1. drivery jsem vyzkoušel podle toho jejich systému hledání - přesně pro muj nout IBM T20 a pak nějaký ty dodatečný odlišovací čísla.
2. Je to CENTON z USA. Myslel jsem to tak, že kdyby uměl adresovat 256MB, tak by hlásil error nebo 256MB?
Printable View
1. drivery jsem vyzkoušel podle toho jejich systému hledání - přesně pro muj nout IBM T20 a pak nějaký ty dodatečný odlišovací čísla.
2. Je to CENTON z USA. Myslel jsem to tak, že kdyby uměl adresovat 256MB, tak by hlásil error nebo 256MB?
1) i pod temi odlisovacimi cisly se muze schovavat nekolik verzi, musis prozkouset nebo najit soft co ti ji identifikuje dle FW.Citace:
Původně odeslal karf
2) hlasila by error a konkretne s Centonem nemam zadne zkusenosti, tak nez abych to hledal se zeptam - jsou IBM certificated ?
ako vam na tom ide prehravanie filmov? mam tam P3 800 a 192MB RAM pod W2K SP4 a pride mi ako docela blbost ze v tom sekaju DivX filmy, to je naozaj tak slaba ta grafaren ci co?
skusal som aj original kodeky (DivX, XviD) a hrat sa s ich nastaveniami, skusal som aj ffdshow ale ziadny rozdiel...
jedine riesenie ktore som zistil je prepnut farby z 32b do 16b co beztak nie je poznat na tom displeji a pak idu filmy plynule, ale pripada mi to divne aby na takej zostave nesli plynule filmy...
EDIT: ak vam idu plynule bolo by vhodne napisat aky pouzivate OS, kodeky a player, a rozlisenie/farby, dik
Filmy zasadne poustim na 650MHz a jedou naprosto plynule...zatizeni cpu neco pres 20%...mozna min.
co ja jsem zkousel tak 32bit barvy do cca 550Mhz plynule pak uz obcas zasek. Win XP+SP2.
2all vy jste vsichni pod XP spokojeni s tou utilitkou na zmenu fsb???
me to snizuje Mhz podle baterky coz by bylo ok, ale kdyz prehravam film tak to nebere v potaz zatez, takze od jisty meze pak se seka film
T21/A21 neumeji poradne akcelerovat 32 bit - musis jet 16 bit.... Dokonce ani T22 si nedavala moc casto DVD v 32....Citace:
Původně odeslal Markoff
Co bys po ty grafice nechtel vzdyt je to S3 :wink:
aha, to by bolo rozumne vysvetlenie, len sa divim tomu co pisu ostatni
no ja mam supersavaga 16MB v t23 a film stiham aj na 400-500MHz cez ffdshow a bez postprocessingu :)
Madcapico, ty mas uz trosku jinou grafiku...... T23 to samo uz stiha levou zadni.... Ale to je mistnim celkem na 2 veci :-)Citace:
Původně odeslal MadCap
jj fachá pohodička...vše jede jak má, jen se mi odlepila nálepka designed for... :lol: :lol: :lol: a ještě mi vadí dvdromka...holt jsem s liteonem zvyklej zacházet s CD a DVD jako prase...mno a tahle některé odmítá číst:( tak jsem instalaci XP dělal s pomocí 5 cdček a střídal je:lol:Citace:
Původně odeslal Prokop
hmm, mne DVD-ROM zatial precitala vsetko (no ono CDciek uz vlastnim minimum a DVDcka zasadne len Memorex (vacsina CMC, ako presli k MBi tak koniec) a Traxdata (ritek))
akurat som bol dost zhaluzeny z rychlosti kopirovania, som si tam dal TCMD, skopcil konfigurak z compu a divil sa preco chcel kopirovat jedno CD viac ako hodinu, pak som si az vsimol ze mam v TCMD nastavene ako logicke disky na jednom HDD (rozumej 10MB cache) pismena CDEF a tu mam len Cecko a D je uz DVD-ROM, takze jaksi sa chudera trapila nacitat len obsah tej samotnej cache
jo a nalepku designed for som tam tiez nemal ziadnu...
ale poriadne pouzivat ho zacnem az zajtra, kedy sa stahujem do BA, tam na tom budem robit vsetko (inet, MP3, jednoduche hry) vr. pozerania tych filmov
inak ma dost stve umiestnenie Fn klavesu kua, prehodil bych ho s CTRL... ktory exot ho vymyslel uplne vlavo by zasluzil povesit... a popisky klavesnice by tiez neboli od veci, kopec znakov hladat naslepo tiez nie je bohvieco...
mě dvd jedou ok...i na 32bit...ale to bude asi tím, že jsem nečetl celou vaši diskuzi:)Citace:
Původně odeslal Dawe
divx je oka v 32bitech s procem na 600+mhz takze pouzivam 16bit a tahne to 380-460mhz..
ad. FN tlacitko -- stahni si utilitu od IBM co to umi zmenit /nevim jak se presne jmenuje jedu z WS/
myslite ze prekousne disk Seagate?
kolik vam da na baterce? idle/mp3,inet,icq/ a pri prehravani filmu
batterymark 1:25Citace:
Původně odeslal Prokop
film cca 0:45 ale 32bit dvdčko...(prostě se to pak uspalo a doma jsem dokoukal:))
práce ve wordu většinou 1:20 min cca podle toho co všechno a jak moc dělám:)
CS1.5 asi 10 minut lol
BTW nevíte jak se píše hvězdička?
EDIT: ještě něco...nechtěl byste někdo 128 IBM nebo 64 TOSHIBA paměťi? radši bych 256ku...a nevíte, jestli nějaká z těch levnějších (negarantovaných) chodí? resp chodí někomu?
zisti mi prosim nazov tej utility, neviem to najst...
a pozeram ze tam mas 256MB RAM, co za moduly tam mas, slapu ok?
likedi shift+8 je hviezdicka, inak asi tazko (docela mi chyba numlock kde som pouzival hviezdicku * a lomitko / )
shift plus osm je osmička...mám CZ klavesnici a EN mam smazanou kvuli icq...jak udělat hvězdičku na CZ klavesce?Citace:
Původně odeslal Markoff
jmenuje se to Keyboard Customizer UtilityCitace:
Původně odeslal Markoff
mam 2x128MB primo od Jana. uz jsem to takto koupil
uz som ju nasiel medzicasomCitace:
Původně odeslal Prokop
http://www-306.ibm.com/pc/support/si...r-layout=print
ale nikde som tam nenasiel ani zmienku o moznosti prehodenia CTRL a Fn, takze naozaj to s nou funguje?
de to jeste taky pres R-Alt + - (prostě to vede R-Shiftu), nebo přepnout na numerickou klávesnici.Citace:
Původně odeslal Likedi
jak je to s typem těch PC card slotů předpokládám že tam je 2x typ II...jak je to s kompatibilitou CARD BUS to je na to nějaká redukce?....tohle mi nějak uniká, nerad bych koupil wifi která by mi tam pak nešla :-)
je tam 2x typ II
Jinak k tem ramkam....podle me nema smysl do takhle staryho notesu kupovat original IBM ramky. Chce to trochu zkouset, ktery tam pujdou a ktery ne....ja jsem koupil za 600 tuhle 128 a slape paradne.
Kingston KVR133x64SC/128
cipy : Infeon HYB39S128160CT-7.5
hmm a nemáš ještě jednu ;)Citace:
Původně odeslal mraky
Velká gratulace - mě tam tahle samá nejela :evil:Citace:
Původně odeslal mraky
2likedi zmena fsb ti funguje standartne pod XP bez ty utilitky speedswitch? co jsi vsechno instaloval za utilitkya od IBM? a napis ten svuj bios.
ten speedswitch je sice peknej, ale poradne pouzitelny policy pro baterku to nema.
co ja zjistil tak po instalaci XP jediny zarizeni ktery XPcka nenasla byl IBM PM driver, poprve jsem tento driver nechal stahnout XPcka samy z netu, podruhe jsem dal rucne driver ktere jsem stahl z IBM webu a uz funguje korektne hybernace i uspavaci rezim. ale s tim fsb teda nevim
kdyby někdo sháněl baterku (třeba já)
http://mkcomp.cz/modules.php?op=modl...article&sid=88
Li-ion 2844,10 s DPH
*Model(s): IBM Thinkpad T20, T21, T22, T23, T Series