Mal som CoolerMaster X-Dream kde bol fan z rifle bearing ložiskami a s reguláciou otáčok. Nikdy viac. Bol to taký rachot, že ho bolo počuť cez zavreté dvere...Citace:
Původně odeslal Patrik00
EDIT: 2500rpm až 4800rpm, 31.4CFM až 62.8CFM, 25-46dB(A)
Printable View
Mal som CoolerMaster X-Dream kde bol fan z rifle bearing ložiskami a s reguláciou otáčok. Nikdy viac. Bol to taký rachot, že ho bolo počuť cez zavreté dvere...Citace:
Původně odeslal Patrik00
EDIT: 2500rpm až 4800rpm, 31.4CFM až 62.8CFM, 25-46dB(A)
:roll:Citace:
Původně odeslal PeterM
Chladic na procak a 80ka je neco jineho....
COolermaster TFL82 (nebo jak se mu to nadava) doporucuji Ti nejvetsi netopyri :wink:
Na 5V za rozumny prachy nesezenete tissi 80ku...
Ide o to, že ten rifle bearing bol hlučný pri akýchkoľvek otáčkach :roll: - proste ja ho nedoporučujem ;D (ale nikomu svoj názor nevnucujem...)Citace:
Původně odeslal Dawe
BTW: Papst vie, prečo používa klzné ložiská ;D ;D ;D
...ale ved to je stara znama vec, ze klzne loziska su tichsie ako "gulockove" 8-) :!: a ine ... proste to gulockove lozisko sa pri znizovani otacok zacne coraz viac chviet a casto je to neprijemnejsi hluk ako ked sa toci naplno...Citace:
Původně odeslal PeterM
...aj v katalogoch firiem vidno , ze klzne loziska maju udavanu nizsiu hlucnost 8-)
Tak to vypada spatne. V CC neni a v TNT to same. V nejblizsim 1 a vic mesici zrejme nebudou :evil:
To je TT nestihaji vyrabet a nebo jsou ztazeny z prodeje?
Tak uz ho mam v pc. Je to mnohem tizsi nez 92 Sunon. Jsem spokojenej :-)
Jeden mi prebejva.
JOHA. TEn TT 92 je pekny huciak. Najradsej by somsa ho zbavil ale mozno ho este nejak poriesim.
MOC ho nedoporucujem.
Ked ide na 1600 ot. tak sa to da vydrzat.
:-)