ad 1) hm, zkus nastavit "Identifikaci jako Opera"Citace:
Původně odeslal herma
ad 2) ani me nehne se na ten web podivat ;o) ale mozna to bude spis fuserstvim autoru...(autoru webu abychom si rozumeli ;o)
Printable View
ad 1) hm, zkus nastavit "Identifikaci jako Opera"Citace:
Původně odeslal herma
ad 2) ani me nehne se na ten web podivat ;o) ale mozna to bude spis fuserstvim autoru...(autoru webu abychom si rozumeli ;o)
stale hledam cestinu pro Operu 7.50, ale nikde ji nemuzu nalezt-muzete me nekdo rict, jestli jenuz nekde ke stazeni cestina pro 7.50ku?? dik
Clovece ctes co ti pisu ??? V TOMHLE TREDU POST OD SAM HAWKENS!Citace:
Původně odeslal Neller
Opera 7.51 OUT :
Kód:http://www.opera.com/download/
jo diky. Omlouvam se-prvne sem to nejak vubec nepochopil (ted uz me to jede krasne s cestinou-diky)Citace:
Původně odeslal jedik
dotaz: mohli by ste me pls lidi poradit co v Opere 7.50 nastavit aby se me nemohlo prepojit tel. pripojeni treba nekam na Bahamy atd...-jak to porad vidite v TV. Toho nastaveni tu je docela dost, tak nevim co mam povolit a co zakazat. Dik
Jak pisete v opere zavinac ? Vzdycky jsem psal zmacknutim Ctrl+Alt+V a bylo to. Ale ted kdyz to takhle zmacknu otevre mi to novou stranku a zavinac nikde.
S pouzitim anglicke klavesnice Shift+2 mi to zavinac napise.Ja chci mit ale ceskou ...
Mohl by ste mi nekdo poradit...?
Nainstaloval jsem si Operu a byl tam integrovany prekladac,respektive neco jako odkaz na web,kde se to prelozi.Pak jsem menil skin a nejaky nastaveni a uz to tam nemam...muzu to nekde zase zapnout???
Zkousel jsem i reinstall,ale nic :(
dik moc
drž ALT a na numerický klávesnici napiš 064Citace:
Původně odeslal Baffer
nebo staci normalne alt V a normalne to funguje..
me to pada stejne a pise me to i tu stejnou chybu. Jak ste to vyresili? mam 7.50 a XP profi CZ SP1Citace:
Původně odeslal Khandar
Jdou vam prehravat primo v okne videa v quicktimu? ??? Kdyz chi neco prehrat tak se mi otevre nova stranka a to je vsechno...
???
ALE JDE TO. Jen se tva OPERA musi identifikovat jako OPERA a ne jako IE !!!!!!!!Citace:
Původně odeslal herma
Protoze tyhle menu jsou prasacky udelany nakym generatorem. Videl jsem spoustu menu, ktery fungujou ve vsem. Ja bych to vubec neresil a na takovy stranky nelezl, moc jich neni. Je treba upozornit autora. Nemuzou si vsichni myslet, ze vsichni maji IE. Vim ale, ze jeden typ menu, kterej nejde v Opere, funguje v Mozille, takze IE vubec nepotrebujes.Citace:
Původně odeslal herma
Nedostatky? Ehm.Citace:
Původně odeslal herma
IE nemaz, je soucasti widli a plno programu pouziva komponenty z ie.
Opera rulezzz
Ale houbelec. Design si upravis, trochu "zaCUSTOMizuj", neee?Citace:
Původně odeslal Maxik
chvili venuj customize toolbars a bude to v pohode, 7.51 je fakt sqela
Ale vzdyt se to da COSTOMizovat !Citace:
Původně odeslal mejla
Dej pravy na tlacitka a Customize toolbars, dole zaskrtni "Show hidden toolbars..."
pak vzdycky klikni na nakou vec a vyber, kde ma byt ... jestli Left, Right, Top, Bottom nebo off
vzdyt je to tak jednoduche.
Vyrobce opery by ale mohl delat defaultni vzhled nejakej rozumnejsi, a ne ten bordel, kterej tam po instalaci je. Pak to lidi odradi, protoze neumi si s tim pohrat.
Ja som pouzival doteraz 7.23 s DUKI skinom (duki ruleeeeezzzzzzzzzzz) a tak trochu customized aby mi nezaberala vela miesta a teraz som si dal 7.5 a zmenilo mi to cca 1 toolbar ktory som, si dal naspet za 2min a je to facha jako hodinky.
Ludia trochu trpezlivosti nic dobre nejde len tak...
Tak sem začal Operku taky testovat a příde mi celkem v poho. Zatim jedu na 7.5, možná si sonu 7.51, ale asi tolik rozdílů nebude :).
Jen menší dotázek, je někde seznam pop-up oken který se maj blokovat?
A taky existuje filtr na blokování reklamy (bannerů a pod.) ?
Ten seznam zadnej neni. Ani myslim neni potreba.Citace:
Původně odeslal kecinzer
Proste das F12 ... refuse popup windows...a je to. Nebo muzes zvolit zakazat pouze nevyzadava okna...to jsou ty, ktere oteviraji skripty na strance. Ale kdyz TY kliknes na naky tlacitko, kterym se otvira novy okno, tak to je povoleno.
Blokovani reklam? Jestli se nepletu, tak to v opere taky neni. Mozna nakej plugin??? Nevim, ja jsem tohle nikdy nepotreboval... navic ja mam GPRS pripojeni a surfuju zasadne pres CPROXY a to reklamy likviduje, takze pohoda.
Zavinac je treba delat ALT GR + V (= pravy ALT :-) )
Jinak potrebuju s necim pomoct...
Chci mit stejne jako v IE listu s odkazy, tak jako je na tomto screenu : http://comm.webzdarma.cz/opera.jpg
Je zapnuta "osobni lista".
Jenze kdyz u sebe zapnu osobni listu, vypada takto (odkazy do ni rvat nejdou) http://comm.webzdarma.cz/opera.gif
Asi jí máš nějak špatně nastavenou, nebo na ní nějaké pole pro vyhledávač, jak to z toho obrázku vypadá.Citace:
Původně odeslal comm
No uz jsem to vyresil, stacilo "smazat pole" a naprat tam zalozky...Citace:
Původně odeslal kecinzer
Jeste jedna vec... at to nemusim dlouze hledat, kde nastavit at se uprednostnuje DAP (download acc.) a ne op. stahovac...
Hmm a je to tu zase, muj stálý problém s jakoukoliv operou.
Přestává se cachovat obrázky. Prostě s každym načtenim stránky je znova stahoju už mě to fakt sere :evil:
Mas nastaveny dostatecny prostor pro cachovani?Citace:
Původně odeslal kecinzer
Kolik je dostatečný prostor, 10MB asi nebude stačit co :DCitace:
Původně odeslal comm