vy tam nemate TNTrade ?Tam ten chladic majCitace:
Původně odeslal Martin83
Printable View
vy tam nemate TNTrade ?Tam ten chladic majCitace:
Původně odeslal Martin83
TNTrade mame ale ten chladic tam nemaju :?Citace:
Původně odeslal Fleak
Napis im mail. Ak ti tam napisu ze ho nemaju a nevedia ho zohnat tak potom ho nemaju, inac sanca stale zije ;)Citace:
Původně odeslal Benco
maju ho teraz pozeram.. Idem objednat ale aky fan k tomu?
POZERAL SOM TEN 90MM cat ale ten nemaju maju len 80mm?
edit: maju aj ten 90mm. Objednavam to vyde to na 1615SK. Uvidime co to bude.
Tak to som zvedavy za kolko si ho v tntrade kupil.
Potom ti poviem moju cenu za co a kde som ho kupil.
Citace:
Původně odeslal Martin83
Citace:
Původně odeslal jankela
No vyšlo to na 2015sk aj s dovozom UPS.. Lenže este neviem ci to zoberiem lebo asi budem menit cpu a bolo by mi to zbytocne. Inc ako chladi tebe ten chladic???
Nevite nekdo ci lze pouzit tenhle chladic i na Abit IS7 ?
pokial ma 4 ks diery okolo socketu tak urcite hejCitace:
Původně odeslal Mtex
(New design for Intel P4 478 & Socket T. AMD K7 & K8, 4 in 1 solution)
http://www.thermaltake.com/coolers/c...ilentTower.htm
Moze mi niekto pls. vysvetlit aky je rozdiel medzi silenttowerom 25 a 12??? ja sa chystam totizto kupit tu12tku a jedinyrozdiel vydim vtom ze 12ka vazi 460g a 25ka az 680.inak ak nahodou neviete tak normy pre intel su 450gramov. a to su este ktomutie pasivy bez vetrkov tak si myslim ze ta 25ka totalna kravina.
Tak co chalani, skusal uz niekto dalsi ten pasiv od TT ci nejake ine... ???
ja sa prave rozhodujem o Thermalright ALX800 za 10$ :lol: - ak nebude stacit ako pasiv + wind tunel , tak sa budem musiet poobzerat po takmer 4az5 nasobne drahsom rieseni :? ci uz Thermalright alebo tuto vezu od ThermalTake 8-)
:roll: Nebo si k němu koupíš za dalších 10-15 USD neslyšnej větrák a nebudeš potřebovat tunel :wink:
:roll: kurna, clovece, jan555, to tu okrem nas 2 nikto neprispieva do diskusie :? ???Citace:
Původně odeslal jan555
;D Dám Ti dobrou radu - neupínej se na jedno řešení, budeš zklamanej a bude Tě to případně stát dost peněz ... Nevím, jakou má ten tunel výhodu? Stejně tam ten luft musí něco hnát!Citace:
Původně odeslal Marcelino
ak je vetron priamo na pasive, tak je problem utlmit vibracie... :!:Citace:
Původně odeslal jan555
ale ak ho mam pruzne nalepeny v tunele, tak ho nepocut 8-)
Chceš to tichý, takže tam nebude žádnej vysokootáčkovej fan, takže vibrací moc nebude, na TR už vůbec ne, těma sponama se to chytí, že se to nepohne a ještě se to podlepuje takovejma gumovejma proužkama :!:Citace:
Tak mi prisiel TT tower 102 (CL-P0015) a je super . (ratam SETI takze procak ide stale na 100% )
Pred tym som mal Titan CU5 + 92 FAN ktory som pouzil teraz na tento TT . Titan uchladil mojho TB 2185Mhz 1,8V na 60°C (dost slabe) . Po vymene za TT 48°C . Tak som taktoval dalej a zatial 2300Mhz a teplota stale 48°C :o . Nezdal sa mi ten rozdiel teplot , ale cidlo je napruzene a dotyka sa CPU . Teraz us len cakam na mobile XP athlona . As pride napisem ako dopadol .
EDIT: teplota okolia 28°C teplota v zavretej debni 31°C
Taky ho mám a pro ty co ho zvažují pro P4 tu hodím nějaké teploty. Celoměděný + 80x80 fan na 5V (není to vůbec slyšet). Mám P4 2.4C @ 3.0G Vcore 1.6V. Case je větraný vepředu a vzadu 80x80 taky na 5V.
IDLE 32 stupňů
LOAD 53 stupňů (Prime 95 po 2 hodinách)
Měřeno při okolní teplotě 25 stupňů.
tak tuhle věc bych tam nenarval nikdy... bych se bál o patici jako 3/4 kg¨hromady něčeho co možná dobře chladí... to raděj lehoučkej block a hromada hadiček :o)
JAK je to s tymi "vezami" od Tt ?!? :?: na strankach vyrobcu su len 2 typy s roznou velkostou, ktora ale nesedi s niektorymi online shopmi :evil:
jak je to teda - videl niekto vsetky 3 pohromade , alebo nebodaj aj vyskusal - ktory je ako cisty pasiv najlepsi???
podla roznych cennikov by mali byt 3 typy:
1. Silent Tower Heatpipe podla niektorych pramenov je najvacsi
2. tower 112 celomedeny ale mensi nez 1.
3. tower 102 to iste ako 112 len kombinacia Cu-Al
Ja mam Thermaltake Silent Tower.Mam procesor 1800+pretaktovany na 2305Mhz(3400+) 1,575V.Idle teplota 34 a max teplota 38 stupnov, okolie 22 stupnov.Pojde este viac.Ak ma niekto problemy s namontovanim nech mi napise email alebo aj cez sz.Moj mail je dj.stanley@adpost.com.
hmm, tak ja zajtra objednavam jeden Silent Tower na moj procak a kamosovi na P4-ku zase pasiv Tt Fanless 103 . Na www.chladice.sk maju na ne teraz skvele ceny :D .Citace:
Původně odeslal Rider008
Este rozmyslam , ci dam Tt pasiv (okolo 1100Sk)aj na grafiku, alebo kupim zalmana, ale ten je skoro o polovicu drahsi :? (okolo 1500)
ehm este mimochodom :wink: XP 1800+ na 2300MHz nie je ani nahodou s ratingom 3400+ (jedine ak by si mal Bartona) :wink:
hm zvaolaj si predtym nato cislo na chladice.sk, moja skusenost je taka, ze maju v predajni tak 1/10 z toho co ponukaju na stranke....onicom
:evil: :? tak to si ma nepotesil :? :evil:Citace:
Původně odeslal alzheimer
...ale samozrejme , ze pred objednavkou si overim termin dodavky - to uz je u mna profesionalna deformacia :wink:
no neje lepsia volba toto :!: http://www.extrememhz.com/xp120-p1.shtmlCitace:
ja ho mam objednany ;D
hmm, to urcite je - ved je to najlepsi chladic sucastnosti, ALE neda sa dat na moje AMD XP :evil: :!: :? , tak som odkazany na podstatne slabsie chladice od Thermaltaku :-( ... no a navyse ja chcem pasiv :!:Citace:
Původně odeslal cluzoe