bang&olufsen copy :roll:
Printable View
bang&olufsen copy :roll:
to jo no, ale nepřipadne mi, že se to do kompu hodí ;DCitace:
Původně odeslal .::Richmond::.
http://terrorist.site.cz/001
začátek modování (no jen doufám, že něco stihnu dokončit do soutěže CASEMOD 2005 - nebudu doufat a prostě to stihnu) ;D
A co to moje oči nevidí, už se přidal i ENERMAX
http://www.tntrade.cz/shop/product_i...95&IDZAZ=17170
http://www.eastnet.cz/www.tntrade.cz...X_CS_718_A.jpg
Myslím, že kdo koupí case založenej na základě avance tak neprohloupí. Max prohloupí pokud si vybere předraženej typ, ale to si už každej musí zvážit sám co se mu vyplatí a co ne.
Tak mě napadá až mě omrzí vzhled avance tak si stačí objednat samotnej předek casu z nějaký jeho odlišný verze a ten tam půjde jistě taky a za pár korun mám ůplně novou case. Jde o to jestli budou někde ochotní mi samotnou přední část objednat a hlavně za kolik (i když přední díl avance chci modovat) Stačí jen napsat srdcervoucí dopis jak mi mladší bratr rozsekal pc kladivem a že z přední části nic nezbylo a že bych byl moc rád, kdyby mi mohli sehnat nový... :P :P :P
ten enermax vypada moooc pekne (predek jakoby stackeru z oka vypadl), skoda ze uz mam objednanej avance ikdyz ta cena bude taky trochu mimo...
btw vystacily ti kabely od zdroje (ja mam fps) nebo si musel koupit prodluzovak?
Kupoval jsem prodlužovák a hned jsem vzal pro jistotu dva kousky. Nikdy nevíš kdy se bude hodit. Za velice příznivou cenu 77,- ho mají na www.agen.cz ale pravděpodobně ho už v nabídce nemaj. Kdyby jsi ho potřeboval tak jim zavolej, nebo se tam stav a oni ti ho snad seženou.Citace:
...tak sem si objednal prodluzovak u www.kuma.cz a prisel mi prodluzovak na 12v 4-pin :evil: takze sem vytocenej jaxvine a koukam na bedynku :roll:
btw nechtel by ses zbavit toho jednoho prodluzovaku? plzzzzz
to naštve, ani se ho moc zbavit nechci jelikož se mi ještě bude hodit SRY :-(
hlavne ze sem tobe psal odkaz jeste na jeden shop kde to prodavaj.... ufff, jdu prohledat pct forum :idea:Citace:
Původně odeslal dravgunov
:eek: mrkni na www.agen.czCitace:
:arrow: jasny a objednany :roll:Citace:
edit: tak mi prisel kejs -> utrzeny dvirka, vymlacena a odrena bocnice :evil: ale budu ho mit rad ;D
btw kabel z fortrona mi k desce dosahne, ale je to tip top - mam napajeni az u zadnich vystupu... jinak ten tunel je bozi, teplota v burnu klesla o 5-6 stupnu a to chladim volcanem 7 s arcticem protoze se mi tam nevejde ten heat-pipe :evil: . a jeste mi vytocil silencer - ted je v bedne vrtuli nahoru a ta drhne o heatsink! :arrow: jdu do fanless, vrtule uz mi fakt nebavi ;D
wow ale ta vzdialenost ZDROJ-DOSKA je dost hmmm s tym budu asi problemy ako pozeram na svoj enermax :( ale sakra dobra skrinka :lol: a ani nieje draha len neviem neviem co s tym zdrojom... a to som si myslel ze si tam dohodim este TT bigtyphoon na procak uff... viete mi helpnut kolko je cca vzdialenost zdroja od stredu dosky??? mam epox 8rda+ a tam je power konektor priblizne v strede dosky...
big typhoon se tam nevejde - deska ma moc vysoko socket :roll:Citace:
Původně odeslal aquadust
podobnej problem (pic) sem vyresil dirou ve dne bedny...
muj fortron (pic) dosahne s napajenim na stejny misto jako mas ty, ale stejne sem to vyresil koupenim adapteru (pic) 24p->20p (cca 15cm)... ten samej adapter sem pred par dny (pac sem flexoval) rozebral a prodlouzil kabely o 50cm takze napajeci kabel je schovany za zadnim plechem - otazka par korun a hodiny prace 8-)
...tak prave ze tady je uz nemaj! doporucuju koupit redukci 24->20pin a nasledne modnout ;DCitace:
diky moc si mi pomohol :idea: ... tak asi je skoda kazit taku peknu skrinku sa asi poobzeram po inom chladici este...Citace:
btw: kde sa da v SR zohnat ta redukcia na zdroj aby som mal istotu ze mi to dociahne k doske? dikes.... pripadne kde ju maju v CZ a kolko cca stoji postovne na SR?
EDIT: no uz som ju nasiel v SR :))) stoji 150skk tak ju kupim dik za radu