stále se hůř shánějí (se podívej na dostupnost...)Citace:
Původně odeslal nex
a litr navíc je v kapce (alespoň u nás nemajetných) znát... :?
Printable View
stále se hůř shánějí (se podívej na dostupnost...)Citace:
Původně odeslal nex
a litr navíc je v kapce (alespoň u nás nemajetných) znát... :?
Možná se později pustím do nějakého modu na XT verzi ale zatím jsem to dnes testl a dostal zatím stabilně z karty z 475/900@550/1100. Podle toho od koho sem to kupoval tak se dostal na 560/1180 nebo tak nějak takže tomu ještě přidám.
No a teď otázečka. Našel by se někdo ze severní moravy nebo šlo by i Brno apod kdo by za nějaký úplatek předělal kartu na XT??? Já jsem na todle levej jak ta jedle si myslím že by pak mohl z karty udělat jen tácek pod pivo :D
Ja som ju dostal z reklamacie namiesto dead FX5900ky, takže som bol veľmi rád že som vobec dačo dostal, nieto si ešte rozkazovať aku chcem, a VIVO ani v tom veľkosklade nemali...Citace:
Původně odeslal nex
Esli koukam dobre,tak mezi VIVO a PRO je rozdil 220Kc.Coz je smesny,pri 13litrovy ne?Citace:
Původně odeslal sofokless
Já jsem ji vyměnil za vadnou 9800Pro když ještě žádný vivo nebylo. Tak co ice29 povedlo se?
jetway V600DAP,amd 2200+,512MB transcend 333,Sapphire X800pro,audigy2
Nemám čas zháňať po meste niečo vodivé, som docela v zhone :?
Ale zajtra, max v piatok už zbehnem pozrieť ten lak...
Prosím o radu. Než se pustím do toho modu, tak jsem si to vše pročetl, a hledal na různých forech jestli jde moje předělat (jádro jsem ale nikde nenašel ). Takže pokud byjste někde narazli na tento GPU
215RAACGA11f
GB8809.1
0422AA
prosím napište jestli JDE či NEJDE
Mám modrou fošnu takže to spíše vidím že ne ale co kdyby :)
No prave testim HIS Excalibur X800Pro
GPU 215RAACRA11F
GC0507
0424AA
Zkusim si s tim pohrat.Uvidime jestli to pojede.Ma cervene PCB.
No zatim jsem to zkousel 2 x tuzkou a nic dpc.Neco delam spatne.mam doma elektrovodivy lak EL2,tak snad to pujde lepe.Ale vidim to blede :?
to kulda:jaky mas pameti 2ns ???
jj 2ns - ale taktit jdou až na 1180 bez chyb ale bůh ví co by s tím udělal Xt bios
No pokud mas teda 2ns a jedou Ti takhle vysoko,to musim testnout taky.
se v tom moc nevyznám ale na konci čipu bylo 20 tak to asi budou 2 ale za názvem v první řadě bylo 16
Treba sa pozriet na koniec druheho riadku...
oki tak tam bylo myslím 20
V tom pripade mas 2ns jako ja.Ale je mi divne ze jdou tak vysoko.
Na XT a VIVO verzi jsou 1.6ns pameti,tam bych to chapal.Ale co,kdyz to funguje bez ertefaktu neni treba se divit,ale uzivat si to ;D
XT BIOS s tim udela paseku. XTcka maji jiny timing pameti. Verim, ze se ti s XT BIOSem zacnou objevovat artefakty.Citace:
Původně odeslal Kulda
jj sem si myslel že mají jinej timingm zatím si to nechám na PRO:)
No kazdopadne ja jsem s odemykanim karty out.Nejde to a nejde.Seru na to.