Tu ikonku ako som pozeral v testoch Catalyst A.I mozem najst v podmenu 3D len cez Control Center?? alebo ste to vobec skusali len tak s instalovanym control panelom, a ta funkcia funguje automaticky ???
Printable View
Tu ikonku ako som pozeral v testoch Catalyst A.I mozem najst v podmenu 3D len cez Control Center?? alebo ste to vobec skusali len tak s instalovanym control panelom, a ta funkcia funguje automaticky ???
Tu tam nenajdes vobec pokial nie si beta tester a nemas k dispozicii novsiu verziu CCC.Citace:
Původně odeslal MK2
Ano, defaultne je Catalyst AI na "low" nastaveni... da sa to ovladat v registroch - vid diskusia na Beyond3D.Citace:
alebo ste to vobec skusali len tak s instalovanym control panelom, a ta funkcia funguje automaticky ???
Hint pre majitelov 256MB AGP kariet: 3DM05 ma tento beta driver "velmi rad".
Ok tak som skusil, pred tym som mal z Humus tweakom 47fps, catalyst 4.9 48fps, potom som dal novsi Humus tweak 49fps!(mimochodom odstrani artefakty a umozni este vyssie nataktenie grafky) a s tymto Catalyst A.I driverom mam sakra skoro celych 52fps!!!!!!!!!!!!!!Citace:
Původně odeslal sisi
a je to sakramentsky citit,
v 1152x864 mi hra dava necelych 43fps!!! co na 9800pro je uz super hratelne, a vyzera to perfektne,
predtym mi to slo na 40fps, takze
nemam co dodat viac ako spokojny ;D
Este jedna otazocka, tak isto ako betaverzie Control Center aj 3dmark05 si mozu zatial pozriet len stastlivci :roll: ak sa zase nemylim :wink: ???
P.S. z beyond3d fora som sa celkom nevysomaril, ani oni sa tam nedohodli ze kde presne menit tie hodnoty, len som nasiel cca v registroch co pisali,ale editaciu suboru reg_sz som nerobil klikol som na subor boli tam 0000 styri nuly, a neviem ci to mam menit koncove cislo 0,1,2(podla intenzity A.I low az high), sa mi nezda :?