-
Uz mam aj ja JIUHB a tiez 8RDA + 256TwinMoss
Jupiii... ;D ;D ;D ;D
Este to vsetko poosadzat :lol:
hea...risknul jsem koupi pres internet, ale vyslo to. Sice jenom JIUCB (sux) ale slysel jsem ze i tam se najdou dobre kousky. Jinak clanek je perfektni, prehledny, no proste great, he he
toz procak mam , pamet taky , v pondeli bude Epox 8K9AI - jsev zvedav jak to poslape...
Scem sa spitat, ci je niekde aj daky zoznam najlepsich serii pre T-Bredy AO ??? + dake poradne info. Vsade je len o BO a nemozem nic najst :-(
Napriklad v czechcomputer mi rekli, ze proste objednaj XP1700+ a ze nevi jestli to bude palomino, A0 nebo B0.
Da se tedy nekde se 100% jistotu objednat nebo koupit XP1700+ B0 ???
Zajdi do Monimy - tam už tuhle otázku velice dobře znaj a nic jinýho než T-bredy B0 už ani nenakupujou... :wink: :lol: 8)Citace:
Původně odeslal Chuanito23
Dá se to provést i pře i-obchod? Do velkého města to mám daleko. :evil:Citace:
tak si to objednej, a do poznámky napišm že chceš jen B0 , jinak že to nevemeš a je to, ne ?
A jak zjistím, že mi poslali B0. Po zaplacení a rozbalení jim to asi těžko vrátím.
to jsem myslel tak, že by sis pro něj dojel...ale objednávku vyřídil přes net...
z kama vlastně jsi ??
Česká Lípa asi 80km od PRAHY
Tam bys měl mít firmu PMS (kousek na obchoďákem) - to Ti je nedokážou sehnat oni?Citace:
Původně odeslal TOMVER
Kde je přesně to PMS.
Znám akorát LOSAN(moc pomalý) a ACESS IT(jsou moc drahý)
Když přejedeš velkou světelnou křižovatku u obchoďáku směrem od Mnichova Hradiště na Žandov (neodbočíš doleva jako k nádraží), přijedeš k další odbočce doprava, kterou se kolem autobusů dostaneš za obchoďák a dál bys jel relativně nově udělanou klikatou zónou... Ty za obchoďák nezahneš ale pokračuješ rovně takovou úzkou uličkou do kopečka - tam by po levé straně měla být firma PMS...Citace:
Původně odeslal TOMVER
Uff, snad jsem to nezvoral... :wink:
Napsal jsi to dobře, ale ještě jsem se neptal, protože čekám na finance.Citace:
Dá se odhadnou kolik procent procesorů AMD na trhu v ČR je B0 nebo jaká je pravděpodobnost že si ho koupím jen tak bez schánění u různých prodejců?
KOUPIL JSEM SI "BO" AIRGA , JAKE JE TO NA TAKTOVANI ?? JE TO DOBRY KOUSEK ?
DIKY :?:
NAKONEC JSEM SEHNAL JIUHB a jde to na 2600+ :-) ale zatim jsem to nechal jen na 2400+
gabo ja reagujem na tu tvoju napisanu zostavu, tebe sa podarilo 1700+ bez problemov pretaktovat na 2600+ ? cim to xladis? ja by som to xcel pretaktovat tak na 2400 a dosku som si vybral k tomu takuto ABIT NF7 S.
bol by som rad keby si mi mohol poradit v tom pretaktovani este pred tym ako to kupim, dik ???
NO UZ JSEM TO DAL TAKY O VIKENDU NA XP2600+
12,5 * 170 = 2100Mhz :-) a sel by jeste o neco vice.
A NENI PROBLEM TO CHLADIT. mam teplotu 36% :-)
Ale to az az s biosem 1,5 jinak na starem biosu byla o 15% vyssi.
TAKZE PRUMER NEKDE MEZI 50 STUPNI. ALE CHLADIC JE VLAZNY.
;D ;D
Toto je cista lama: reviziu B0 spoznam podla pismena U(stvrte sprava), ale JIUGB ako spoznam?Kde je to napisane?
A maju niekde v KE taketo 1700+?