Cist umi kazdej. :o :lol:Citace:
Původně odeslal Apokeus
PS: to jsem netvrdil
Printable View
Cist umi kazdej. :o :lol:Citace:
Původně odeslal Apokeus
PS: to jsem netvrdil
Nechci te nejak usvedcovat, ale tohle mi prijde jako tvrzeniCitace:
Původně odeslal CompCrasher
EDIT: Ja do problematiky kompilovani moc nevidim, ale myslim, ze rozdil mezi balickem i386 a balickem zkompilovanym v gentoo, zavratny nebude, vyjimku tvori samozrejme jadro.Citace:
tak dosahnes treba i 100% rozdilu. Wink
*Netvrdil jsem, ze jsou distra pouze a jen pro i386. :|
Nezavisi to ani tak na distru, ale parametrech kompilatoru ;).
Souvisi a nesouvisi, proc treba debian je tak zatracene rychly, nebo slack ?? hmm ?Citace:
Proc myslis protirecim, mozna se spatne vyjadruju, jen jsem rikal, cim jsem proste prosel a co mi vyhovovalo a co ne ....
PS: tvrdy zastance Slacku .. :-)
Hm, samo, ze to zavisi take na kodu, contributnutych programech atd. Ale kdyz uz jsme u tech (oblibenych) zavislostech, tak si procti co jsem psal.Citace:
Původně odeslal svaca
Uz kvuli tvemu postscriptu nebudu dale pokracovat :D ;).
Jee... to muzes ..... ;D ;DCitace:
To byl jen joke, BTW flame je asi povoleno, kdyz se ten post tak jmenuje ... :-)))
Dobra... ale to nic nemeni na tom, proc jsem psal, ze mam rad slack ...
ted jsem si dal cvicne fedoru2 a jde to ale neni to proste ono ....
Nejzajimavejsi z toho vseho (myslim ted rychlost) je mozna prave ten debian .... je mamuti, "stary" a pritom silene rychly .... a jeste prave na i386, mozna, ze nebude pak velky rozdil mezi gentoo a debian .... nebo jo ? (v rychlosti) ....
jj, nejde jen o to, ze nastavis jinou architekuru pro kompilaci, jde o to, ze mas moznost pouzivat sse/sse2/3dnow/... a napr. u prehravani videa (mplayer)/komprimace/... je to kurna poznat. Druha vec je, ze kdyz pouzijes vsechny moznosti optimalizace, tak to nespustis na jinym CPU (respektive na vyssim od stejnyho vyrobce to pravdepodobne fungovat bude, ale ... ) => zmena CPU = kompletni rekompilace systemu.Citace:
Původně odeslal Apokeus