Neco trochu vetsiho by nebylo? Treba original ? Nebo jestli to nefotis do jpg - tak z toho do ceho to fotis jpg v originalnim rozliseni? Do jakeho formatu teda fotis, kdyz uz jsem u toho ?
Printable View
Neco trochu vetsiho by nebylo? Treba original ? Nebo jestli to nefotis do jpg - tak z toho do ceho to fotis jpg v originalnim rozliseni? Do jakeho formatu teda fotis, kdyz uz jsem u toho ?
Fotil jsem to do JPG téměř bez komprese - originály samozřejmě jsou, ale mají 2MB a to přes GPRS fakt tlačit nebudu... :?Citace:
Původně odeslal monsoon
Co máš na mysli? Nic tam nevidím...Citace:
Původně odeslal jan555
aha :? ani jeden? treba ten portret...prosim :-)Citace:
Původně odeslal Darth Maul
nejsem si jist, ale asi to pod levou nausnici, v te prohlubni je to takove do fialova :eek:Citace:
Jj, to jsem myslel, ale to je na tuty špatná komprese ...Citace:
Původně odeslal monsoon
Abych taky něco přidal z Maulovy ruky - tahle se mi hrozně líbí!
http://sweb.cz/MinoltaA1/maul_portret.JPG
No dobře, zkusím něco protlačit...Citace:
Původně odeslal monsoon
tj, nahoď sem portrét nějaký slečinky... :wink:
No, takže tady je jeden mírně oříznutý origoš... :wink:
http://sorrel.czechian.net/LU/LAFFITA5.JPG
No foti pekne ... jak jinka, ze 10D od Canonu a D100 od Nikonu jsou velice dobre fotaky, dnes uz te bohuzel asi zase laka 20D ktera je teda opravdu skvostna ... A objektivy mas opravdu fajne .. uz jen nejake siroke sklo a jsi jako profik:-DI kdyz hoodne opozdene take gratuluji:-D ;D :mweheh:
Díky, budeš se divit, ale 20D mě fakt neláká - nepřináší nic, co bych potřeboval.Citace:
Původně odeslal MAX1001
Široké sklo mám 17-40/4 L a to mi zatím bohatě stačí i při crop factoru 1,6x, který mi z toho dělá ekvivalent 28-64...
http://www.canon.cz/produkty/objekti...mm/ef17-40.jpg
jsem fotolama a zajimalo by me jestli se da takova fotka udelat i kompactem , pac me ty fotky co si sem hazel prijdou celkem normalni .
ted nechci prudit , vazne by me to zajimalo .
ako fotolamovi ti poviem, ze ten portret nie je maximum, co z tej techniky je mozne vytiahnut.
Ale pri slusnom svetle a nekomprimovanom zabere (RAW) dokaze 10D/20D so slusnym objektivom take veci, ake zjaden kompakt...
Ale kdeže - kvalita fotky je v dané chvíli vždycky lepší než s jakýmkoliv kompaktem. Nejde o to, co dá maximálně vydojit - stoupni si vedle někoho s 10Dčkem se svým kompaktem a porovnej si výsledek. Ten z 10Dčka bude o třídu jinde ve většině případů (a ve většině zbylých případů to bude o víc tříd :lol: ). Pokud se bavím o samotném těle, tak stačí jen rozdíl ve velikosti snímače a možnosti práce s hloubkou ostrosti!
jasny nekde to musi byt znat, ale podle tech fotek co jsou zde ???
treba ta kvetina , parkat se mi s mjü300 povedla odfotit lepsi
tim rozhodne nechci rict ze ten fotak je spatnej a uz vubec ne ze Maul neni dobrej fotograf , jen bych proste rad videt nejakej na prvni pohled patrnej rozdil .
Odpověď zní - FULLSIZE, tam to poznáš krásně :wink:
:mweheh:Citace:
Původně odeslal DOT
Si precitaj v neskorsich prispevkoch, ako to fotil :) Ked to tak vyfotis s mju, mas u mna pivo :roll:
Tak, tak, na tak malych nahladoch je to podobne, ale inak...Citace:
Původně odeslal jan555
V pondělí jsem fotil na módní přehlídce své manželky za naprosto příšerných podmínek - skoro tma, modelky v pohybu a diváci hned u mola...
Snad se něco bude líbit.
http://sorrel.czechian.net/LU/prehlidka.zip
ty stiny tech modelek jsou dodelavane ? nejak se mi nezdaji ;)
Nejsou. Místnost byla poměrně dost úzká a protože bylo zoufale málo světla, musel jsem hodně silně býskat a proto ten velký kontrast...Citace:
Původně odeslal Antiloopa
ja nemam PRASE, ja mam nahodou slusnej fotak :| :wink:
koukam, ze cena veprovyho klesa... tak ho kupuje cim dal, tim vic lidi :mweheh: :smoke:
Nekecej - až ho nastrojíš, tak ho ani neuneseš... :lol: :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal mISHA
hmmm ja doufam, ze to dopadne na ty 2 telata. uz mi bude chybet jenom ten blesk. nechces se ho na mesic zbavit :wink: :oops:Citace:
Klidně - stejně teď budu spíš v ateliéru...Citace:
Původně odeslal mISHA
Ono se toho s reálnám ohniskem 28-64 ani moc dělat nedá. :?