jaktoze si dovolujes bydlet v Brne a ne v Praze!? >:}
ten zesilovac je sracka, ale mas stigro, stavim ted Blue Hawaii cili nic nebrani ve stavbe rovnou dvou kusu, ozvi se jestli mas zajem :wink:
Printable View
jaktoze si dovolujes bydlet v Brne a ne v Praze!? >:}
ten zesilovac je sracka, ale mas stigro, stavim ted Blue Hawaii cili nic nebrani ve stavbe rovnou dvou kusu, ozvi se jestli mas zajem :wink:
V Praze je blaze, ale draze :wink:, co s týká zesilovače, tak bych byl určitě rád (teda do určité rozumné ceny :idea:), kdyžtak nahoď nějaké podrobnější info a aspoň hrubou představu o ceně.Citace:
Původně odeslal Glassman
btw. zesilovač je možná srač.ka, ale i tak je to rozdíl jak kůň (oproti HD 575 - 18÷30000Hz, THD 0,2%, 101dB/1kHz, 120ohm.), dobrý (nebo spíš hodně nedobrý) zážitek je si do toho pustit 128kbps mp3jku ;D.
no ten zesik prijde realne na 10k, ale muzu ti zarucit ze to stoji za to, bez problemu si dava vsechny zesiky Staxu a to i ty s cenou ke 100k.. kdy ze to jedes do ty Prahy? :lol:
10k se celkem dá, no, do Prahy pojedu nejdřív tak ve čtvrtek :lol:, ale to jedu se zbožím (stejně jenom do Hostivaře, takže jaká Praha), takže nebude čas, nicméně by sme se někdy mohli domluvit, konec konců, když na to člověk troch šlápne a není moc uzavírek, tak se to dá tak 1,5 hoďky zvládnout.Citace:
Původně odeslal Glassman
btw ty jsi ty svoje Staxy ještě pořádně neslyšel, nebo se mýlím ??? (teda, jestli jsem pochopil správně, že jsi je koupil bez zesilovače).
btw. zrovna si tady vychutnávám 335kbps mpc Nightwish/Once :idea: (ikdyž, teda ty starší alba mě příjdou trochu lepší :?).
uz slysel, byl sem u distributora.. a hrali mooc pekne ;D sice to nebyl buhvico zesik, jen SRM-007t za 92k ale i tak to slo :lol:
Nj, levnej krám ;D :lol:.Citace:
Původně odeslal Glassman
2Glassman: jestli můžu poprosit, ohledně toho zesilovače, vpodstatě by mě stačilo nějaké rozumné schema zapojení (Eagle atd... :wink:), (+ pokud se tam vyskytují nějaké součástky těžko sehnatelné v ČR a máš na ně nějaký zdroj, tak bych byl, klidně i za úplatu/úplatek :lol:, vděčný za sehnání), jinak si to dám dohromady i sám, zase tak bych tě s tím nechtěl otravovat, jestli můžeš, tak se prosím ozvi, dík.
edit, jenom takový detajl (asi sem už přespříliš nakažený komplet lampami :lol:), ale, tohle určitě znáš (sice to trochu naráží na sehnání 6S54A), no přeci jenom nejsem zase takový odborník, tak bych rád slyšel názor někoho zkušenějšího :idea:.
No, na JJčka jedu momentálně taky, popravdě řečeno, mě zatím příliš moc jinejch lamp rukama neprošlo (akorát nějaké Tesly), chtěl jsem zkusit něco trochu lepšího, ale asi zase koupím JJ, aspoň prozatím (ty co mám, budou už postupně KO).Citace:
Původně odeslal dawsoo
btw. už se moc těším, jak Glassmanovi (a tímto i moc děkuju) doputují ty součástky pro Blue Hawaii, co pro mě shání v US spolu s dalšími věcmi :-), bude se zase stavět :idea:.
Ty Teslácký E83CC (zánovní :-)) se zlacenýma vývodama tu dvě mám a jejich zvuk se mi na předku skutečně líbil ze všeho nejvíc, akorát že je to jenom na jeden kanál :-(, takže to JJ jistí.Citace:
Původně odeslal dawsoo
Aha, málem bych si toho nevšiml, dík :-).Citace:
Původně odeslal dawsoo