Aktivuji sledování.
Printable View
Aktivuji sledování.
Heled Aliene, ted si mne uvedl do rozpaku. Pristi rok mam v planu koupit nove ozvuceni, velmi me zaujali studiove monitory Tapco S8. Ted by me ale zajimalo, jestli nema cenu jit do pasiv regalovek (na urovni tvojich KEFu + odpovidajici zesik). Kazdopadne to budu mit zapojene do pocitace, zvukovka M-Audio Revo 5.1. Doporuc neco, rad si vyslechnu nazor znaleho:)Citace:
Původně odeslal Aliencz
Aspon:
Věci se mají asi takhle: netvrdím, že uvedené S8 jsou nějaké šumky. Pokud je hodláš používat převážně k PC, tak nemáš možnost vybrat nic lepšího v tomto segmentu za tyhle prachy. Pokud ale chceš audio soustavu na kultivovaný poslech v obyváku, nebo pokoji s předpokladem, že si hodláš hudbu opravdu vychutnávat, je třeba se poohlédnout po klasických hi-fi komponentech. takže základní rozhodnutí spočívá v tom vybrat si, kterou cestou cheš jít. V obou se dá vybrat vynikající výrobek, kterým ve své kategorii S8 bezesporu je.
OKi, jeste to bude dlouhe rozhodovani....aspon ze Audiotek je u nas ve meste, takze tam bych si ty S8 snad mohl poslechnout. Myslim, ze by mi mely bohate stacit. Ja mam hlavne problem s tim, ze mam rad temer vsechny zanry hudby, a tak hledam repro, kde vynikne jak hlas Norah Jones:), tak i hutne basy Underworldu.Citace:
Původně odeslal Aliencz
Můj osobní názor je ten, že začneš s těmito monitory a za nějakej pátek (rok,dva,tři) přejdeš na klasické hi-fi ve stylu zesik, cd-player, odpovídající repráky. Ale taky zastávám názor, že by si tím měl každý projít sám, protože ten vývoj je u každého jiný a neexistuje ideální rada, jak na to.