MV: zato na Intelu bys toho viděl :lol: :lol: :lol:
Printable View
MV: zato na Intelu bys toho viděl :lol: :lol: :lol:
tož pánové, raďtě co vzít s těch dvou??
Umax umí hodně za ty prachy a Hp je značka a mobilní celer ale mobilní amd je co?je to shit?
dá se některým rozjet aspoň sims2? :?
to je fakt to HP tak hrozné? myslim to nx9020..Citace:
Původně odeslal jan555
ja bych řekl že hp horší jak Acer nebude, spiš naopak..
Obecně je HP fakt hrozné (subj.), samozřejmě srovnávat P4 Celer s C-M je zavádějící, to je něco úplně jiného ... To nedělá Acer odpovídající model ???Citace:
Původně odeslal PCborec
no Acer ma TravelMate 2302LC 15"/Cel-M 1.4GHz/256M/40GB/DVD-CDRW/XPhCitace:
Původně odeslal jan555
http://interlink.tsbohemia.cz/defaul...em&stiid=39555
za 22300,- bez daně..
kolik tenhle acer podle vas vydrží na baterkách?
je tam TV out? a wifina v tomhle asi neni že? v popisu je "pouze u vybranych modelu)
PCborec: pokud uvádějí 2 hodiny, tak s tím počítej, u Acer to odpovídá, spíš to bývá o chlup víc (aspoň na P-M). Konkrétní model si můžeš ověřit na webu Aceru, ale mít to nebude, imho by to bylo v tom popisu typu (zeleně).
btw: když se podívám třeba na tenhle a pak na to HPčko, tak bych fakt určitě běžel pro HPčko :lol:
tak se vyjádři!co Hp - Acer - Umax hodnocení jako ve škole :D
kašli na image, ale jen to co tyhle tři typy nabízej
http://notebooky.idnes.cz/preview/ac...iew040924.html
tady jsou obrazky.. je to sice jiny model, ale myslim že vypada stejně..
Moje pořadí - 1. Acer, 2. HP, Umax vyloučen z boje pro absenci důvěry ;D (btw: servis Umaxu je mezi notebookama snad nejhorší)Citace:
Původně odeslal dezod
Jinak Acer má model LCi, kterej za odhadem 2K navíc má XP Pro a WiFi - celkem dobrá investice :wink:
Pokud se budeme bavit o tom, že parametrově je ten Acer s HPčkem +/- nastejno (Acer je o chllup lepší), tak přesně doporučuju zajít do krámu a vzít si ty notesy do ruky. Pak už je to na vás :wink:
kdyby to Hpčko mělo s-video, tak jdu asi do něj ale to mě trošku sere navíc málo usbéček,pomalej disk
A do riti, fak som to prehliadol :oops: Unichrome nieje Deltachrome.Citace:
Původně odeslal MV
Sorry za blud. trochu som googloval, ale ziaden tes na ten unichrome :? .
Aj pre toto som chcel, aby ste sa zapojili viacerí :idea: !!
Diky za opravu!
pánové kritiku beru, ale s argumenty a to z vlastních zkušeností.
A kdyžtak raďte co je za ty prachy lepší kauf :wink:
acer je za ty prachy lepčí kauf :-) ne ale fakt já mám 8003 LMi a za ty prachy u hp NEnajdeš lepčíCitace:
Původně odeslal dezod
edit : pardon překlep - nenapsal sem tam to NE , tím se omluvám Janovi555 , ono si to jinak i protiřečí, že......
Ehm, sice je to trochu off-topic, ale co je za stejný peníze od HP lepší?Citace:
Původně odeslal Erda
no tak vypada to že ten acer TV out taky nema.. taky mi to natom HP vadi..Citace:
Původně odeslal dezod
a Acer navic nema narozdil od HP ani wifinu..
takže zvažuju jestli ten acer nebo to hp..
Já osobně HP taky nemusím, ale než Acer, to raději HP. Právě proto, že se setkávám s oběma. Umax taky nic moc, ale až na zpracování bych ho posadil nad Acer. Jo, DELL nebo IBM holt za dvacítku není, no...Citace:
Původně odeslal PCborec
Na tomhle se prostě neshodneme, setkávám se (a dost) taky s oběma a nemám na tom vůbec co řešit ...Citace:
Původně odeslal peta303
btw: notebooková divize Aceru je akvizice Texas Instruments, která má historicky mnohem větší know-how a tradici než HP, v té době existovaly vlastně jen tři fakt dobré firmy na notesy - IBM/Digital/TI. Nemůžu si pomoct, ale prostě já to na těch notesech vidím :wink:
EDIT: tohle je příliš nekonkrétní, budeme-li se bavit o těch dvou konkrétních modelech (které jsou prakticky stejné), šel bych do Acera, protože:
a) vypadá líp (a zpracování bude lepší)
b) má mnohem lepší klávesnici
c) parametrově je o chlup lepší (váha, rozměry, porty a tak)
Ale tyhle dva kusy jsou až na to výš defacto to samé, pravděpodobnost poruchy bude taky asi stejná.
Tenhle typ jsem v ruce neměl, ale všechny umaxy co jsem viděl stály za prd, pochybuju že se umax tak moc zlepšil.Citace:
Původně odeslal dezod
Mě osobně připadají nejlepší notesy IBM, líbí se mi i Fijutsu-siemens, ale měl jsem v ruce jenom jeden. HP minimálně od doby, co se spojilo s Compaq není co bývalo, ale konkrétně 9020 nemá podle mě vzhledem k ceně konkurenci.
nj tak farcry na IEG2 taky asi nepobezi (ale mohlo by kdyz ma T&L ;D ), ale napriklad na tom bezi plynule Hidden and Dangerous2 (acer centrino 1.4GHz)Citace:
Původně odeslal jan555
pockat a co se stalo s notebooky od Digitalu? Prece Digital koupil Compaq, a Compaq potom HP. Cili notebooky Digital = HP no ne? :idea:Citace:
Původně odeslal jan555
[quote="frelichl"]Citace:
Původně odeslal dezod
Dobře já třeba neměl v ruce ani jeden Umax, ale za ty prachy ta výbava no musím hodně přemýšlet, viděl sem jen foto ale vypadá slušně
Nevědět z doslechu o špatné pověsti, tak ho asi beru
HP su v podstate Compaq-i. Mam EVO n800v a nemozem sa teda vobec stazovat. Kvalita a materialy teda vobec nemozem hodnotit ako nejaky odpad. A horcikovy kryt display-a tiez nie je na zahodenie ze ;D
Takze medzi ACER a HP, radsej HP. Tie 9020-tky som mal v ruke vo viacerych konfiguraciach a pohodovy notebook.
No, corporate máš pravdu, ale Digital notesy skončily při akvizici ... Dnes už z Digitalu zbyla jenom OpenVMS a ta jde taky do kopru, HPčko to zařízlo všechno :-(Citace:
Původně odeslal MV
Presne si to vystihol. Mam sice staru Armadu m700, ale ten horčíkovy dekel je super vec! Na spracovanie tohto modelu (az na teplo pri full load) sa nemozem stazovat.Citace:
Původně odeslal Hatatitla
Nepochoval to uz Compaq? Lebo Compaq zlikvidoval aj firmu Microcom.
Vyjádřil jsem se asi nepřesně, ano - Digital notebooky pohřbil už Compaq, HPčko to dorazilo DECama a hlavně Alphou ...Citace:
Původně odeslal Rainbow
Ad zpracování/materiály u HP - každý má jiný vkus a viděl jiné věci. Já jen říkám, že doporučuju vzít ty notebooky do ruky ... V okamžiku, kdy stojí "stejně" a parametrově jsou "stejné", tak těžko existuje jiné vhodné (alespoň trochu objektivní) kritérium pro výběr. Pokud si někdo po tom vybere HP, budiž, je to jen jeho věc, nic nenamítám 8-)
A o zpracování u starších Evo notesů bych radši nic neříkal - zatímco např. IBM T21/22 jsou i po letech v super stavu, tak např. E500 (přímý ekvivalent) jsou ve velké většině na odpis ... A HP/Compaq to moc dobře ví, když pobrousíte po webu, najdete komplet replacementy plastů na Armady v retail prodeji - to se např. u IBM fakt stát nemůže ;D (a bavíme se o notebookách s pořizovačkou většinou přes 100K)