hmm ale i kdyby nesly otevrit tak je ten vykon oproti 9600 XT minimalne vyrovnanej nëbo lepsi
tech 8 pipelines budes mit jako takovej peknej bonus ;D ,kdyz pujdou
Printable View
hmm ale i kdyby nesly otevrit tak je ten vykon oproti 9600 XT minimalne vyrovnanej nëbo lepsi
tech 8 pipelines budes mit jako takovej peknej bonus ;D ,kdyz pujdou
to mozna jo, ale kdyz odemknout nepujdou tak me to bude stat o nejake prachy navic a uplne zbytecne, ja fakt nevim ???Citace:
Původně odeslal Fleak
co jsem koukal tak ten rozdil v cene neni tak obrovskej takze bych to risknul a sel do!Citace:
Původně odeslal Raad3k
jak jsi sam psal tak sance je prej 70% takze to za to stoji
tak jo po vyplate du do toho :wink:
Ja bych se vysral na 9600XT i 9800SE...sel bych na jistotu...do Asus 5900Ge..v Alfe za 5600 is DPH
a nez to, to uz bych dal radsi tech 6500 za 9800pro od saphire :wink:
cau - jakou mam koupit grafiku do 3000 ??? chtel jsem Sapphire R9600 ale klidne vemu i neco jineho... moc se v tomhle nevyznam...
no nevim mozna bych koupil nekde v bazaru Geforce 4 Ti 4200-4600 a bylo by to silnejsi jen bez podpory Dx9.No a kdyby si nechtel Geforce 4 Ti tak ber tu R9600Citace:
Původně odeslal Varic
Dneska kupovat Titana je uz asi blbost, tot muj nazor. Radsi tu atinu 9600 pripadne vic.Citace:
Původně odeslal Fleak
Blbost to teda není...jako než R9600, tak raději Ti (tak jsem to udělal ;) )...samozřejmě pokud jsou prachy na R9600Pro/XT, tak pak je to jasné, ale R9600 moc cenu nemá...na DX9 je to stejně slabá karta a v DX8 je Tičko rychlejší... :)
moje rec ;DCitace:
Původně odeslal Anduril
a kdyz mas stesti tak tu titanku taky sezenes dost levne!!A rozhodne ti na ni pujde lip treba Far Cry nez na R9600
tak tak, ja sem myslel prave 9600pro, obyc 9600 bych si taky nekoupilCitace:
Původně odeslal Anduril
Zdar,ted mam Sapphire 9100 128MB a celkem pohoda karta-az na hlucnej vetrak.Ale premeslim o koupi necoho jinyho....nevim jetli ATI ne Nvidii jestli ma vubec ted kupovat jinou grafiku???Premeslel sem o R9600se ale slysel sem ze je to shit???Co je na tom pravdy???Chtel bych neco tak do 4000,- diky vsem.
S R9600SE bys to měl ještě horší než teď...je to 64bit! Do 4000 seženeš spoustu lepších grafik...R9600Pro a možná i nějakou bazarovou R9600XT nebo nějaké FXky od nVidie (5700LE, bazarovou FX5700)...slabší nemá cenu kupovat.
presne tak radsi fakt priplat nejakou tu 500-ku a investovat uz do neceho lepsihoCitace:
Původně odeslal Anduril
kup si FX 5700 ta se do 4000 vejde :wink: docela pochybuju ze sezenes novou R 9600 PRO do 4000 Kč .
je to lepsi nez co mam ted???Slysel sem ze 5700 stoji docela za hovnoCitace:
Původně odeslal Fleak
je to lepsi nez co mam ted???Slysel sem ze 5700 stoji docela za hovnoCitace:
Původně odeslal Fleak
urcite je lepsi 8-)Citace:
Původně odeslal crazyape
jinak kamos ji ma a je spokojenej.zatim zadny problemi a vykon je umernej cene.
za 4k nemuzes cekat zazraky ;D jeste se koukni tady na foru na zkusenosti jinych uzivatelu a uvidis :idea:
www.alfacomp.cz radeon 9600pro za 3600,- i s daniCitace:
Původně odeslal Fleak
tak to je moc dobra cena.Koukal jsem jen tak zbezne do CC a tam nic pod 4k nemeli :oops: takze sorry :oops:Citace:
Původně odeslal Raad3k
Jen k mimochodem, na R9600 jede Far Cry daleko lip nez na GF4Ti, ono je to spis na GF4Ti nehratelny, heheCitace:
Původně odeslal Fleak
2phate: A na tom jsi byl kde? V kině? FarCry jsem na GF4Ti odehrál a v pohodě to jelo na mix VeryHigh/High details přes OpenGL v 1024*768...Takže pokud nemáš vlastní zkušenost...a bavíme se tu o R9600 - ne o XT a Pro verzi.
Nekdo tu zapomnel zminit, ze je to porovnavani v DirectX a ne v OpenGL ty patlaku :lol:
No on tam zas takový rozdíl není...rozhodně ne takový, aby se to označovalo jako nehratelné...prostě přiznej, že nemáš pravdu :mweheh:Citace:
Původně odeslal phate