taky asi záleží na tom jestli používáš klasický nebo modern skin ( nebo jiné skiny )Citace:
Původně odeslal basik
Printable View
taky asi záleží na tom jestli používáš klasický nebo modern skin ( nebo jiné skiny )Citace:
Původně odeslal basik
Mě modern skin docela s*re, ale přesto ho používám :-)
Jde o to, že podporuje docking, takže ho mam přilepenej nad traybarem a vidim, co mi hraje, mam k němu prostě přístup. Kdyby tohle uměl nějakej plugin fungující i pod Classic skinama, tak po Modern ani neštěknu (budu rád, když mě vyvede někdo z omylu :-) )
Na druhou stranu žere daleko víc paměti, než classic skin a další nevýhoda je, že je línej - otevření playlistu zabírá až moc času :?
Chtělo by to ještě odladit asi malinko :-)
Tak mě teda línej nepříjde ani náhodou, nevím, jak to dělám :D
BTW Existuje plugin, kterej mi schová playlist na pravou stranu obrazovky a při najetí myši vyjede a pak zas zajede? Nějaký player to tak měl, ale nevím jaký. Něco jak byl kdysi panel od officu.... Nevíte někdo ???
Co winamp 5.0.5
V souvislosti s timto threadem se ptam, co jineho, krome Winampu?
(prosim, ne WMP, chci neco poradnyho se spousty funkcema)
Proc nechces winamp? Co treba Sonique nebo Music Match Jukebox i kdyz ten je dost pomalej ale mozna by byl dobrej na nejaky akceCitace:
Původně odeslal howard
Slova "timto threadem" jsou odkazem na jinou diskuzi tady. Tam najdes duvod. Jinak, ja chci winamp, ale ...
foobarCitace:
Původně odeslal howard
Chtel jsem se zeptat na jednu vec okolo zamykani prehravanych souboru winampem.
Ja vim, ze je logicke, ze soubor mp3, ktery winamp prehrava, nelze mu pod rukama prejmenovat, ani smazat.
Zkouseli jste nekdy mmedia plugin pro Lister v Total Commanderu? Kdyz tedy zmacknete F3 na mp3ojku, Lister vam ji prehrava a muzete tu mp3 klidne smazat, prejmenovat, a Lister hraje dal. Rekl bych, ze Lister pred prehravanim (resp. ten plugin) nabufferuje celou mp3 a pak uz je mu jedno, co se deje, proste prehrava.
Lze neco podobneho udelat ve winampu? Lze nastavit winamp tak, aby alespon nezamykal soubory, takze pri prejmenovani nebo smazani by akorad okamzite prestal hrat ?
Neco takovyho by se siklo clovek prejmenovava mp3 a kdyz to dopise tak to hodi hlasku nelze bla bla bla... a muzu pojmenovavat znova :-(
jaky je rozdil mezi full a pro?
pro je placena verze a umi vypalovat 48x a vic
full je zadarmo a vypaluje max 2x a urcite tam bude jeste par dalsich rozdilu
Nevim, jestli uz to nekdo nahodou nepsal, ale Winamp 5.0.4 ma par bezpecnostnich bugu:
http://www.winamp.com/about/article.php?aid=10605
http://www.computershop.cz/Community/Aktuality/702.aspx
Psal, stejne uz vsichni mame 5.05. Me by tedy spis zajimalo to s tim zamykanim souboru...
Kolegovi v praci hrajou na kompu vsechny zvuky rychleji, pozna se to na pisnickach, kdy minuta pisnicky se mu prehraje za 55 sekund. Ve winamppu to dela, wmp taky, nevite co s tim? Kompy mame vsichni stejny a dela to jenom jemu.
EDIT: stacil by zpomalovaci plugin do winampu, nevite?
neni to nejaka "vychytavka" ovladacu na zvukarne?Citace:
Původně odeslal howard
Na nic takoveho jsme neprisli.
Tak jsme dali vedle sebe Winamp a hodiny, pustili pisnicku a stopovali cas. Kdyz winamp mel 1:00, tak hodiny ukazovali 0:55 (priblizne), z toho jsme vypocetli, ze rozdil rychlosti dela 9%.
Nasel jsem plugin AudioMaker, ktery mimo jine umi nastavit rychlost, nuze jsme dali -9%, ale jeste se mi to porad nezdalo, tak jsme dali -10% a uz ty pisnicky zneli normalne.
Sice to neresi problem v ostatnich programech, ale on si stejne v nicem jinym mp3 nepousti a na naky windousovsky pipnuti vetsi rychlost nevadi.
to howard:
Ten rozdíl 9% by odpovídal vzorkovací frekvenci 44.1kHz ke 48 kHz. Jako by byla ve winampu natvrdo nastavena výstupní vzorkovací frekvence 48 kHz a on by pak přehrával zvuk s 44,1 kHz rychleji. Podívej se na nastavení výstupního pluginu, třeba tam něco v tomto smyslu najdeš.
Kde presne? Plugins -> Output -> DirectSound v2.2.10 [out_ds.dll] -> Configure ?
Nikde jsem tam nastaveni frekvence nenasel, tak jestli to neni nekde jinde.
tak vyšla nová verze 5.09 :arrow:
Netušíte teda někdo, jestli už je albumlist v Modern skin verzi ??
A trošku bych se vrátil k těm vašim naměřeným hodnotám, nevím, kde to berete, ale mi spuštění Winampu 5.x netrvá déle než 3 sec, což není nic, kvůli čeho bych se musel vracet ke starším verzím, a v době takto výkonných PC se taky divím, že vás trápí nějakých 13MB zabrané paměti nebo 10% výkonu CPU. Když už je PC výkonné, je třeba to využít, na co jiného by se ty prachy pak investovaly že ;D (a modern skin je mooc hezkej)
edit: odpověz si sám :idea: : http://albumlist.sourceforge.net/
wuuw ten album list je sikovnej. poradte jeste nejake pluginy. zkousel sem ten global hotkeys ale nejak nefungoval.
5.08e 5160kB 0.2 CPu a je mi to vite kde..proc tady resite takove blbosti? :roll: :lol: :lol:
prosim, nevite o nejakem podobnem pluginu jako je Tripex?moc se mi libil...
diky