možná bude trouble ten Tvůj kousek identifikovat :)Citace:
Původně odeslal Spajdr
Printable View
možná bude trouble ten Tvůj kousek identifikovat :)Citace:
Původně odeslal Spajdr
tak tam napiš fixem spajdr na procák woe ;D :lol:Citace:
Původně odeslal DC
troska lihu a jsi tam kdes byl :lol:Citace:
Původně odeslal Spajdr
to bude jistější, když si sem pro ten procák přijedeš ;DCitace:
Původně odeslal Spajdr
Kdyby tam někdo po tom mém kousku moc toužil, tak mu ho klidně dejte, zase to s tím procákem není tak akutní, abych ho měl :-)
tak už je v kompu
první spuštění na 3,56 trochu otestuji a pak hurá vejš :)
Takze bracha bohuzel odjizdel z Prahy uz dnes odpoledne, tudiz na rade je ceska posta - jako cenny balik bych prosil :) S kym se na tom mam konkretne domlufit, tj. kdo ma momentalne ten procak pro me a kdo za nej taky bude xtit peniazky na ucet - DC nebo Likedi ?
Ja jsem dneska posilal penize Likedimu, ale ne na ucet :wink:
zbyle procaky ma Likedi
ale vypada to velmi slibne :)
Tak taktuj, taktuj at vime jak dobry jsou ty procaky ;DCitace:
Původně odeslal DC
BTW Ten zalman v podpisu je CU ?
je to ALCU - v plný zátěži mam teď 50°CCitace:
Původně odeslal howkey
bez zátěže 32°C
a teď du dál :)
tak na 3,65 pořád to samý, stable na default, nízký teploty
ale rychlost je jen o pár procent vyšší, než když jsem měl 2,4 na 3,33 ś vysokym FSB
holt to je trošku nevýhoda, ale za chvilku to hodim zase o toršku vejš :)
stay tuned 8-)
mam 3GHz a uvazoval jsem ze bych si taky vzal jednu 3,4ku (ted je uz pozde). Ale su zvedavej kam se az s temato procikama dostanete. Ja jsem chtel 4GHz (nedal jsem). Uvidim jestli ty 3,4GHz pujdou na 4GHz.Citace:
Původně odeslal DC
ps: takpekne taktuj a testuj a dej pak vedet na kolik ses max. dostal.
ja uz ho chci miiiiiiiit taky domaaaa :drool: ;D
Tak ho už mám v kompu taky, a rovnou sem ho hodil na 3570MHz a teplota IDLE 32-33°C a to nemám zapojený 3x 2500ot Coolmastry :D
takže všechny už jsou SOLD => ještě jeden pošlu howkeyovi jen co mi dojdou money od něj a druhej pošlu Happymu...další mám tady doma => jdu ho zahořet, 100% FULL celou noc:) btw tenhle co mám doma půjde howkeyovi:)
Money jsem posilal tak snad dojdou rychle ;D
Hlavne mu pri zahoreni neubliz :lol:
nejlíp zahořenej procák budeš mít...teď má 70° a na vodníkoj (killerův vodník => aqcool) a to jen počítám UD, nechám ho jet přes noc a možná trochu zapařím...pak hodím výměník do mrazáku (možná jen do lednice => snad budou stačit hadičky) a nataktim na 4GHz a když nebude stable tak ti ho pošlu, když bude, pošle ti David jinej kousek looool:) ne vypadá to, že jsem se přepočítal a na mě nezbyde ani jeden kousek...:(Citace:
Původně odeslal howkey
vím, že víš:) UD je United Devices...dal jsem mu def 3.4GHz a voltíky asi 1.7V => to je podle mě nej zahoření...nebo máte někdo lepší nápad? až budu zahořovat svůj kousek?:)Citace:
Původně odeslal howkey
EDIT: 2howkey: proč jsi ten post smazal?
/OT/ ty voe 1,7V to uz je dost ne? neni to prurazny napeti??? /OT/Citace:
Původně odeslal Likedi
takže konečnej výsledek: 230 nestabilní, howkeyi gratuluju...:) možná s lepším chlazením...
zatim lezi ... vrhnu se na nej az ve stredu :-(
70 stupnov a 1.7V .. si koledujes kamo, radsej si zozen chladenie a vyhod aqcool .. to neni chladenie ... ja som sice do mojho pustal 1.7v real (1.75set) ale teplota my neliezla nad 55 a to na abite ... takze sa trosku uvedom :roll:
pohodička...jel mi pak 65 otevřel jsem okno a přidal chladič...ale aqcool je fakt shitkaCitace:
Původně odeslal MadCap
Likedi: schvalne si zkus zapnout od Eagle-ho CPUMSR a koukni se jestli uz nabihaj IDLE cykly :-)