kedy bude 6800ultar PCI E a kolko bude priblizne stat ?
Printable View
kedy bude 6800ultar PCI E a kolko bude priblizne stat ?
Uz jsou, tedy u nas jeste ne, ale jsou a cena by mela byt stejna jako u AGP verze, mozna mirne vyssi, ale to zas bude urcite jen u nas.Citace:
Původně odeslal Rampage
Citace:
Původně odeslal CibraeniX
Takze do ni pujdes? Taky o ni uvazuju...
Nemate niekto kamosa vo VO pripadne v Maloobchode s velkym obratom. Chcel by som si kupit 6800le ale najskor by som ju chcel "vyskusat". Kedysi na pctuning shope v cechach predavali uz modifikovane 9800se na 9800pro za slaby doplatok 500-1000Sk lenze teraz nejak nemaju ponuku na modnute Nvidie.
Taky bych se pridal na seznam cekatelu na 6800LE->6800U ;D
Jj, dneska jsem si byl zeptat na tu 6800 (LEcko kupovat nebudu, kdyz tam je tak malej cenovej rozdil ;) do SoftComu a bylo mi receno, ze ji nedokazou zajistit driv, nez za dva tydny, ale muze to pry trvat i dva mesice... :( Takze SoftCom odpada....Ted jdu napsat mail na CzComp, jak jsou na tom oni s objednavkou, tak dam pak vedet...Jinak v SoftComu zrejme nemaj zadny GF 6800 od leadteku, takze ani LE, protoze jak jsem rekl "chttel bych 6800 od leadteku", uz kejval hlavou, jako ze ne :) Teda, takhle jsem to samozrejme nerek, to bylo jen "demonstrativni" :)Citace:
Původně odeslal Neo
Akorat teda nevim, jestli jit do ty MSI, nebo toho Grainwarda, kdyz to nebudou mit ani v CzCompu....
Je ten Grainward o tolik hlucnejsi? :)
EDIT: hmmm, bohuzel ani CzComputer nevi dodaci lhutu..."bohuzel termín dodání je neznámý, nevíme kdy bude zbozí u distribuce
dostupné."
To mi docela mrzi....takze jestl ito do tydne nebude, koupim budto MSI NX6800, nebo 6800LE...cenovej rozdil uz je tam 2k, coz je o dost vic a jestli pujdou otevrit ty pipelines na 6800LE, tak se mi to zda dost zbytecny...
Ledtek LE maji v Levi, ale plny tam nemaji... takze taky budu muset jit do toho LE, coz se mi moc nechce...
Tyhle karty se na sklade nikdy moc neohrejou, musite si ji proste rezervovat :wink:
Jo jo uz tyzden cakam na LEADTEK WINFAST A400 TDH a stale nic ..Citace:
Původně odeslal Masster
Nakoniec sa naseriem a zoberiem MSI :evil:
"bohužel tyto karty stajně jako konkurenční ATI s X800 čipem v brzké době určitě nebudou. Jsou nedostatkové celosvětově, dostupnost bych viděl nějdříve koncem listopadu."Citace:
Původně odeslal Champion
bohuzel to bude muset bejt asi MSI....skoda, ze ta plna 6800 je o ty 2k drazsi, nez LE....nebo si proste jeste mesic a pul pockam, pripadne nakonec vezmu 6600GT....
Pozor celosvetove nedostupne jsou X800XT PE a 6800Ultra, o GT, NU a LE to ve vetsine statu na zapad od nas po USA neplati.
No, tohle je obsah mailu, co jsem dostal z CzechCompu...Do AlzaSoftu softu jsem taky psal, ale tam, jako snad vzdycky..proste neodpovedeli :)
Ja si proste nevim rady. Budto to jeste vydrzim dva mesice a koupim LeadTeka a vydrzim to se svoji GF4, nebo pujdu do ty MSI 6800 a na tom LEcku setrit nebudu....
povecte mi prosim vas co su to tie dve nove Asusy v agem cenniku. Pisu tam ze ddr3 pamate a akoby to bola 6800 a 6800gt ale oficialne ani jedna z nich nema ddr3 pamate tak co zas ten agem vymysla za blbosti?
asus dava na ni jako jediny ddr3
Asus co ja vim prodava ted 4 grafiky zalozene na 6800:
Kód:6800NU 325/700 DDR 1
6800NU 350/1000 DDR 3
6800GT 350/700 DDR 1
6800Ultra 400/1100 DDR 3
no presne toto viem ale bud mudry ked sa pozres do cenniku agemua a je tam ze asus6800 325/700 DD3, asus 6800 gt 350/700 DDR3..blbost jak nohaCitace:
Původně odeslal Masster
To je absolutna klasika... cennik AGEMu... co polozka to perla. Vobec by som sa neriadil tymi parametrami, co tam maju v popiskoch.
Poradíte mi, kde bych mohl sehnat GF6800??? Leadtek se nedá sehnat, jakou teda jinačí? MSI je dost drahý. Představoval bych si něco tak za 9500. Taky jsem přemejšlel o 6800LE, ale pokud by se mi jí nepovedlo odemknout, tak je její výkon dost mizerný - co jsem koukal na recenze, tak v průměru o 30% horší než 6800.... Teďka jsem bez karty. Mám objednanou 6800 od leadteku, ale ze tří dnů se to protáhlo na neurčito!!! :evil:
Tak to je pravda ... co polozka to blbost napr. celeron 1.7Ghz 433FSB...alebo ako pisal Alzheimer 6800 350/700DDR3 ... no vyber si :lol:Citace:
Původně odeslal sisi
Videl si uz nejakou 6800LE, ktera by nesla odemknout na 6800NU? Ja totiz ne :wink:Citace:
Původně odeslal Gordon
Btw. v CC ted maji dostupne 6800LE od MSI, Gainwardu a Leadteku, takze rychle, moc dlouho asi nebudou :wink:
oplati sa mi do mojho PC 6800(NU,GT) ?
2 Masster
Maji uz pouze MSI a to se mi nezda moc dobry... :-(
Koukal jsem na tvůj popis a já být tebou bych teď neměnil. Ta tvoje grafárna v poho stíhá zatím vše a za 6 měsíců to bude zase zajímavější upgrade :-)Citace:
Původně odeslal RAYven
No, ty 6800LE maji...dodaci lhuta u LeadTeku je 2dny, zatimco u 6800 termin dodani neznami....Citace:
Původně odeslal Neo
Tu 6800 maji zrejme jenom v AlzaSoftu, alespon podle emailu, co mi napsali....ale je to AlzaSoft a tam bych to ja osobne nekupoval, spatny zkusenosti ;) Ale to je znamy...;)
Jak u Leadteku tak u Gainward maji dodavku do dvou dnu, to mi neprijde tak spatny ;)Citace:
Původně odeslal Neo