na www.cpudatabase.com právě je vidět že Asusu dochází dech na těch 3.5Ghz zrovna, je fakt že mě taky ta voltáž divně lítá, ale to může blbě měřit. No dobře, tak jdu do IC7.Citace:
Původně odeslal Pavel Kuncl
Printable View
na www.cpudatabase.com právě je vidět že Asusu dochází dech na těch 3.5Ghz zrovna, je fakt že mě taky ta voltáž divně lítá, ale to může blbě měřit. No dobře, tak jdu do IC7.Citace:
HT vypnout v max. OC často pomůže, ale ne o moc, tak +5 FSB. "Ořezaný" desky bývají často lepší než "deluxe", "ultra", atd. - tam to často ty přídavný featurky trochu zpomalují, taky výraz "pure" není hanlivý :wink:
btw: osobně to vydím spíš na cpu, ale můžu se plést ...
Čas se zase zadlužit :roll: ;D a běda Vám jak to nepomůže :!: ;DCitace:
Původně odeslal jan555
Co je, jdeš si koupit i925tku s 3.6 GHz a k tomu DDR2 a PCI-E grafiku? :lol:Citace:
Původně odeslal Spajdr
To nemáš někde kolem někoho s i875/865 mobo, abys vyzkoušel jestli je to procem ???
Spajdr: to mi neříkej, že ty takovej machr, tak si nedokážeš vyměnit desku za Abita v té firmě co jsi ji kupoval??? nebo jsi ji nekupoval???
Néé :?Citace:
Původně odeslal jan555
ve www.alfacomp.cz Abita fakt nenajdeš :-)Citace:
Premejslim taky o PIVu a nejakym bordu ale koukam na rekordy s preskotem a ty dosahli na ASUSu P800C abit se tam moc nechytal prevazuje ASUS http://www.vr-zone.com/ocdb/display.php
No já tam vidím zase na 3.5Ghz ten svůj opět s Asusem .. P4P800 :roll:Citace:
Původně odeslal Lipo
:eek: smankote.... to musi byt svizny jakoooo... jakooooo... no proste svizny :)Citace:
Původně odeslal jan555
Tak Abit IC7 je na cestě :lol:
Tak uvidíme, třeba se to povede už napodruhé ;D (nebo novej procesor :lol: )Citace:
Původně odeslal Spajdr
Hmm, tak do toho bych už nešel teda ;DCitace:
Původně odeslal jan555
Bral jste někdo poslední dobou něco z CC? zajímalo by mě jak rychle to dodají? jestli na druhý den, nebo až ten další?
Většinou do druhého dne, ale obvykle jim nefunguje dobře notifikace, takže je potřeba tam zavolat, jestli už to je.Citace:
Původně odeslal Spajdr
Já jsem od nich objednával něco na konci svátků, co byly na začátku července (úterý odpoledne). Zboží neměli na skladě, dodavatel jim to dodal do 2 dnů. Takže v pátek to potom poslali a kdyby se to nepozdrželo na poště, tak jsem to měl v pondělí, takhle to bylo až v úterý. Během té doby, co to vyřizovali oni, tak mě o celém průběhu informovali mailem, posílali to jako profi balík, take se dala potom sledovat jeho cesta on-line u české pošty. Pohoda, spokojenost.Citace:
Původně odeslal Spajdr
Tak na procáku mám:
SL79K Philippines
7411A393
6412A957
1136
250FSB je stabilních :roll: ;D ale už to moc topí.
Vypnutí HT se mi projevilo v Sandře teda fest, o 40procent méně u CPU skóre a skoro litr u pamětí.
A jak jsem to vyřešil no dal jsem na procák 1.575V tuším a je klid, není to moc? mám pocit že to je tím že při zátěži ta voltáž dost lítá a pokud to spadne pod určitou hodnotu tak prime zhučí taky. Snad to u toho Abita bude lepší, ale zase Pavel koukám má silnějšího Enermaxe.
neverim :lol:Citace:
Původně odeslal Spajdr
Jinak v Aquamark 62500 zatím, cpu score tam je 10100 :-) škoda že ty paměti nejedou synchro :-)
Já si to objednal včera a do teď mi nepřišlo nic o tom že by mi to posílali, hlavně že to bylo skladem. :roll:Citace:
Původně odeslal Wizzy
tak sem včera jezdil testy na 275 FSB 1.5375V, pamětím sem přidal větron 60mm o 2400ot, pamětím sem dal 3,4,4,6 a 2.65V!!!!! AGP 1.55
no a výsledek, zatím stable ;D ;D ;D
3D01330 - 22666, sandra mem: 6678/6674, Aida mem 7625/2724
ted už zbejvá jenom Rádlo X800 a budu spokojenej....... :-) :-)
Pěkné :-)Citace:
Zrovna mi psali z CC, že to pošlou až dnes :-(
Ta voltáž by měla být v pohodě, jen je třeba zkontrolovat real voltáž (třeba v cpu-z), jestli je opravdu tolik, kolik se nastaví v biosu :wink:Citace:
Původně odeslal Spajdr
U P4ky lítání voltáže není nic zvláštního a nemělo by vadit, ale tohle je asi moc - je fakt, že mě jde o 0,015V max 8-)
Ad Aquamark - neměl bys mít víc? Když já dám s X800Pro skoro 65K - ale to je asi záležitost cpu (nižší takt a prescott) a nesynchro ramek ...
Já to měl s 3.5Ghz Prescott, takže nižší takt to nebude, asi to bude tím nesynchro ram, nevím, čím jiným by to totiž mělo být, ale zkusím ještě něco poštelovat v BIOSu, a nebo to je tím že máš I875 jinak už nevím :D a detailní výsledky z Aquamark 3 při těch 65000 to nemůžeš hodit?Citace:
Původně odeslal jan555
Taktem to asi bude - když jsem to měl na NW@3,85 GHz s HT :wink: Detaily hodit můžu, ale až to pustím znovu - pustil jsem to právě jednou :eek: a když jsem zjistil, že potřebuju registraci, tak jsem se na to vybodnul 8-)Citace:
Původně odeslal Spajdr