Screeny pěkný, jen to chci vidět v akci :-)
Printable View
Screeny pěkný, jen to chci vidět v akci :-)
Tak ze by dnes po pulnoci? Uz se tesim na svych 5 bodu ;DCitace:
Původně odeslal sisi
...take kriticke to snad v skutocnosti nebude :roll: :wink:Citace:
Původně odeslal Masster
EDIT: udajne poziadavky : foq 1,5GB na disku :roll: tak kolko bude mat ten install ???
Kód:3DMark05 Minimum System Recommendations/Requirements:
* DirectX 9 compatible graphics adapter with support for Pixel Shader 2.0 or later, and graphics memory of 128 MB or above.
* x86 compatible processor with SSE support, 2GHz or above
* 512 MB system memory or more.
* 1.5 GB of free hard disk space.
* Windows 2000 or XP operating system with the latest Service Packs and updates installed.
* DirectX 9.0c runtime installed with the latest updates.
* Microsoft Internet Explorer 6 installed, for some 3DMark functionality.
* Microsoft Excel 2000, 2003 or XP, for some 3DMark05 Pro functionality.
* Microsoft DirectX 9 Summer Update 2004 System Development Kit is required to run the image quality test using the reference rasterizer (3DMark05 Pro).
...takze podla vsetkeho to bude az za 15dni -> to na zaciatku neni cislo "0" ale pismeno "O", ktore je 15-te v abecede a podla vzroca 1522000/3600/24 to vychadza na este 17dni countdownu, aspon k tomu dosli na 4e futuremarku
To sa mi dako nevidi... dobre informovane zdroje tvrdia, ze to ma byt out v priebehu buduceho tyzdna. Inak vcelku dobre to spravili - som si pozeral js zdrojaky toho countdownu a myslel som si, ze sa z toho bude dat nieco "vycitat", ale take lahke to nie je... Btw., dobre sa natom vo FM bavia: http://www.beyond3d.com/forum/viewto...=375598#375598.
...no uvidime nakoniec ako to odpocitavanie bude pokracovat (mozno stylom O12345678 -> OC1234567 -> OCT123456... OCTOBERxyCitace:
Původně odeslal sisi
...ten countdown mal udajne urobit R* (Rockstar) aspon podla Markusa Kaarlonena z FM
Ty stim nadělaj jako kdyby nemohli napsat vyjde to prostě xx.zari....
Zvlastni, ze betatest se delal na 3DMarku04.
hmm tak prave skoncilo odpocitavani,ale jaksi nejedou stranky futuremarku ze by pretizene? ???
jojo je to pretizene,jede to pomalu
tak uz mi najely ale odpocitavani tam jede znovu tak nevim
no prave,si z nas delaj p*** nebo co?
OWNED :mweheh:
Jj, přesně tak :-) :roll:Citace:
Původně odeslal sisi
Čekal jsem něco podobného :mweheh:
tak si jeste chvilku pockame stejne tech 5 bodu a 0 maximalne 1fps nebude zadnej pozitek ale spis par peknejch obrazku
to akoze nespustim ani jeden test ked nemam sm2 vga?
tak nech idu niekam, kvoli 3dm nebudem kupovat novy hw
Trochu málo písmen :arrow: nesedí to na čísla toho počítadla.Citace:
Původně odeslal sisi
By me zajimalo jaka grafika pojede lip na 3DMark05 ? Ve ctvrtek by mi mela prijit 6800GT ale pokud proleti v 3DMarku sel bych do X800XT. Co vy na to?
Obě jsou to špičkový grafiky...jede o to jestli hraješ hry nebo 3DMark ;DCitace:
Původně odeslal Haste
To ja bych si tedy kvuli nejakymu 3DMarku hardware nekupoval
jj 3dmarky mavaju vybornu hratelnost! raz si to zo zaujmom pozrem a potom dalsich 1000x pri testovani vsetkych moznych zostav a podobne uz len trpim kym uvidim vysledok :roll:
...ak si si nevsimol meni sa prva pozicia na tom pocitadle O->WCitace:
Původně odeslal susman
Jde o to, ze 3DMark celkem presne ukazuje budouci vyvoj her. Takze pokud nejak grafka jde lip na 3DMarku -> pujde lip na budouci hry.
Tak dneska jsme u OWNED uvidíme co bude dál :-) nemá to někdo spočítaný kdy to vyprší ?