no právě takové mám taky zkušenosti , že s intakem stoupá teplota všecho (někdy krom disků)Citace:
Původně odeslal -martin-
Printable View
no právě takové mám taky zkušenosti , že s intakem stoupá teplota všecho (někdy krom disků)Citace:
Původně odeslal -martin-
no a s těma diskama jeden sem měl v šupliku u mechanik a jeden dole pod disketovkou, bez větráčku vepředu byla teplota obou disku max 40 při kopírování, po přidání toho větráku sice u toho disku dole teplota klesla o dost ale zato se začal nehorázně píct ten v rámečku měl okolo 50, takže sem nakonec ten intake vyhodil.....Citace:
Původně odeslal Erda
Shválně sem ty větroně vpředu vyndal,disk-teplota šla nahoru z 31 na 38,teplota v kejsu šla nahoru asi o 4 stupínky a procál,tam je taky teplota větší,ale o minimum-1-2stupně.Ale co je pravda - mám teď větší klid.
hold ti nasává vzduch jinudy, já jsem všechny ostatní díry zalepil :-)
tu vzdadu i ty boční , takže tam vzduch nemůže, nikudy jinudy než právě předem
No nejak sem rozpacitej z ty bezsrobkovy montaze hdd, kdyz disk uchytim pomoci tech plastovejch lyzinek tak mi dost slysitelne vibruje cela case. Uchyceni pci katet bylo taky docela na prd (karty se viklaly), ale nastesti se dalo vyhodit a pouzit normalni sroubky, ale co s tema diskama :?: Vy s tim zadny problemy nemate?
njn, vibruje to, bohuzel. Asi to vyresim silentmaxxem. :?Citace:
Původně odeslal stnly
no já sem tu klec vykuchnul uplně a disk mam v těch 3´5 pozicich
Zkusil sem tu 3,5", ale protoze sem tam nemel zadny chlazeni tak mi disk docela pekl. Tak jsem nakonec tu klec prisrouboval skrz gumovy podlozky, vzdychy jednu pod hlavu sroubu a druhou mezi plechy a konecne je ticho. :-)
mno to nevim budes to muset trosku modnout a pak by to melo drzet