Tak po instalaci zatim jen dyl bootojou widle + to jejich centrum, zadna dalsi zmena (FW stale naprd => absolutne nekofigurovatelnej).
BTW: Kdyz uz, tak mohli aspon default povolit ICMP echo/reply, paac podle RFC to fungovat musi.
Printable View
Tak po instalaci zatim jen dyl bootojou widle + to jejich centrum, zadna dalsi zmena (FW stale naprd => absolutne nekofigurovatelnej).
BTW: Kdyz uz, tak mohli aspon default povolit ICMP echo/reply, paac podle RFC to fungovat musi.
Koukám, koukám, ale na nlite je to jednoduší bych řekl. Právě to podle toho návodu hodim na RW a testnu.Citace:
Původně odeslal Squish
Tak dalsi zkusenost, sejmul sem to jejich zabepecovaci centrum, paac mi pri ftp prenosu, nevim proc, delalo 100% CPU load a prenos byl sotva 8 Mbit. (rozumi se upload na srv bezici na moji masine) Hnedle sem to vykopal ze spousteni po startu (a par dalsich sra.cek co si to tam pridalo) a nechal sem jen FW.
EDIT: jeste sem si vsim, se sluzba atomaticka aktualizace byla nahozena, ac sem ji v tom centru zakazal a kricelo to ze neni (tak sem ji sestrelil natvrdo).
Takze je mozny mit ten FW tak nejak vypnutej ?Citace:
Původně odeslal Jezevec
to Jezevec: mě to po instalaci taky dýl bootovalo v boot screenu my ty tři kostičky projely snad 9x ale po optimalizaci pomocí Bootvis jesm to stáhnul na 2,5x jak jsem to měl před tím...
FW je mozny vykopnout samo taky, prepise to prakticky cely widle, pro instalaci to chce cca 600MB na systemovym disku (naprosto zbytecne). + misto kam se ten 260MB file rozbali (cca 350MB) + misto kam to udela zalohu (taky cca 350MB). To jejich centrum zabezpeceni me taky (nez sem ho sestrelil) prudilo Mirandu (ze prej jestli ji chci povolit), ale putty tomu zda se vubec nevadilo.
Dá se nějak odstranit ta dementní ikona u hodin? Vypnul jsem FW, aktualizace a pořád mi to při startu Win u hodin řve, že to mám vypnutý.
Da, musis sejmout to centrum zabezpeceni - hledej ve sprave systemu > sluzby ...
A je to. Už jsem toho nesmyslnýho bastarda sundal, díky :-). Podlě mě pro uživatele, který používaj 3rd firewall, nemá smysl tyhle blbosti nechávat zapnutý. Mě to nepřineslo nic. :roll:Citace:
Původně odeslal Jezevec
SlipStream utilitka... aneb strcite do toho instalacku windows a service pack a vyleze hotove bootovaci iso... ;D (vyzkouseno, funguje perfektne...)
Supported Operating Systems:
- Windows 2000 (All versions)
- Windows XP (All versions)
- Windows 2003 (All versions)
Supported Service Pack files:
- Windows 2000: SP3 onwards (meaning you can't select a SP1/SP2 file as a service pack)
- Windows XP: Any
- Windows 2003: Any
vice info: http://www.neowin.net/forum/index.php?showtopic=188337
download: http://mhtools.knoware.nl/raptor/aut...toStreamer.zip
Prográmek je to sice pěknej ale nějak mi nefunguje při načítání cd win_xp corporate sp1 mi to hodí: Runtime error 5 invalid procedure call or argumentCitace:
Původně odeslal Umbro
???
EDIT: tak progarm musí bejt v diru c:\auto\
dočet jsem se to na tom jejich foru a kupodivu to zabralo ;D
tak už taky sosám 8kB/s rulezz:) nějaký problémy na 8ik1100+PIV?
Tak tomu řikám užitečnej prográmek :arrow: sosám :DCitace:
Původně odeslal Umbro
Tak teď koukám na to jejich slavné vylepšení správy bezdratové sítě. Po nainstalování bylo všechno v pohodě, pak spadlo vysílací APčko a já ztratil signál, po obnovení spojení zareagovala jen utilita ke kartě a obnovila připojení, windows ukazují, že nejsem připojen. Když dám "konfigurovat bezdrátové sítě pomocí windows", tak se mi ukáže seznam AP a to, na které jsem připojen mi ukazuje stav "nepřipojen", když na něj 2x klepnu, tak mi to vyplivne, jestli se chci odpojit. Prostě Microsoft :roll:
Mno, to ja mam povoleny ICMP a ping nejde (zajimavy ze linuxovej pres udp jo), mam povolenej port 21 a ftp taky nejde, takze sem celej ten jejich FW poslal taky do haje , stejne jako to jejich zabnepecovaci centrum.
kliknutim na odkaz mi to vydava zvukove cvaknuti, dival jsem se zbezne, ale nikde jsem nenasel vypnuti?
Ovládací panely -> Zvuk -> Záložka Zvuky -> Zahájení navigaceCitace:
Původně odeslal Shox
dik, ja to hledal v nastaveni iexploreru
Hmm a už se vyskytnul další problém s bezdrátovou sítí. AP ukazuje, že běží na 11 Mbps ale já jsem k němu připojen jen 1 Mbps. Zkoušel jsem to nastavovat ve winech, pomocí utility ke kartě, ale nic. Víc než 1 Mbps nedostanu (kromě toho, že mi widle pořád ukazujou, že nejsem připojen). Nestalo se vám to někomu taky ? Signál mám samozřejmě dostatečně silný.
To byl teda nápad instalovat si SP2 :evil:
Edit : Zabít Microsoft. Nejenže jsem to nijak nevyřešil, ale ještě mi ukazujou (když se pokusim připojit ručně přes ně) úplně jinou hodnotu signálu (nízká oproti správné velmi dobré). Nejradši bych ten SP2 vyhodil okamžitě z disku, ale bojim se, abych si tim neroze*ral systém :evil:
Dotaz: kdyz udělám čistou instalaci widlí a dám tam SP2 tak on už obsahuje SP1 a všechny starší aktualizace ?? Nebo tam musím i ty starší aktualizace včetně SP1 taky nainstalovat.
Ptám se na to i kvůli té integraci do instalačního CD - když do instalačního CD integruji SP2 (SP1 a jine aktualizace tam integrované nemám), tak jestli tam pak musim davat jeste jiny aktualizace ??
No mám pocit že stačí ten SP2, ale jistě to nevim.Citace:
Původně odeslal theedge
SP2 by měl obsahovat všechny záplaty i z SP1
Tak jsem zjistil, že mi po nainstalování SP2 nejede SIM ani ICQ. Firewall vypnutej. :-(
Zkoušel jsem jak na noťasu, tak na PC a výsledek stejnej.
Mně jede úplně všechno, jako by se nic nestalo :-)
Není to náhodou tenhle "problém" : http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?t=65362Citace:
Původně odeslal Pinďoureček