No ten muj co mam este v podpise jel i na 168FSB 8)
Printable View
No ten muj co mam este v podpise jel i na 168FSB 8)
jů :oCitace:
Původně odeslal lullu
No tak na 150MHz to nejde vobec. Na 140MHz to ide ale pamat pri najrychlejsom casovani robi chyby tak to nema vyznam.
no smula... ;( ...asi to chce vyzsi napeti ;DCitace:
Původně odeslal Rainbow
Kua, tak ani na tech 1.675V to neni stabilni, vse je v pohode (2 hodky GTA3, NFS2, testy, atd.) ale kdyz zapnu DivX film tak zakus. To jsem teda narazil na fakt blbej kousek.
teploty u mna:
Idle: 45
Zataz:50
Novinka:
Sundal sem ten blbej plech a udelal si voltage mod a ted jedu na 1650Mhz pri 1,675V. Na 1,7V uz se to vubec nerozjede (mozna kvuli MSIcku).
Kdo se boji sundani toho plechu, nemusi. Zatopil sem procaku na 50 stupnu a pak jak bylo to lepidlo teply, sem jenom ten plech objel ziletkou kolem dokola a bylo. Zadny loupani ani nic podobnyho.
EDIT: A je to STABILNI. Bez zateze to zvladne i 1661 Mhz
Pánové! :-D Já nechcu frajeřit, ale můj Celeron Tualatin 1.0 GB jede na 1.6 GB při 1.575. :lol: :lol: :lol: 8)
Ja sem dal na default (1,475V) stabilne 1540, takze 1600 pri 1,575V by pro me nebyl problem :roll:Citace:
Původně odeslal Cruiser
muzete mi sem prosim nekdo napsat jaka serie tulenu je nej? diky :)
AXDA1700DUT3C JIUGB 0251 ;DCitace:
Původně odeslal pipp
Tak takovyho TULENE ;D bych bral taky. Ale to bych na to musel mit desku a DDRka...Citace:
Původně odeslal Halen
Ze by som zacal mazat niektore prispevky?
hmm dobry :roll: a vite nekdo? ???
Ja mam tusim SL5Z (neviem ci SL5ZE alebo SL5ZF... :( ). Velmi zalezi aj na kuse, nielen na serii. PiT ma rovnaku seriu ako ja. Moj isiel na 133MHz aj pri 1.45V, PiT musel zvysovat napatie.