Tak to by mi ji mohli dat zpet ...serive cislo mam. :D ale az se to vyresi...snad do vanocCitace:
Původně odeslal deathkiller
Printable View
Tak to by mi ji mohli dat zpet ...serive cislo mam. :D ale az se to vyresi...snad do vanocCitace:
ja u sveho gainwardu 6800LE mel taky problemy, v 3dmarku05 v testu s bludickou sem mel artefakty i pri defaultnim nastaveni, drivery sem mel 61.81, pak sem tam hodil 66.81 a problemy byli pryc odemknul jsem vsechny pipelines pixel i vertex a karta slape uplne super
AD. bios > tak supni tam rychle nieco od vyrobcu co ma podobne parametre a LE neblbne ( gainward, leadtek ) + skus tam dat presne tie iste ovladace ako lasice.
on ma ale uplne jiny problem :roll: me to nedela artefakty me to PADA do cerny obrazovky.muzu zkusit jeste ty 70.xxCitace:
Původně odeslal cernobil
Ti ovladace 66.81 sem mel ale nepomohli...zeby sme zkusili bios z Gainwardu 6800LE? Ci jak to myslis :?:Citace:
Původně odeslal cernobil
tak sem dohledal a
bios na MSI (ten mam na karte) -- http://www.mvktech.net/index.php?opt...&filecatid=413
bios na Ledteka -- http://www.mvktech.net/index.php?opt...&filecatid=499
nevim ale jaky flash program. nej by byl nejaky do win.doufam ze se tyhle karty MSI a Leadtech moc nelisi a pujde to nebo co zkusit jiny bios ale nevim jaky. radu please :?:
koukam ze na leadteka je tam i na FX6800NU a FX6800NU rev.2 tak vazne nevim jakej. zkuste to nekdo misto me ;D
O flashovani je dost tady http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=65624. Zadny win flashovaci program neni.
OT: cernobil ty zijes? ako sa maju moje par rokov stare medene bloky co som ti dodal a sa nevies ani ozvat co je s nimi?? Hlavne ze ti kráásne svieti v podpise !!!HOME-MADE WATER COOOLING!! :evil:. Ozvi sa ICQ, SZ, alebo mail...inac bude zle...staci mi jedine vyjadrenie preco sa neozyvas a co je s blokmi :evil:
Tak uz si to skusil? :lol:Citace:
v tom threade tu na fore je ozaj vsetko. Dokonca si mozes urobyt disketu, kt. ked das do kopmu tak ti automaticky flashne s5 povodny bios. Ak si lenivi, staci PCI grafika a nastavenie 1st. card v biose na PCI, a flashnes to zase. Neviem, ja som flashol svoju pokazenu 9500@9700 aspon 10x, ked som skusal ci nahodou s dakym biosom nepojde. Robi sa to bezne .. neviem preco vahat.
I ked kazdy nie je rovnakej povahy :) ...
Ja ju nemam doma...je na reklamacke este 1 tyzden, ale co ked naflashujem bios z 6800, ktora ma 12/5 a nepojde tam dat spat ten bios z LE
Biosem se meni jen frekvence, pocet pipelines a vertexu prece menis rivatunerem ;) Jediny bios, ktery odblokaval pipelines byl ten trochu upraveny z ultry, jiny to neumi. A zpet to jde flashnout vzdycky, aby to neslo, tak bys tam musel hodit nefukncni bios.Citace:
Původně odeslal Mtex
Ak by si hodil bios, kt. by fyzicky neodpalil tu kartu, tak ho preflshujes aj tak ... . Ak by ti obraz nenabehol, tak tam supnes PCI kartu a flashnes to ... . Pocitac ide aj bez grafiky, cize :) ak by si poznal naspamat co a ako mas stlacat a pisat, tak ti ani PCI grafiku netreba.
Mtex : ak budes v ageme, mozes sa pozriet na man-li 6800 ? ci ma zelene PCB, ale uz to manli cierne .. . DIk
Nechci tady hazet nejaky moudra,ve srovnani s mnoha z vas jsem naprostej laik,ale uz jsem privezl z nemecka nekolik Leadteku 6800NU a u vsech slo otevrit 16pipek bez jakychkoliv problemu,u vsech sli pameti pres 900 a jadro od 350 do 400/to muze bejt samozrejme otazka nahody/.Chci spis rict to ,ze v nemecku kdyz prinesu neco k reklamaci tak slysim jedinou otazku:vymena nebo penize.Kdybych dal 10k za grafarnu a pak ji k nekomu mel na mesic odnest do uschovy/u nas se tomu rika reklamace/a byl bez ni tak me z toho obchodu nedostanou.A rozhodne s nimi koncim.A jestli je tady nekdo kdo si mysli ze za ten mesic poslou grafarnu do Thaiwanu nebo Chiny a prijde jim vyjadreni tak s nim rad na toto tema povedu diskusi.
No nevim uz tu skoro dve stranky resite to, kdo prvni flashne bios :roll:
deathkiller : Pokud nemas disketovku, tak si vytvor bootovaci cd a potrebne veci tam nahazej nebo pokud mas disk naformatovy na FAT32, tak muzes flashovat i primo z disku.
nejak me to nejde flashnout tak na to radsi kaslu.
jinak BSOD dela taky demo FlatOut :roll:
BSOD delaji drivery, krome 61.77 pokud vim, dela to na vsech grafikach.
:evil: saaakra nejde ani moja pada tak isto :evil:
aj otvorene pip aj zatvorene pip :?
skusim to podtaktovanie a ked nepomoze tak dam novy bios :?
Tak jaký ten BIOS flashnout? Je tu 6 stránek a nikdo ještě na nic nepřišel. Ku**a. ???
Ved je tu na jednej stranke LINK na thread zaoberajuci sa specialne flashovanim biosov. Tak to tam najdi a flashni to. Co cakas ze ti niekto napise navod typu : kup v obchode disketu, strc ju prednou stranou do mechaniku ... ?
------------------------------------
Cluzoe, podla mtexa maju v Ageme dostat v pondelok ( utorok ) nove revizie tychto kariet. Takze pockaj bud do pondelka, alebo im radsej hned napis uplne nasrany mail, s kopia tychto stranok, ze ti predali takmer nefunkcnu kartu aj napriek tomu, ze vedia, ze bude haluzit.
A k tombu biosu, ak by to fungovalo, myslim si ze byt to uz aj msi oficialne priznalo a uvidlo iny, novy bios. Problem bude asi inde.
Takze verzia mojho BIOSu je :arrow: 5.40.02.22.03
Detonator mam 66.81
som zvedavy co budu mat v pondelok nove v Ageme ???
nieje toto nahodou ta nova revizia ???
mam ju iba od utorka :? takze ???
2Cernobil: Neptal jse se JAK ale JAKÝ BIOS....v tom je trošku rozdíl. Alespoň v češtině. :wink:
No, nepomohlo mi nic, ani podtaktování, ani RIVA TUNER, ani nový/jiný BIOS. Prostě je to zk*****ý zmetek :evil:
Jsem nas***ý jak si něco takového a hlavně v takovém rozsahu může MSI/nVidia dovolit. NEUVĚŘITELNÉ :-(
Nebudu už nad tím dále pátrat, v úterý mám doma GT.
Vám co si ji necháte upřímnou soustrast :?
Jej kua, ja debil :) neviem citat.
A ktomu agemu som aj ja sakra zvedavy. Idem asi do ASUSky.
Uz asi viem co mi v Ageme povedia ... "este sme ich nedostali ... skuste zavolat o tyzden"
Takze ak nepomohol bios je to v pr....
Vraj nejaky manici z fora MSI pisali priamo MSI a poslali im svoje vadne LE karty a dostali nejake nove z DDR3 pamatama.
Chyba je urcite na strane MSI.
No asi budem ziadat od Agemu vratenie penazi!
zajtra idem do Agemu vratim ju je to zmetok :!: