to neni feeeer :) ja ci taky takovej fajnovej kousek :)
Printable View
to neni feeeer :) ja ci taky takovej fajnovej kousek :)
Ty mas tiez dobry kusok , nie kazdemu ide 2.,4 na 3,24 a hlavne je vykonnejsia ako ta 1,8.Citace:
Původně odeslal Fox!MURDER
Ale ten overclock je fakt brutaaaaaal. :eek:
jenze ja davam navic asi 30%Citace:
Původně odeslal Richardus
si predstav ze bych se vzduchem dal 90% navic :) to bych mel 4.5G :)
Tak to by bol vazne brutaaaaal. :lol: :lol:Citace:
No jo , myslim ze cas overclocku iba zo vzduchom sa pomaly ale iste krati.
:-) jo taky bych ti ho přál :) ale já bych si zase přál tvojí desku :-) ...chi jít v erpnu do i875Citace:
Kolik máš teplotu na Zalmákovi? :-)Citace:
no já to mám na vzduchu na bezmála 90% :-) ...vyvíjím voďnase :-)Citace:
Mam teď čistou instalaci, nahodim sandru a budu referovat :D
Děkuji reference "moje" :lol: :-)Citace:
Původně odeslal kecinzer
pripravte se... ted mi todle napsal na ICQCitace:
Původně odeslal jd_oizo
!!!!
Jd_oizo (12:54 AM) :
jojo ....dal sem to vějš :)) .... půjčil dem si DDR 512 500Mhz chlazený A-Data cl 2 :))
Lada@RZA (12:54 AM) :
na kolik si to vytocil?
Jd_oizo (12:56 AM) :
zatím na 3.511Ghz :() .... ale dám na něj jinou desku buď to MSI delta fisr 875ičko nebo Asus
!!!!
mam fakt stesti nemozny..
:evil: lada mě koukám predběhl :-) ; ale pro důkaz screen http://jdoizo.webzdarma.cz/pretaktovani.JPG , to je asi moje maxim za "školní rok" další věci se snad budou dít na začátku srpna, na H2O a výkonější desce :-) děkuji prozatím těm co mi poradili a něčím pomohli.
na 845tke je aj 195 gut ... ale aj tak to nechapem :-O a ten pic nejde korektne ..
Myslíš jako generátor a tvarovač sig? :-) ... jestli to myslíš, tak to taky chápem ..proto budu kupovat něčo ostřejšího ,, Koukal dem na MSI s 875iCitace:
Původně odeslal MadCap
nebo nějakou asusku, a požadavky jsou Dual ram,Sata a nějaký ty blbůstky jako firewire atd... nevíte co je nejvhodnějšího výkon a cena? třeba 4000Kč?+- nemusí být nová samosebou
Myslel to tak, že ten obrázek je takovej zdegenerovanej :wink: .Citace:
Původně odeslal jd_oizo
Jinak hodně slušný no :)
Momentalne teplotu v klude ukazuje 48 stupnov , ale neviem ci to ukazuje z procaku , alebo z cidla pod paticou. ???Citace:
Původně odeslal jd_oizo
NO já to mám podobný na 1.8 to má +- 46°C , a na 3.41 na který zatím jedu to má 49°C a to se vyšplhá na +- i 65°C ...a chladič je mnohem chladnější než 65°C .... chladič je připenvěněj normoš správně ... asi zase "přesný" čidlo ani nevím čím to je snímaný ...Citace:
a není to pastou?:) a zkus nejnovější bios...kvůli tý teplotě...
jd_oizo: az se zas ukazu v Zatci tak se za tebou budu muset zajit podivat :) pac tohle je vazne extrem :D
No pastou nevím, použil sem siliconovku, a šit od titanu, jasně není to nějaká s 99% stříbra :-) , a bios měla doška starší, je tam novej, ale pořád to samý :roll: , stejnak tomu rádo-by čidlu neveřímCitace:
Původně odeslal Likedi
Klíďo, to by šlo :-) aby to viděl někdo mimo žatec /díra/ ;D , akorát tu sem ještě do po, a potom 1.-20. srpna a potom až v září dej mi kdyžtak vědět abych si uklidil pokojik :DCitace:
nevíte jestli to není "snad" rekord na chladiči a né na vodě? ;D abych se cítil jako výtěz? :-) "neberte mě doslovně" já jenom tak
pěkný to je...kdybys ji chtěl prodat a snad chtěl koupit 3GHz/800 s HT tak si řekni...:) btw kolik ti dává CPUmark? na těch 3.51Citace:
Původně odeslal jd_oizo
:-) PO 100LETECH ODPOV9D8M NA TAJT7 DESCE VIY PODPOIS 220BOD; JENOMCitace:
Původně odeslal Likedi
Zdrvím mohli byste mi poradit s tímto problémem? http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t=76549
sem na stařičké MSI jak sem psal zde tlačil mnohem více než prozatím na GB nevíte oč jde :? Děkuji
Max z procaku 100@199FSB o 99percent pri 1.62V, sem spokojen nad miru. to je asi posledni co do tohoto threadu napisu.Mejte se :-)