v czechcompu 6600GT 500/1000 za krasnych 6k + nejake drobné
Printable View
v czechcompu 6600GT 500/1000 za krasnych 6k + nejake drobné
ano v libre maju 6600 aj 6600gt 6800 bez dane tusim...uz tak minimalne 2 tyzdne
2 masster - voní hezky ;D už jenom at udělaj nějakou oc friendly a jdu do ni!!
Vypada to, ze oc friendly je uz ted a to dost, lepsi uz to snad byt nemuze ;DCitace:
Původně odeslal joXerus
jadro to jo, ale kdyby byly i paměti nějak hooodně povolný ;D
brr až mi naskakuje na zádech husí kuže když si představim ten vykon a za ty prachy :D
Hmm, myslím, ale nejsem si momentálně jistý (protože jsem neviděl, žádné přímé srovnání) že lepší kauf je 6800 LE a odemknutá na alespoň full 6800 a nataktovaná. 256 bit je 256 bit.
Tak u killera v DE už je údajně mají v AGP, ale cena 7400. To je příliš. Čekal jsem, že bude dražší, ale že až tak? :?
Mluvím o 6600. Aby nedošlo k nějakému omylu :-)Citace:
Původně odeslal Meridius
Citace:
Původně odeslal Vitus
Hádal jsem se na sousedním fóru, zda se teď vyplatí kupovat 9800 Pro ve srovnání s 6600 GT a jeden týpek mně tam pořád tvrdil, že ano. No, aspoň mám podklad pro argumenty. Jenže se mi zdá to 9800 Pro nějaký lenošný. Na jiných testech na zahraničních webech jsem viděl jiné výsledky v doom3. Tam mělo pročko 42 framů v 1024*768 a zaplém 8xAF. Nějak se mi to nezdá....kdoví jestli to není nějakej koupenej testík. I to úžasné přetaktování té grafiky je prapodivné, když tam teda mají být horší paměti.Citace:
Původně odeslal Masster
Dalsi reviews AGP verze 6600:
Anandtech , Beyond3D , Extremetech , [H]ard|OCP , Hexus
Docela mne děsí, že ty dvě karty mají v různých hrách rozdílné výkony. Někde je rychlejší PCIe a někde AGP. To je děs.Citace:
Původně odeslal Masster
Je skoda, ze to vsude testuji na AMD64.
Docela by mne zajimalo, jak si vykonostne povede na socketA platforme.
(nejlepe s Bartonem)
Poradte rychlo kde ju kupim, najlepsie v SR !!!!
pozri si test na www.anandtech.com tam je 9800pro porovnane s 6600GT ja mam na 9800pro taktnutej v doom3 high detaily 1024x768 52fps!!!este dost nizko ju mam taktnutu oproti podarenym Sapphire 9800pro kusom. tie davali niektorym manikom do 60fps pohodicka pri taktoch 470-500/800-840, no ale vies aku mas sancu taku grafku kupit :lol:Citace:
Původně odeslal Meridius
lenze 6600Gt aj nepretaktena mi moju kartu zhltne, a hadaj co este pretaktena :wink:
videl som aj take testy kde pri antialiasingu alebo v niektorej hre 6600Gt od 9800pro dostala zase, vies v niektorej situacii 256bit na karte pomoze.
to je bez debaty.
Ze je do buducnosti a vykonovo aj tak lepsia 6600GT je tiez bez debaty, hned by som ju za tu moju vymenil ;D
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2277&p=3
P.S. pozri sa na vysledky 9800pro Vs 6600GT a uvidis ze GT je v 1600x1200 o vyse 100percent rychlejsia, je to lahodka :drool:
najprv som chcel este napisat ze v half life 2 su testy nerozhodne s catalyst 4.12 beta ale 6600gt ma v daktorych lokaciach 2krat tolko fps ako 9800pro,aj ked v inych lokaciach mala 9800pro tak iba o 10-15percent menej fps. koniec diskusie, 6600GT RULEZZZZZZ ;D
Nikde. A ikdyž přijdou, tak budou hned pryč. Začíná doba kdy o koupi grafiky rozhoduje dostupnost či nedostupnost. Dřív šlo většinou vše sehnat docela rychle. Řada 6800 je naprosto tragická, co se dostupnosti v obchodě týče. A s řadou 6600 do AGP to bude podobné. Můj osobní názor.Citace:
Původně odeslal casper
Pokial ju niekto zhana teraz , tak ano, ale napr. ja ju budem zhanat tak vo Feb-Mar 2005 kedy uz budu vsade v peknom mnozstve. Hold novinka sa zhana tazko.Citace:
Původně odeslal Meridius
Ale nehovorte my ze keby ju niekto strasne chcel by ju nevedel zohnat :wink: Ked su peniaze neni problem zohnat zo zahranicia.
podla mna ten kto uz ma peniaze si kupi 6800 asi nie :wink:Citace:
Původně odeslal Semik
Tak borci poviem vam ze robim vo velkoobchode a poziadal som produkt manazerov a obchodnikov aby zohnali 6600GT. Peniazky na kartu su, ale zatial je nedostupna v SR aj CZ. Prosim, ak ju niekde uvidite, napiste hned !!! Dakujem.
No nevím...6800 jsou tu od září či srpna a nezdá se mi, že by teď po třech měsících byla dostupnost výborná. Navíc se to nemá vůbec změnit. Měl jsem zájem o Leadtek 6800 a prostě ho nemají a mít nebudou. Prostě můj osobní názor je, že pokud to někdo bude chtít, tak bude muset mít známého v obchodě, protože ty karty budou rozebraný ještě dřív než dorazí do ČR. Nic to nemění na tom, že se mi ta série 6600 pro AGP v testech nezdá. Něco ji kapku brzdí. Uvidíme za kolik se bude prodávat.
karta je to brutalni za ty prachy.... ja teda asi koupim nonGT ale celkove jsou to super karty
už se těšim až u nás budou nonGT do AGP ;D
Tak ako ??? Este nikto nevidel v predaji tuto kartu v AGP prevedeni ??? Ma strankach MSI uz svieti :wink: http://www.msi.com.tw/program/produc...il.php?UID=636
Este aby svietila v SVK alebo CZ obchodoch.
No nevím ale tady:Citace:
Původně odeslal Meridius
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28123
maj skladem 3 kc GF 6800 - ihned k dodání.
Sparkle GeForce 6600GT, 128MB DDR 3, DVI, HDTV, 8xAGP
v Elapu zatim jen v ceníku.
http://www.elap.cz/katalog/?what=k_p...dukt=CAGS00790
cena pro koncaka 6 837,- s dph