KHX3200AK jsem tedy nezkousel (v posledni dobe), tzn, pujdu tedy do nich a uvidime .... :-)))
Cik za info .. :-))
Printable View
KHX3200AK jsem tedy nezkousel (v posledni dobe), tzn, pujdu tedy do nich a uvidime .... :-)))
Cik za info .. :-))
Heh, docela zajímavé je to, že modifikací ROMSIP table a BPL jdou téměř všechny PC3200 paměti na FSB 250MHz, na 225MHz při 2-6-2-2.
Chci tím jen říct,že mnohem více záleží na nastavení northbridge, než na tom co má třeba paměť v SPD.
Já běžím na 2,5-3-6-3 při 2,9V a 255MHz FSB primestable
To je pravda u 8KRA2+ to muzes menit bez modifikace BIOSu (polozka tam je ... :-)) A pri nastaveni na normal, maji pameti o dost mensi vykon, ale jsou o hodne vis ....Citace:
Původně odeslal Spec
Ale taky nemas nastesti nove KHX ... :-)
Takže jsem v poslední době kupoval několik AKčkovejch kitů a všechny OK, jedou přesně jak mají, všechny šly nemlich stejně taktovat. Že by krize zažehnána? :wink:
Jo tak to je super !
Me je sice vzdycky vymenily (pak to bylo OK), ale jestli jsi je uz mel na PRVNI dotek, tak je to parada .... :-)))
Jj, teď 4 sady, všechny OK (všechny assy in usa, všechny KHX3200 šly @DDR400 2-3-2-5, ještě jsem měl KHX4000, ale na testy nebyl čas :oops: ). Už aby byly ty ULLka :drool:Citace:
Původně odeslal svaca